90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 564
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
От вчера по гостита и понеже бях на варива си носих оризовки понеже нямаше нищо на масата за мен освен салата.
Днес на обяд ядох филийки с масло и салата, уж вечерята щеше да е същата, но май ще е нещо сладко. Хич не ми е добре днес, чувствам се изморена, отпаднала и една болка като ме метна. Започва от корема минава през кръста и се качва нагоре, остра и за кратко, много неприятно.

# 601
Ама може ли на въглехидратния ден филия с масло newsm78 Според мен не. Аз не си позволявам,маслото не е ли за първия ден?

# 602
Ами видях в групите из фейса....и аз се замислих, после четох, че може да се ползва като мазнина по 1 лъжичка.
Ще е хубаво и да чуем друго мнение.

# 603
Не е препоръчително.

# 604
За пръв и последен път тогава. Утре смятам да съм на ягоди, без ядки ми е по леко и ще опитам без тях.

# 605
Привет.  Hug
Отчитам се и аз /въглехидрати/:
З. банан
О. спагети с домашен кетчуп
В. Май пак спагетки

Днес правих на децата кекс, но понеже му сложих 5 яйца и малко кисело мляко, дали мога да хапна от него?
Щях да правя кекса на Пепи, но медът ни е свършииил. Ще го забъркам и него в скоро време. Peace

# 606

Днес правих на децата кекс, но понеже му сложих 5 яйца и малко кисело мляко, дали мога да хапна от него?
Щях да правя кекса на Пепи, но медът ни е свършииил. Ще го забъркам и него в скоро време. Peace
Можеш за вгх вечеря  Peace До 200 грама парче.

# 607
Зла вещица,много малко плодове и салати си яла през деня и провалът накрая е логичен. Може да се ядат плодове през 2 часа в плодовия ден.

# 608
Да ви кажа,свекърва ми свали 10 ина килограма с режима и ми е споделяла,че на плодов ден,като я подгони глад е чоплела семки. Ей така не само,защото е била гладна,а за да мели нещо. Тя е голям чревоугодник и въпроса е просто устата и да преживя Laughing Няма значение де. Исках да ви кажа,че плодовите дни се изкарват много лесно с ядки. Аз повечето пъти,в които съм се проваляла е било не,защото съм била гладна,а защото ми е станало нервно и съм гледала да се натъпча с първото нещо изпречило ми се пред очите.

# 609
Моите провали са вечер, когато готвя за следващия ден.

# 610
  • Пловдив
Зла вещица,много малко плодове и салати си яла през деня и провалът накрая е логичен. Може да се ядат плодове през 2 часа в плодовия ден.

Аз не се провалих през плодовия ден, тогава изядох цяла зелка, освен плодовете, на три пъти де, а през лесния - тоя за варива, защото:

Скрит текст:
ми подариха голяма кутия "Мерси", огромна бисквитиера и дъщеря ми ги отвори пред мен на масата и почна да ги яде  Laughing

# 611
ЗлаВещица,напълно те разбирам. Толкова много обичам сладко,че като ходя да пазарувам не минавам покрай стилажите с шоколад. Също и дъщеря ми съм я ограничила,да не яде пред мен. Ама тя е на 4 и аз все още казвам какво се яде и какво не.  Grinning

# 612
Зла Вещица, аз четох какво си яла през плодовия и изобщо не видях датата.
Помня те още от първите теми за Дюкан.Wink

# 613
Днес съм на ягоди, през този ден никога не прегрешавам, настройвам се психически и минава леко. Почти винаги има издънки във въглехидратния ден, много се ядосвам. Една хапка може да е...но издънка.

# 614
Здравейте и от мен Hug Днес съм много щастлива,кантара най сетне помръдна от 65,и то с 500 грама. Днес ми е бобов,закуска-ябълки,обяд-леща със салата домати,за вечрея-същото.

Общи условия

Активация на акаунт