90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 514
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Защо без нищо?  Confused Със сладко, с шоколад, с мъъъничко сиренце ммммммм  Heart Eyes

# 706
  • Пловдив
Защо без нищо?  Confused Със сладко, с шоколад, с мъъъничко сиренце ммммммм  Heart Eyes

Ами не съм по сладкото, а нали не може сирене. Иначе аз ги обичам или със сирене, или само с масло.

# 707
Момичета,аз съм свалила още едно килце. 63.4 съм. Днес съм на варива. Закуска-банан,обяд боб с лютеница и салата,вечеря-същото.
Нямам никакъв апетит от два дни,хапвам колкото да се отчета,че съм яла. Отдавам го на цикъла,така ми влияе на мен,като парцал съм по няколко дни.
Хубава вечер на всички  Hug

# 708
Днес е моят последен 88ми ден Simple Smile Утре ще отчитам резултати
Лошото е , че днес ми излязоха изследванията  и имам Инсулинова резистентност. Може би ще трябва да променя малко режима "почивка", особено ВХ ден

# 709
  • Калифорния, САЩ
Днес е моят последен 88ми ден Simple Smile Утре ще отчитам резултати
Лошото е , че днес ми излязоха изследванията  и имам Инсулинова резистентност. Може би ще трябва да променя малко режима "почивка", особено ВХ ден

Имаш още дни, това не може да ти е последния ((28 дни+ 1 воден)х3 = 87 дни и след това още една режимна четворка = 91 дни общо. Ако не си правила водните, тогава са 88 дни, но е хубаво да изкараш една допълнителна четворка = 92 дни общо. Успех!

# 710
Здравейте! Започнах 90дневната диета днес ми е 3ти д ден закусих един банан за обяд мисля да си приготвя спагети с гъби и подправката на маги за спагети болонезе , но се чудех дали мога да ги приготвя с нея или трябва с доматен сок????  Малко ми е тъп въпроса ..  newsm78 Embarassed

# 711
Съвета ми е завинаги да забравиш за подправките Маги и всякакви подобни. Освен, че са пълни с безброй Е-та, сол и цял куп химия, с нищо друго не са полезни  Peace
По-добре доматен сос.

И успех с диетата  Hug

# 712
Съвета ми е завинаги да забравиш за подправките Маги и всякакви подобни. Освен, че са пълни с безброй Е-та, сол и цял куп химия, с нищо друго не са полезни  Peace
По-добре доматен сос.

И успех с диетата  Hug

Много благодаря за отговора  Hug ще си ги напрява с доматен сос  chef но много обичах тази подправка на маги Cry #2gunfire

# 713
Аз съм на вода днес и си трая
...дано издържа Simple Smile
Нарочно ще готвя нещо което не ям Simple Smile

# 714
Здравейте.
Скоро не съм давала отчет  Grinning
Днес, 25-ти ден: - 800 гр за 4 дни и общо до сега -7,700 кг. Отслабването сериозно се усеща по панталоните  Joy
Още само три дни до водния ден  Sick
Меню за днес:
З. банан
О. 2 кебапчета със салата от домати и краставици + 2 филийки хляб /без брашно/
В. Сирене и салата от домати и краставици  

После да кажеш как е минал. Лягай рано тази вечер  Joy

# 715
  • Варна
Dandulina   Hug Нека леко да ти мине деня ...
Менюто днес: з: банан, о: заешко със салата в:печено пиле със салата ;
Този месец трудно вървят нещата с килограмите... Но като цяло съм доволна от жената в огледалото  Mr. Green
Да попитам...
Скрит текст:
на вас отрази ли ви се режима на МЦ, по някакъв начин ? /spoiler]

# 716
Dandulina,да кажеш как е минал водния ден Hug След още една четворка и на мен ми предстои. Днес съм на въглехидрати. Закуска-банан,обяд- фокача с домат и маслини,за вечеря-шоколад. Нямам търпение да идва утре,за да се разтоваря,днес се чувствам много подута.
Пепито,
Скрит текст:
при мен няма,точна съм като часовник

# 717
Днес плодове засега две ябълки, два банана и малко стафиди. Не чувствам глад, лакомията се обажда, но засега се разбираме с нея добре.
Качих се на кантара преди два дни, резултата не ми хареса, но по дрехите си усещам положителна промяна така че продължавам напред. Утре е 9ти ден.
Свеки ми е сготвила месце с гъбки, така ми се хапваше нещо със сирене...ама ще изчакам още една четворка за да не смесвам месо на обяд е сирене вечерта. Нали неможе?

# 718
Не се смесват за съжаление Sad
Аз не съм си го позволявала.

# 719
Магнолия4, може месо за обяд, а сирене за вечеря. Важното е да не ги смесваш на едно хранене.

Общи условия

Активация на акаунт