Професионални серии за коса - тема 113

• 102 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
една мама пробвала ли си на Керастаз Архитекта-при всички случай след такива "пребоядисвания" е хубаво ако можеш да направиш една ампула цимент или измиване с Архитекта, дори и да не ти е понасял протеин преди.
Не, не съм пробвала, но сега ми даде идея.  bouquet
Удачно ли е да ползвам реконструктора в две стъпки? Минаха 10 дни от боядисването ми.

# 631
  • Пловдив
Mechetaishan, От български магазини ли търсиш травел сетове? Преди време имаше много хубави на Мороканойл в английските сайтове.

# 632
От български магазини ли търсиш травел сетове? Преди време имаше много хубави на Мороканойл в английските сайтове.
Да, български уви. Сред стоте задачи съвсем изключих и за тази дребна подробност  ooooh! Бях в златна рибка на Витошка днес. Комплекти с малки опаковки имаше само на living proof, но не ми допадат техните продукти ( явно не само на мен защото крема за обем и в темата за размените не намери нов собственик   Mr. Green )

# 633
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,може ли мнение за този Ш и Б ?
http://www.enzo.bg/tigi/s-factor-stunning-volume-kozmetichen-paket-i/
Този спрей е със божествен за мен аромат  Simple Smile Някой ползвал ли е Ш и Б със същия аромат?
http://www.enzo.bg/tigi/s-factor-styling-sprej-za-kosa-izlozhena … soki-temperaturi/

# 634
Mechetaishan, От български магазини ли търсиш травел сетове? Преди време имаше много хубави на Мороканойл в английските сайтове.
Аз се опитах да намеря и в английските,защото са удобен начин за проба,но не успях да намеря Rolling Eyes

# 635
Може ли да ми препоръчате някакъв слънцезащитен спрей , крем или олио за коса Praynig

# 636
Не, не съм пробвала, но сега ми даде идея.  bouquet
Удачно ли е да ползвам реконструктора в две стъпки? Минаха 10 дни от боядисването ми.
Може малко да свали боята двустъпковия.Хидратирай хубаво преди това.

Ако е 2 минутния реконструктор-ползвай си го  Peace
На мен ми прави косата супер мека и така и не разбрах,умът ми не го побира като се оплаче някой тук че му изсушава.Обаче ти си знаеш как ти действа.
Иначе аз не случайно точно за зеления Керастаз ти пиша-при него го няма това вдървяване-за коси непонасящи протеин.

# 637
  • Варна
 Дам....и аз мия с Архитект новобоядисана коса/руса/,но.....задължително след това вкарвам или маската на Марокан или Хрома рич. Какво ще се получи ако изтрещя протеин  newsm78 примерно хроноложист? Някой пробвал ли е? Шубе ме е от ефекта метла все си мисля,че косата ми след боя иска първо сериозна хидратация и чак когато се разлигави вкарвам протеин.

# 638
prinzesata на мен ми е малко по-друга схемата,то зависи и какво си боядисвал-при една мама е цялата коса (и не се знае с какво,боя ли е ,блондор ли).
иначе аз след боя си ползвам хрома Каптив-понякога слагам оранжева фузиодоза с пикселист-уж да запечата цвета и отгоре балсама.После с разни блондински мия и като попрорастне си плескам каквото ми е кеф 10 дни  Mr. Green щото не пазя цвета.

# 639
  • Варна
 Бе...то какво да му пазя на 10.1  Joy по-русо от това надали ще стане без боя  Laughing,но си права боядисвам само корени и правя обливка на дължините за 5 мин. Не,че има файда ама...руса работа. Ще пробвам на следващото боядисванеслед 20 дни. Ако стана метла ще докладвам  Joy.

# 640
Не пробвай  Mr. Green Добре си ти е схемата.Аз имам от Хромата още за 2-3 измивания и се чудя с какво ще  мия след боя като свърши  Thinking

# 641
  • Пловдив
Момичета, трябва ми комплект шампоан/балсам за пътуване. В арлен има сет на milk shake sensorial mint, който би ми свършил идеална работа. Имате ли впечатления от тази серия? Косата ми е тънка, небоядисвана, мазни корени и сухи дължини  Peace Peace

От медицинската козметика има подобни- взимала съм на Rene Furterer, но само шампоан, за балсам не знам. В по-големите аптеки ги има.

# 642
  • Велико Търново
Може ли да ми препоръчате някакъв слънцезащитен спрей , крем или олио за коса Praynig

Аз ползвам вече втора година поред СС крема на Керастаз Peace Чувала съм добри отзиви и за слънцезащитния спрей на  Rene Furterer .

# 643

Аз ползвам вече втора година поред СС крема на Керастаз Peace Чувала съм добри отзиви и за слънцезащитния спрей на  Rene Furterer .

Вярно bouquet....сега се сетих,че бях чела много добри отзиви за слънцезащитния спрей на  Rene Furterer .
Благодаря ти Hug

# 644
  • Чукарландия
Кой точно е слънцезащитния спрей на Rene Furterer? Може ли линк? Hug

Общи условия

Активация на акаунт