Професионални серии за коса - тема 113

• 102 615
  • 737
  •   2
Отговори
# 675
Супер, още утре ще отскоча до там.
ти прави ли матиране или друга процедура по цвета ? (аз останах с впечатлението че след 10 дни ще правиш) хубаво си хидратирай,ампулата на друго миене-може на Афоджи с ш. за изтощена щом го имаш и пак хидратирай после и чак тогава мажи пак цялата коса.

prinzesata ти колко време ползва еластисайзъра ? хареса ти Мажистрал нали,бях сигурна, подозирам че сме с еднакви коси,обаче сега остава и аз да дам нов шанс на Хронолоджиста-щото е наказан в ъгъла  Mr. Green както и Маракеш серума.

# 676
Здравейте, момичета  bouquet за въпросите за новата тема, за мен би било много полезно единият от въпросите да е свързан с използваните професионални продукти и грижи по време на бременността, независимо как е формулиран- предпочитани или продукти/съставки/марки,които сте избягвали  bouquet

# 677
  • Варна
 Абе...за даване му дадох доволно шанс да кажем поне 4-5 поредни миенета и то не по 5-10 мин. както препоръчват,а като стандартен преуош поне 2ч. и то под шапка със загряване. И...не няма я тая хидратация,която искам. Е размених го и някоя друга мацка му се радва. Екстрима го изплеска щерката. И тя е руса,но е много плътна права коса. Взела е  косата на ММ  Sick На нея и действаше уникално.

Какво не ти харесва в Хроноложист? Те и моите са почивка,че се хидратирам в момента  Joy,а Маракеш ми е незаменим направо съм пристрастена. Него и нектара ги държа на първа линия в магазина/банята/  Joy

# 678
Супер, още утре ще отскоча до там.
ти прави ли матиране или друга процедура по цвета ? (аз останах с впечатлението че след 10 дни ще правиш) хубаво си хидратирай,ампулата на друго миене-може на Афоджи с ш. за изтощена щом го имаш и пак хидратирай после и чак тогава мажи пак цялата коса.
Нищо не съм правила, жълтея си и си оранжавея, мия с матиращия шампоан на Kuene, но не помага.

Значи след шампоана Афоджи да завърша с хидратираща маска, а не да хидратирам на следващото миене, така ли?

# 679
Нищо не съм правила, жълтея си и си оранжавея, мия с матиращия шампоан на Kuene, но не помага.

Значи след шампоана Афоджи да завърша с хидратираща маска, а не да хидратирам на следващото миене, така ли?
не,по скоро 3 измивания-х,протеин,хидратация.И тогава боядисвай.Ако ти е сухо след ампулата на Керастаз-сложи нещо след измиването,някакъв хидратиращ финиш.
Много гадно така като ти прецакат цвета.  Tired
Кои протеини не ти понасят?
 prinzesata те са различни:дом.еласт. е повече влага, на ФК еластисайзърът е за еластичност.Аз и двата варианта ги харесвам,зависи в момента от какво имам нужда.Скоро бях на СПА и чудеса направи еластайзърът за басейна,много съм доволна.
хронолоджиста-не помня вече,първо пробвах маската-не ми хареса,взех и ш.-пак не ми хареса.Нещо като вакса усещам,нещо замазващо,направо тежка ми дойде  Shocked .Моментът не беше подходящ тогава за тях предполагам.От всички серии на Керастаз-тази ми хареса най-малко.Но ще й дам шанс скоро.

# 680
  • Пловдив
Аз изчетох доста теми назад и прочетох идеята за маска в еластисайзъра  Wink и така си го правя с глицерин, кокосово масло, вит А. Слагам само на дължините, като мажа и корените получавам обилен косопад при измиването. Сега като тествам купеният еластисайзър ще докладвам кой повече ми харесва.

За косопада и аз имах наскоро от една маска Shocked Направо си се стреснах колко коса падна в банята. Бях сложила жълтък, водка, рициново и бадемово маслои намазах в корените. Повече няма така да си експериментирам Laughing

# 681
  • Стара Загора
Момичета,дайте идеи за шампоан за честа употреба ...по-щадящ и нежен ,че напоследък се налага често миене ,а лятото съвсем ...

# 682
И при мен така, мажа се с домашни маски само по дължината и падаше много коса, ако сложа в корените да не говорим.. Правих месец с домашните очаквайки че ще спре да пада толкова косата..но не..сега ползвам купешки силни маски и еластисайзър.

# 683
Момичета,дайте идеи за шампоан за честа употреба ...по-щадящ и нежен ,че напоследък се налага често миене ,а лятото съвсем ...
Някой на Секси хеър.

# 684
  • Пловдив
Има намаление на дълбоко почистващия на Лакме в рибката. Хубав ли е или директно да взимам на Лейбъл М?

# 685
  • Бургас
Виж някой от шампоаните на Милкшейк. Heart Eyes

# 686
  • Горна Оряховица
Момичета, някой има ли свободен код за отстъпка от Рибката, че си харесах няколко неща, а се оказа че моят код е бил до април  Cry
Харесах си тези:
https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-balsam-s-konopeno-i-arg … onditioner-355-ml
https://www.zlatnaribka.com/eliksir-s-konopeno-i-arganovo-maslo- … ir-original-60-ml

чудя се за балсама, дали ще ми се отрази добре. Не съм толкова запозната с разликите м/у хидратация и протеини и т.н. Косата ми е със сухи и заплитащи се краища след омбре. бях си взема балсама и 2 мин. кератинов реконструктор на ApHogee, като останах много доволна от 2-рото, но от балсама НЕ. направ косата ми една...тежка, прилепнало като мазна и спластена, трудна за разресване и сушене.
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-suha-i-iztoshtena-ko … oisturizer-473-ml
И се чудя с какво съм прекалила. Иначе имам сметаната, коприната на Чи (много ми допада), някакво олио на Мароканойл.
Та за този балсам на ApHogeе пише, че е хидратиращ, да не би да съм прекалила с хидратацията, това ли е признака - тежка и прилепнала коса?
да си побутна въпроса за избора на балсам и на какво се дължи тежката и  прилепнала коса, идеи?

# 687
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета  Hug

# 688
чудя се за балсама, дали ще ми се отрази добре. Не съм толкова запозната с разликите м/у хидратация и протеини и т.н. Косата ми е със сухи и заплитащи се краища след омбре. бях си взема балсама и 2 мин. кератинов реконструктор на ApHogee, като останах много доволна от 2-рото, но от балсама НЕ. направ косата ми една...тежка, прилепнало като мазна и спластена, трудна за разресване и сушене.
Та за този балсам на ApHogeе пише, че е хидратиращ, да не би да съм прекалила с хидратацията, това ли е признака - тежка и прилепнала коса?
да си побутна въпроса за избора на балсам и на какво се дължи тежката и  прилепнала коса, идеи?
Jeni с какъв шамп.ги ползваш двата балсама ?
на мен хидратиращият б.на афоджи ми беше недостатъчен.шамп.лилавият от друга страна много ми харесваше.За съжаление няма обща формула на кой какво как ще му действа-зависи и хидратацията кой как я разбира.Предполагам че ти идва в повече този балсам щом така я чустваш косата.
За Маракеш- без да съм ползвала -балсамът за който питаш предполагам е балансиран-има и протеин и масла.От други неща на марката съм доволна и за мен са леки,балансирани продукти.

# 689
  • Горна Оряховица
да си побутна въпроса за избора на балсам и на какво се дължи тежката и  прилепнала коса, идеи?
Jeni с какъв шамп.ги ползваш двата балсама ?
на мен хидратиращият б.на афоджи ми беше недостатъчен.шамп.лилавият от друга страна много ми харесваше.За съжаление няма обща формула на кой какво как ще му действа-зависи и хидратацията кой как я разбира.Предполагам че ти идва в повече този балсам щом така я чустваш косата.
За Маракеш- без да съм ползвала -балсамът за който питаш предполагам е балансиран-има и протеин и масла.От други неща на марката съм доволна и за мен са леки,балансирани продукти.
взела съм си на милк шейк , но сега доизползвам на o'right със зелен чай. нищо особено, но ми беше подарък. ще ги взема набелязаните неща пък да видим Wink

prinzesata
 от къде си взимаш ямайското олио?

Общи условия

Активация на акаунт