Професионални серии за коса - тема 113

• 102 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
От кои продукти на Living Proof сте доволни?

# 691
  • Бургас/Пз
Серията за обем - Full , рестор крема и термозащита на Рестор. Крема 5 в1 в началото много ми харесваше, но явно ми се пренасити косата и сега нещо не ми е ок. Нощната шапка не е лоша, но аз не мога да спя с нещо по главата.

# 692
  • Горна Оряховица
момичета възможно ли е да има тавака разлика в цените?
https://www.enzo.bg/alterna/caviar-repair-balsam-za-mignoveno-vz … ovjavane/#reviews
https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavasht-balsam-za-suha-i-iz … aviar%20Repair%20
не виждам да има разлика в балсамите?

# 693
  • Варна

prinzesata
 от къде си взимаш ямайското олио?

От Ибей поръчах през Габко,че иначе доставката беше към 10 лири до БГ. 250мл. ми излезе някъде към 20лв с доставката.

Нощната шапка,но я ползвам като финиш не както я препоръчват. Ресторе кремчето също е хубаво когато искам протеинов финиш.

# 694
нощната шапка сутрин е абсолютно попила при мен, не се налага измиване, т. е. вероятно и аз я ползвам по-скоро като финиш /независимо, че не я щадя, когато слагам/ - на мен ми харесва

# 695
  • Варна
 Бубанка моля те обясни...Слагаш я на измита и изсушена коса така ли? Аз я слагам на мокра  и тогава суша и е ОК ама не пречи да пробвам и друг метод   Laughing.

# 696
  • Пловдив
Аз също много харесвам серията за обем - Full и Рестор кремчето на Living proof. От шампоана за обем косата ми става обемна, но без да хвърчи, много е подредена. А кремчето Рестор също много приглажда и омекотява. Не утежнява по никакъв начин.
"Нощната шапка"  никак не харесах, но моята коса по принцип не обича такъв тип продукти, които се слагат на суха коса - става като немита, слепена.

# 697
сушенето по принцип го избягвам
на мокра /по-скоро влажна, след вечерно измиване/ наклепвам, кърпа върху възглавницата и си лягам
първия път бях доста изненадана, когато всичко се оказа попило и не се налага миене на сутринта
отчитам и че част от продукта остава върху кърпата

# 698
  • Варна
 Ммммммм ще пробвам още утре вечер ама.....с моето косище няма как да спя с пусната коса,а ако я вържа влажна сутринта ще съм като Тина Търнър  Joy

# 699
Нищо не съм правила, жълтея си и си оранжавея, мия с матиращия шампоан на Kuene, но не помага.

Значи след шампоана Афоджи да завърша с хидратираща маска, а не да хидратирам на следващото миене, така ли?
не,по скоро 3 измивания-х,протеин,хидратация.И тогава боядисвай.Ако ти е сухо след ампулата на Керастаз-сложи нещо след измиването,някакъв хидратиращ финиш.
Много гадно така като ти прецакат цвета.  Tired
Кои протеини не ти понасят?
Много е относително с протеините -  веднъж ми понасят и косата ми е мека, лъскава и с обем, друг път не мога да си разплета косата. Ползвам двеминутния реконструктор, заедно с шампоана за изтощена коса, Фито филър терапията, Кюн Витал нутришън, Милкшейк Интегрити. Последните месеци обаче независимо от шампоана завършвам със зелената маска на Макадамия, е, леко се губи обема, но такава комбинация ми се отразява най-добре. 

# 700
2 минутния реконструктор вместо маска за коса ли го ползвате или след маската? Чудя се дали да не го поръчам. Заслужава ли си?

# 701
2-минутния си е реално маска. Протеинова, по-лека от протеина в 2 стъпки. Дори някои момичета я определят като балансирана с голям превес на протеина.

# 702
  • София
Дами, давайте моля предложения за въпрси за новата тема!!!

На мен ми се ще да си поговорим за сешоари, че ми е на дневен ред. Също и са слънцезащитни серии, как предпазваме косата на плажа  Peace Какво използваме  за къдрици, че мразя пяна по косата, пък много харесвам начупена коса за лятото Heart Eyes

# 703
Да, две минутния реконструктор аз го ползвам вместо маска, ако косата ми има нужда от него, става прекрасна - мека, лъскава и разплетена, все едно съм я хидратирала.

Дами, давайте моля предложения за въпрси за новата тема!!!

На мен ми се ще да си поговорим за сешоари, че ми е на дневен ред. Също и са слънцезащитни серии, как предпазваме косата на плажа  Peace Какво използваме  за къдрици, че мразя пяна по косата, пък много харесвам начупена коса за лятото Heart Eyes
И на мен темата за сешоарите ще ми е много интересна Peace

# 704
На мен ми се иска да поговорим кои са най-хидратиращите продукти които използваме . От предната тема такава  досега се появиха много серии и продукти.

Общи условия

Активация на акаунт