Професионални серии за коса - тема 113

• 102 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
За тема за сешоари съм и аз,че си търся в момента. Mr. Green

# 706
И аз  Laughing.

# 707
http://www.philips.bg/c-p/HP8280_00/drycare-prestige-hairdryer - този сешоар само съм го ползвала от една приятелка и наистина имаше разлика в усещането на косата спрямо моя си сешоар (също Филипс, но много стар модел)  Не умея да си изправям косата със сешоар и това си е. Никаква координация на ръцете.

# 708
http://www.philips.bg/c-p/HP8280_00/drycare-prestige-hairdryer - този сешоар само съм го ползвала от една приятелка и наистина имаше разлика в усещането на косата спрямо моя си сешоар (също Филипс, но много стар модел)  Не умея да си изправям косата със сешоар и това си е. Никаква координация на ръцете.

Майка ми го има.Ние и го подарихме.Чудесен е .Когато и ходим на гости се суша с него.За мен обаче все още избирам и не съм се спряла на някой конкретен все още.

# 709
И аз  Laughing.
+1  Mr. Green

# 710
  • Хасково
https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-s-balsam-remington-ker … herapy-pro-ac8000
Аз съм с този сешоар ,изключително мощен , но е доста тежък и голям ... а като му се сложат и приставките .....

# 711
  • Варна
930гр.-ужас не правиш не ти трябва да тренираш бицес с това чудо  Laughing.

# 712
Днес успях да тествам еластисайзърана ФК, но въобще не ми е толкова хидратиращ, колкото домашния. Като плюс отчитам, че не е мазен, отмива се лесно, но косата не е толкова сочна, както става след домашния. Ще тествам с други измиващи продукти да комбинирам, но определено усещам, че косата ми се нуждае от по-мазни продукти.

# 713
Днес успях да тествам еластисайзърана ФК, но въобще не ми е то
лкова хидратиращ, колкото домашния. Като плюс отчитам, че не е мазен, отмива се лесно, но косата не е толкова сочна, както става след домашния. Ще тествам с други измиващи продукти да комбинирам, но определено усещам, че косата ми се нуждае от по-мазни продукти.
Може ли рецептата на домашният  Flutter

# 714
В златната рибка са пуснали серума на Маракеш в по-голяма опаковка. Тамън навреме, че ми свърши тази магия.  Heart Eyes Много съм доволна.

# 715
  • Варна
Днес успях да тествам еластисайзърана ФК, но въобще не ми е толкова хидратиращ, колкото домашния. Като плюс отчитам, че не е мазен, отмива се лесно, но косата не е толкова сочна, както става след домашния. Ще тествам с други измиващи продукти да комбинирам, но определено усещам, че косата ми се нуждае от по-мазни продукти.

И аз съм на същото мнение. Комбинирала съм го с ударна хидратация като Хрома рич шампоан и маска и пак не е достатъчно. Оставаше да го набухам с масла ама е грехота  Laughing. Домашен бъркоч мога да си забъркам и за 5лв. Моята коса си се нуждае от мазнотията на домашния и това си е  Laughing.

Showgirls  преди имаше и 355мл. за вманиачени като мен.  Laughing На изпарения ми е голямото шише ама от размените се сдобих с цял малък. Ще гледам тия дни да се запася и с един голям да си имам  Laughing.

# 716
Моля за мнение ако някой е ползвал тази
МАРКА

# 717
Някой използвал ли е този крем за къдрици да каже как е?
https://www.arlen.bg/product/1706/krem-za-oformyane-na-kadritsi- … curls-200-ml.html

# 718
Да дам отзиви за първото ми ползване на сметаната на Милк шейк... До сега ползвах балсама им без измиване, но поради големите хвалебствия на сметаната реших да я пробвам... От първото ми използване не съм много очарована... След измиване, на влажна коса изпомпах една помпа и нанесох на косата, размачках с пръсти и оставих да изсъхне сама... Първата изненада беше, че косата ми изсъхна много по-бавно от нормалното, няколко часа стоеше мокра и ухаеща на сметана... Когато най-накрая беше почти суха, се изненадах колко фризи е станала... Бухнала, неоформена в дължините, а без обем в корените... Когато реших да среша се оказа и заплетена... С една дума - ужасна... Сега си мисля, че този "ефект" може да не се дължи само на сметаната, но и на комбинацията с шампоана и маската... Но определено поне от първия път не съм много убедена дали сметаната е "моя" финиш за коса... Балсама без изплакване ми харесва много повече, слагам го и на суха коса и резултата е много добър... Сметаната не знам как да я ползвам на суха коса, освен да навлажня леко косата и да сложа от сметаната...  Тези дни ще тествам и така... Peace

# 719
  • Варна
 Хидратиращи продукти ли ползва преди това? Е затова не харесвам задължаващи финиши. Оказва се,че уж хидратиращата сметана си има бая протеини в нея и стават такива гафове. И на мен ми го погоди тоя номер след маска хрома рич.

Общи условия

Активация на акаунт