Професионални серии за коса - тема 113

• 102 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

lunna pateka , с какъв тип коса си  ? С права ли?

# 721
 let_it_shine, права, дълга, тънка, напоследък се къносвам и не съм се боядисвала от месеци... Peace

prinzesata, измих с шампоана на CHI с чаено дърво (не знам какъв се води), после сложих една маска от Зоя с авокадо и мед... Предполагам са хидратиращи или поне балансирани... Но сметаната мислех, че е универсален финиш и става след всякакви серии... Или просто протеина в нея ми идва в повече...  newsm78 Направо не мога да си представя как ще е сметаната след протеинова серия... Mr. Green

# 722
Сметаната не е хидратираща, балансиран финиш е.

# 723
Момичета, влизам да благодаря на Епона, която преди време похвали Head Hugging четката за сешоар на Денман. След доста канене накрая я взех и определено много ми харесва. Спомага да се захване косата хубаво от корена и ми хваща и най-късите косички. За първи път успях да се изправя само със сешоар без да довършвам с преса отпред. Взех най-големия размер, макар че не ми е особено дълга косата. Много съм доволна  Blush Party
Мерси, Епона  Hug bouquet

# 724
  • Варна
Сметаната не е хидратираща, балансиран финиш е.

Демек да рабирам,че при мен затова след ударна хидратация си беше пълна катастрофа  Laughing

# 725
Ами не знам Mr. Green Може и да е от вида протеин, млечния да ти действа така, знам ли Thinking
Аз я харесвам, точно когато косата ми е хидратирана, защото с нея не ми става прекалено лигава и мека. Когато имах още от кичурите за доизрязване ми беше абсурд да я ползвам, не можех да се среша, сега съм с ествствената ми коса и е по-добре, не ми е така задължаваща. Но и не ми е чак любима, както други финиши.

# 726
  • Варна
 Е затова отгърмява в размените  Joy. Да и сложат надпис "Не става за блондинки" Ще си карам с маракеш и Ливинг. Тях поне ги знам кое за какво е и като бонус не смърдят на сладолед "Бурбонска ванилия"  Sick.

# 727
Аз я използвам и след протеин, и след хидратация. Слагам по 4-5 топки, от корена до върха  Joy
Страхотни къдрици при прави.

# 728
  • Варна
 4-5 топки  newsm78 това на колко дълга и гъста коса?

# 729
Е затова отгърмява в размените  Joy. Да и сложат надпис "Не става за блондинки" Ще си карам с маракеш и Ливинг. Тях поне ги знам кое за какво е и като бонус не смърдят на сладолед "Бурбонска ванилия"  Sick.

На ливинг пруф кой финиш ползваш?

# 730
  • Варна
Ресторе кремчето ето това   

https://www.zlatnaribka.com/living-proof/restore-za-suha-i-iztos … tant-repair-50-ml

Но го ползвам само след протеин или балансирана маска. Вчера го сложих след Мажистрал и е ОК.

# 731
let_it_shine, права, дълга, тънка, напоследък се къносвам и не съм се боядисвала от месеци... Peace

prinzesata, измих с шампоана на CHI с чаено дърво (не знам какъв се води), после сложих една маска от Зоя с авокадо и мед... Предполагам са хидратиращи или поне балансирани... Но сметаната мислех, че е универсален финиш и става след всякакви серии... Или просто протеина в нея ми идва в повече...  newsm78 Направо не мога да си представя как ще е сметаната след протеинова серия... Mr. Green
Познаваш ли добре маската от Зоя? Имам я, прави ми точно такава косата, както описваш.
В банята е тежка, напоителна, но след като изсъхне е ужас. Пробвах да я изхабявам като пре-уош и пак не е ок. Разваля крайният резултат на цялата терапия.

# 732
 РуСа-Мамма, маската съм я ползвала доста, на мен не ми прави фризи и бухнала косата... Но може от шампоана да е или просто тяхната комбинация... Между другото шампоана на Chi го ползвах за първи път...Може да е от него, ще го пробвам с друга маска как ще се държи... Mr. Green А сметаната ще я пробвам на другия ден след миене на суха коса, може така повече да ми харесва... Забелязала съм, че малко финиши ми харесват на влажна коса... Май само Нектар термик и кератин термик, а и червения серум на Профайбър... Другите финиши на влажна коса ми докарват много фриз при изсъхване... Тук изключвам олиото като финиш,  него си го харесвам и на влажна и на суха коса... Peace

# 733
На мен ми се иска да поговорим кои са най-хидратиращите продукти които използваме . От предната тема такава  досега се появиха много серии и продукти.
+ 1
мисля си за сешоарите че трябва да се отдели в друга тема,защото често се пита.

# 734
4-5 топки  newsm78 това на колко дълга и гъста коса?
Ами доста дълга е... На триъгълник е, и най дългата част е почти до кръста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт