Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 088
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
!!! НЕДОВОЛНИ ПАЦИЕНТИ !!! на д-р Любомир Бойчев - гр.Тутракан
 http://www.bg-mamma.com/?topic=984350.30;topicrefid=20

Да заповядат недоволните и отегчените!

# 316
Това защо?

# 317
Аз ходих края на април в родилното да питам специално какво да нося за бебка, казаха ми да нося олио или зехтин

# 318
А аз родих преди 2 седмици там. Simple Smile
Искат памперси - 10 броя, ОЛИО 0.5л и един пакет мокри кърпички.

# 319
А дали може таткото да присъства на раждането (секцио), знаете ли?

# 320
Не. Не може.

# 321
Здравейте, от скоро ходя при д-р Бойчев, предстои ми хистероскопия за отстраняване на полипи по матката, и след това да се надяваме и при нас чудото да стане.
Моля, кажете ми каква е цената на маниполацията, д-ра беше много изчерпателен в тава какво представлява, но понеже беше вече 23:30 когато влязох при него, забравих да питам за цената.

# 322
Обади се на регистратурата и попитай. Те трябва да знаят.
Ти ще си с направление нали ?

# 323
Ами предполагам, не знам изобщо дали се поема от здравната каса това изследваме. Ако се поема да.

# 324
Обадих се и ми казаха, че нямат ценораспис и тези операции се извършват в болницата. На мен сега ми предстой Цветна снимка и след това е хистероскопията, но просто исках да съм подготвена, гледам по други клиники 800-1000 лева.

# 325
Обадих се и ми казаха, че нямат ценораспис и тези операции се извършват в болницата. На мен сега ми предстой Цветна снимка и след това е хистероскопията, но просто исках да съм подготвена, гледам по други клиники 800-1000 лева.
Цветната снимка мисля, че е около 170лв . А иначе може да се обадиш в отделението и да попиташ за цената, но според мен и в клиниката знаят. На мен като ми правиха цветна снимка си платих в клиниката, а я направиха в болницата. Мисля си, че знаят цените и на другите процедури.

# 326
Номера на болницата е: 086 660 078

# 327
Цветната снимка мисля, че е около 170лв . А иначе може да се обадиш в отделението и да попиташ за цената, но според мен и в клиниката знаят. На мен като ми правиха цветна снимка си платих в клиниката, а я направиха в болницата. Мисля си, че знаят цените и на другите процедури.
Здравейте, благодаря за отговора, за цветната снимка занам цената притесняваше ме хистероскопията.

# 328
Няма да е като в другите болници. Предполагам около 250/300

# 329
Хистероскопията ми януари месец там струваше около 300 лева.

Общи условия

Активация на акаунт