Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 58 545
  • 458
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте момичета,има ли някоя от вас която е раждала в Тутракан?Ако може да споделите какво си носихте за вас и бебче?

# 106
За бебо пакет памперси и половинка олио, а за Вас каквото се сетиш-2-3 нощници, превръзки, храна, стотинки за TV,, помпа за кърма, подплънки да не ходите мокра. Ако искате ибезболяващо нещо да не Ви забравят, а ако нямате кърма и малко аптамил 1, че карат родилките да кърмят, а ако не тръгне и голяма мъка с ревящо малко бебе.
Успех и всичко друго е добре има и от къде да си вземеш нещо за хапване и кафе. Докторите са страхотни и повечето от персонала са човечни.

# 107
Благодаря за отговора. Всичко добро и на вас!

# 108
Вземи си и кремче за разранени зърна. И на мен, и на съквартирантката ми по стая ни се наложи да ползваме   Simple Smile

# 109
А стаите самостоятелни ли са?

# 110
Не има с по 2 легла, има и с 3.Бебетата са 1 нощ в детската стая, а после при Вас. След секцио държат 5 дни, а при нормално раждане 3.Стига всичко да е наред. Имат и 3 кувьоза.

# 111
На мен бебчо ми го дадоха да си стои при мен, няколко часа след раждането. Но и аз се чувствах добре.  Simple Smile

# 112
А дрешки носихте ли за бебо освен тези за изписването?

# 113
 Не, те ги повиват с пелени.

# 114
Не, те ги повиват с пелени.
Нали после ги дават при родилката и ние ли трябва да ги повиваме  newsm78

# 115
Не, те ги вземат за смяна на памперса и горните пелени, измиват ги и ги връщат чистички.  Simple Smile

# 116
Не, те ги вземат за смяна на памперса и горните пелени, измиват ги и ги връщат чистички.  Simple Smile
Браво  Praynig Че се бях претиснила  Grinning

# 117
Станислава за кога ти е термина?може да се засечем

# 118
Станислава за кога ти е термина?може да се засечем
О аз имам доста време в 6 месец съм,но аз обичам да съм наясно какво ме чака и затова разпитвам  Simple Smile

# 119
Аз съм в 8 месец живот и здраве ще споделя подробности след това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт