Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 059
  • 458
  •   1
Отговори
# 150
Това трябва да им дадеш. Бебенцата ги повиват в пелени. При изписването моите хора ми донесоха дрешките на бебо и моите дрехи.

# 151
Благодаря много за инфото Simple Smile

# 152
Няма за какво  Hug Ако се сетиш още нещо - питай  Simple Smile

# 153
Сетих се 😄 Еднократни чаршави ще си взема ,но се чудех за тези гащи за родилки с превръзки дали ще са ми необходими или ще ползвам обикновенни ? Или нещо ти ако се сетиш ще съм ти много Благодарна 😘

# 154
Значи, такива еднократни чаршафи аз не съм носила. Те си ти подлагат едни техни мушами. Но пък ако искаш си вземи. И гащи за родилки не си взех. Бях си с нормални стегнати по-дълбоки бикини. И всичко беше ок. Четох, че не са много удобни тия гащи и запарвали. Ако имаш помпа за кърма си я вземи, че аз направих тази грешка да не взема и последната нощ преди да ме изпишат щях да умра от експлоадиращи гърди Crazy

# 155
  • Варна
Гащите за родилки и на мен не ми ги препоръчаха. Били неудобни, стягащи и спарващи.

# 156
Аха ясно и аз така предположих ,но викам да попитам.Помпа ще си взема ,а знаете ли с какво мляко ги хранят там да си взема една кития в случай ,че не ми тръгне кърма веднага ,защото ще съм секцио.

# 157
Аха ясно и аз така предположих ,но викам да попитам.Помпа ще си взема ,а знаете ли с какво мляко ги хранят там да си взема една кутия в случай ,че не ми тръгне кърма веднага ,защото ще съм секцио.

# 158
Здравейте, искам да попитам някоя от Вас провила ли е инвитро по дълъг протокол при Л. Бойчев?

# 159
Здравейте, искам да попитам някоя от Вас провила ли е инвитро по дълъг протокол при Л. Бойчев?
Да аз правих Simple Smile

# 160
Да аз правих Simple Smile

Надявам се да ме запознаеш с някои неща, които са неясни за мен. На мен ми предстой блокиращата инжекция (трябва да е на 19 .08.17, още не са ме записали ), но трябва да си направим и задължителните изследвания там.
 Малко е неудобно, но искам да попитам ти сама ли си взе секрет за микробиология, защото на мен от регистратурата така ми заявиха, сама да свърша тази работа... което за мен е  недопустимо...

# 161
Здравейте момичета Simple Smile За първи път се включвам Simple Smile Имам един въпрос ,бих се радвала ако някой може да ми отговори Simple Smile Ще правим първи опит ин витро при д-р Л.Бойчев и не съм много наясно какво ме очаква. На 08,03,17 ми сложиха блокиращата инжекция .Трябваше да ми дойде цикъла на 14,03 , но ми закъснява .Въпроса ми е дали е нормално да има закъснение на цикъла след поставяне на блокиращата инжекция.благодаря предварително Simple Smile

Здравей, можеш ли по - подробно да ми обясниш през какво премина по време на процедурата, защото на мен това ми предстой?
Благодаря! Simple Smile

# 162
На 1 ми сложиха блокирващата инжекция на 16 ден започнахме стимулация с Бемфола.На 20 ден имах образували се 12 фоликула аз съм с един яйчник и това си е добър резултат.На 22 ден освен бемфола ми вмъкна и менопур.На 24 ден ми спря бемфолата и продължих с менопура.На 26 ден ми поставиха прегнил и имах 13 фоликула.На 28 ден ми беше пункцията и ми извадиха 8хубави яйцеклетки другите бяха некачествени.И на третия ден ми върнаха двечки ,а другите ги замразихме.Това е общо взето ,ако нещо друго те интересува питай Simple Smile

# 163
На 1 ми сложиха блокирващата инжекция на 16 ден започнахме стимулация с Бемфола.На 20 ден имах образували се 12 фоликула аз съм с един яйчник и това си е добър резултат.На 22 ден освен бемфола ми вмъкна и менопур.На 24 ден ми спря бемфолата и продължих с менопура.На 26 ден ми поставиха прегнил и имах 13 фоликула.На 28 ден ми беше пункцията и ми извадиха 8хубави яйцеклетки другите бяха некачествени.И на третия ден ми върнаха двечки ,а другите ги замразихме.Това е общо взето ,ако нещо друго те интересува питай Simple Smile

Благодаря много ! На мен ми е първа процедура надявам се и последна Wink

# 164
Пожелавам ти успех 😄

Общи условия

Активация на акаунт