Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 141
  • 458
  •   1
Отговори
# 255
  Вече си отмених уговорката,нашия град е блокиран.Имам план Б,но и  ужасни преживявания в тукашната болница.В случая обаче по-добре в коя да е болница,отколкото в някоя пряспа Wink
   Дано бебенцето ви изчака да се успокои обстановката.Колкото и да не ми се вярваше,че ще изкарам,родих първото си дете при д-р Л.Бойчев 2 дни преди термин.Където и да се случи,важното е всичко да мине добре.Желая ви успех Simple Smile

# 256
Нищо не съм плащала. Отношението беше страхотно и към мен и към бебето. Имат едни от най-добрите неонатоложки! Аз тодих със секцио, макар,че имаха планове да ме пробват снормално. Влязох по мое желание за наблюдение, защото усещах, че наближава денят, а всъщност родих 4 часа и половина след приема ми, като рпоцесът тръгна сам. И аз си забравях въпросите Simple Smile  В бплницата ми поискаха за бебчо само памперси и мокри кърпички за детето. Нищо повече не ви трябва за него. Освен ако не си вземете биба ( която мен не спаси втората нощ с бебето в стаята) и някое шише, предварително стерилизирано, но и там има стерилизатор. Бебчо ви го дават 24 часа след раждането вече да стои при вас , вземат го само да го къпят и преобуват, носят ви го да го храните.
Това е ,което набързо се сещам да кажа, ако нещо друго може да ви е полезно, съм насреща.

# 257
На мен малката ми я дадоха 5 часа след като се роди. Simple Smile
И аз си забравям въпросите, докато чакам.
Само памперси съм носила за бебето. Ако искате да не е в пелени, може да си донесете и дрешки.
За вас превръзки или лигнин, мокри кърпички, нощници.... всичко, което сметнете за необходимо. А и да забравите нещо - после могат да ви го донесат.

# 258
На мен ми дадоха бебчо веднага като ме изместиха, но да спи при мен след 24 часа. Аз носех дрехи, какво ли не за него.Както ги занесох, така си ги върнах Simple Smile

# 259
Благодаря ви за споделения опит! Предполагам,когато е наложително секциото го минават през някаква клинична пътека и то просто няма вариант без упойка, за това не са ви искали доплащане. Много се радвам, че всичко е минало добре.
Притеснява ме, че тъй като не представлявах интересен случай за тях (сравнително безпроблемна бременност) и ме попретупаха доста..  но никой не ме е карал на сила да ходя там,така че..
Може ли още малко да ви притесня с въпроси?
Документално. Кога ви издадоха направление за раждане и обменна карта получихте ли? Аз все още нямам и от регистратурата не могат нищо да ми кажат...(37гс+) Пропуск ли е, какво е.. незнам.
Още нещо също, показват ли къпане и кърмене, помагат ли.. че много се притеснявам наистина.
Благодаря ви отново. 🤗💖✌

# 260
И аз ще помоля, ако някой е запознат.
Също така, заплаща ли се епидуралната упойка или не тук? Защото 99% от майките казват, че е безплатна.
Ако да - от кога е така, защото аз преди 5г си я платих - 100лв + 250лв нормалното раждане, като исках зад-но д-р Бойчев да присъства на раждането.
Моя приятелка ражда с избор мин.година март месец и е платила 300лв. Нормално без упойки, пристигнали и била вече с 9см. Исках и аз да разбера дали има промяна от тогава,също така и разлика между това кой от двамата братя ще си ангажирала..
Отделно може да си постъпиш за раждане без избор и който е на смяна, а ако, не дай си боже, стане усложнение - така или иначе ще ги извикат отново тях..
Дай боже да не родим в колите по пътя само 😳😣✌

# 261
Здравей!! Аз , слава богу, също имах безпроблемна бременност , въпреки тежкото ми здравословно минало. Прегледите минаваха бързо , но винаги ми действаха много успокояващо.
Относно документите- аз отидох при лекарката, която ми следеше бременността в Русе и поисках направление. Тя ми обясни, че като дойде моментът само да ида в АГто в Русе и нямам нужда от направление. Но, тя не знаеше, че ще раждам в Тутракан. Казах й ,че за мое спокойствие искам да си имам направление в себе си. Предполагам, че не са ти дали направление, защото след като се водиш при тях , те ще си го оправят по вътрешен ред без да те безпокоят. Същото беше и с картата. Позволи ми да я снимаме д телефон. Нямах я в мен.
Иначе не ти показват как да къпеш. Можеш да гледаш през прозореца, където държат децата. Аз ходих на урок в училището за родители и имах бегла идея. Вечерта като се прибрахме една позната дойде и ми показа основните неща за детето , като къпане, хранене, обличане

# 262
И аз ще помоля, ако някой е запознат.
Също така, заплаща ли се епидуралната упойка или не тук? Защото 99% от майките казват, че е безплатна.
Ако да - от кога е така, защото аз преди 5г си я платих - 100лв + 250лв нормалното раждане, като исках зад-но д-р Бойчев да присъства на раждането.
Моя приятелка ражда с избор мин.година март месец и е платила 300лв. Нормално без упойки, пристигнали и била вече с 9см. Исках и аз да разбера дали има промяна от тогава,също така и разлика между това кой от двамата братя ще си ангажирала..
Отделно може да си постъпиш за раждане без избор и който е на смяна, а ако, не дай си боже, стане усложнение - така или иначе ще ги извикат отново тях..
Дай боже да не родим в колите по пътя само 😳😣✌
Това с раждането в колата беше най-големият ми страх. За това поисках да постъпя по свое желание. Просто имах късмет, че когато ме приеха и ме извикаха за преглед за разкритие с лягането на магарето ми изтекоха водите без дори да ме е пипнал лекаря Wink
Попринцип се следях при д-р Любомир Бойчев, но поради липсата му в този момент ме изроди д-р Богомил Бойчев. Но и от двамата съм много доволна!!!

# 263
Някоя правила ли е скоро инвитро в Тутракан?

# 264
Някоя правила ли е скоро инвитро в Тутракан?
Здравей, аз правих септември 2017. Ако нещо те интересува питай.

# 265
Как протича процедурата,вие ли си избрахте лекаря?

# 266
Как протича процедурата,вие ли си избрахте лекаря?
Ние си избрахме докторът, обадихме се, записаха ни за след 4-5 месеца за д-р Любомир Бойчев, за д-р Богомил Бойчев записват за след 1-2 месеца. На по късен етап се запознах и с него, също съм много доволна, страхотен човек.
Иначе правите цветна снимка, спермограма, нещо допълнително ако се наложи, докторът преценява. Той определя по какъв протокол да сте, заедно решавате кога да започнете.
За стимулация отиваш сутринта за изследвания, след това след обед преглед и докторът назначава лекарства и така след 3-4 дни, отново изследвания и преглед, после през ден и последните дни може и всеки ден, докато нараснат фоликулите. После пункция, ембриолозите звънят всеки ден да те информират колко са се оплодили и как се развиват. Ембриолозите и докторът преценяват на кой ден да е трансфера. И после 14 дни чакаш за резултат.
Това е кратка версия.

# 267
Благодаря много!

# 268
Здравейте момичета,
Правим опити от 2.5г. диагнозата е "неизяснен стерилитет".
Имам един неуспех при Л. Бойчев на ЕЦ месец чнуари и имаме 2 инсеминации в друга клиника.
Още не сме стигнали до "коментар" на случилото се, казаха ми да изчакам следяащ цикъл, този не се броял.
Искам да попитам, тези от Вас които са правили стимулирано ин витро, на кой ден Ви викат?
Много ме объркаха, защото ми казаха като ми дойде да звънна и да отида на ден 2ри.
Като звъннах днес ми казаха, че не работят сега на 3 и 4ти март и може най-рано на 5ти, което е ден 3ти.
Дотук добре, ама след още 4 опита да се свържа с доктора накрая ми казаха 7ми март, което е ден 6ти и вече....
не знам какво да мисля.
Май никаква стимулация няма да ми правят и ще изтървем пореден месец...
Обърках се. На кой ден се ходи изобщо? Cry

# 269
6-ти ден е късно за започване на стимулация. Мен са ме викали на 2-3 ден, преглед, хормони и назначаване на стимулация.
Направо записвай за 3 ден, на регистратурата кажи, че така ти е казал доктора.

Общи условия

Активация на акаунт