Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан

• 59 143
  • 458
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!  И аз имам въпрос към вас: дали има успяли с донорски яйцеклетки в тази клиника?

След неуспешното ми инвитро там през ноември 2017г, питах д-р Л.Бойчев за донорската им програма. Каза, че се чакало към 8 месеца. Питах дали има възможност за подбор на донорката, той ми каза, че нямало как. Когато имали подходяща донорка, щели да се обадят. Мен това не ме устройва, защото искам аз да си избера донорката. Явно като се записваш в донорската им програма, даваш някакви физически характеристики и те подбират донорката по тях.

# 241
Stela, благодаря ти, за пореден път😊

# 242
Благодаря! За Крюгер дали ще каже или не, аз държа на нея, защото знаем, че той има проблем, а аз няма да имам времето да изчакам резултатите камо ли за назначаване на лечение.
А за резултати от цветна снимка, същия ден ли излизат или ще ги чакаме и тях? Мен са ми правили тук; но тя беше цялостна на корема, и вече е на 2години.

Само да ти напомня , че преди ЦС е необходимо да си изследвала микоплазма, уреаплазма и хламидии със секрет и да е ДНК тест.
Преди да излязат чести , не е добре да се прави снимка на сляпо.
Успех!:)

# 243
По въпроса за цветната снимка, когато аз си правих,помня, че трябваше да е непосредствено след края на цикъла!

# 244
Благодаря! За Крюгер дали ще каже или не, аз държа на нея, защото знаем, че той има проблем, а аз няма да имам времето да изчакам резултатите камо ли за назначаване на лечение.
А за резултати от цветна снимка, същия ден ли излизат или ще ги чакаме и тях? Мен са ми правили тук; но тя беше цялостна на корема, и вече е на 2години.

Само да ти напомня , че преди ЦС е необходимо да си изследвала микоплазма, уреаплазма и хламидии със секрет и да е ДНК тест.
Преди да излязат чести , не е добре да се прави снимка на сляпо.
Успех!:)
Ъъъъъъ.... Това съм го пропуснала но вече зная! Благодаря!

# 245
Момичета днес влязох в 18г.с , четох доста и да попитам и вас за мнение. Закъсняла ли съм за БХС и ФМ? понеже пак казвам предния пък бях в 13г.с. и когато излязох сестрата да ми дава документи за изследванията, които тогава трябваше да си направя ми каза, че е рано. Съжалявам ако се повтарям, но се притеснявам да не изпусна момента за тези изследвания

# 246
Здравейте, мили момичета!
Интересува ме актуална информация относно цена за избор на лекар, водещ нормално раждане (вероятно ще е Б.Бойчев). Също така обезболяване - възможност и цени... ако някоя маминка скоро се е възползвала от тези услуги, ще съм много благодарна да се информирам.

Heart

# 247
И аз ще помоля, ако някой е запознат.
Също така, заплаща ли се епидуралната упойка или не тук? Защото 99% от майките казват, че е безплатна.
Ако да - от кога е така, защото аз преди 5г си я платих - 100лв + 250лв нормалното раждане, като исках зад-но д-р Бойчев да присъства на раждането.

# 248
Аз не съм плащала епидурална упойка. Родих Октомври миналата година

# 249
  Здравейте,има ли тук момичета,на които им предстои раждане при братя Бойчеви в близката седмица и не са от Тутракан?Аз имах уговорка да постъпя на 1 март в болницата,но живея на 150км и като следя обстановката ми се струва ,че няма да бъде възможно.

# 250
Момичета в коя седмица Ви направиха ФМ и БХС? В 17 г.с. ми направиха БХС ( късния) и имало резултати, но ме ми ги казват. Само доктора можел да ги коментира, а той е в чужбина. Трябва ли да се притеснявам?

# 251
Момичета в коя седмица Ви направиха ФМ и БХС? В 17 г.с. ми направиха БХС ( късния) и имало резултати, но ме ми ги казват. Само доктора можел да ги коментира, а той е в чужбина. Трябва ли да се притеснявам?

Не се притеснявай! На регистратурата нямо да получиш инфо за нито едно изследване без значение колко е елементарно или не -просто такава им е политиката...

# 252

Не се притеснявай! На регистратурата нямо да получиш инфо за нито едно изследване без значение колко е елементарно или не -просто такава им е политиката...

Доста е тъпо това, 2 седмици чакам сърцето ми е свито...

# 253
  Здравейте,има ли тук момичета,на които им предстои раждане при братя Бойчеви в близката седмица и не са от Тутракан?Аз имах уговорка да постъпя на 1 март в болницата,но живея на 150км и като следя обстановката ми се струва ,че няма да бъде възможно.

Аз съм от Русе, не е чак толкова далеч, но си отнених часа за тонове за другата седмица, страх ме е с тез пътища.. Иначе съм в 9ти месец и всеки ден е възможно да тръгне бебето.
Уж се уговорих с Б.Бойчев, но тъй като е нормално раждане и не знаем нищо с точност.
Винаги трябва да си имате план Б, принципно от никъде няма да ви върнат, но всички търсим човешкото отношение.
Стискам палци всичко да е наред при вас.За по-спокойно, звъннете за консултация по телефона, възможно е и да ви насочат към някой техен колега от района ви за по-сигурно.
За Русе преди са препоръчвали Зарзаланов, примерно.

# 254
Аз не съм плащала епидурална упойка. Родих Октомври миналата година
Здравейте! Всъщност плащали ли сте за екип и възможно ли е някак и упойката да влиза в цената? Ако да, каква е била сумата при вас?
Останахте ли доволни, като цяло?

От толкова чакане пред кабинета, аз лично, си забравям половината въпроси и за пари изключих да попитам.
Март месец ще съм, нормално
Докторът ми обясни за упойките в случая - епидурална, ако хванем правилния анестезиог на смяна и сме навреме за нея, а иначе спинална - нея всички я можели и се слагала и в по-напреднал етап от раждането,ако не издържам..

Общи условия

Активация на акаунт