Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 012
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 825
Милка вече има печеливши за деня, мен ме няма, естествено. Laughing
само М-телски телефони....
това и друг път съм го забелязала в техните игри /ако щете ме наречете параноичка/,
но при тях Виваком не е на почит Thinking

# 826
  • Монтана
Печелившите на Каменица също излезнаха.. няма ме Sad

# 827
  • Пловдив
И мен ме няма ни при Милка, ни при Каменица. Нищо, пак играя Mr. Green

# 828
Получих си само едната чаша на орео с кода на името на мъжа ми. Другата на моето име, нещо кода не съответстваше и не ми я даде. Довечера ще търся в нас дали аз съм взела друга опаковка или те нещо са объркали  #2gunfire

# 829
И моята Орео дойде. Без обозначения е колата, и шофьора Laughing

Като взимаш ма мъжа ти чашата там където пишеш името на получател чие име написа?

# 830
Ма ко,
Честит рожден ден  bouquet

И аз съм със смс от Рапидо за ръкавицата.

Много искам хлебопекарна. Crazy Crazy

# 831
И моята Орео дойде. Без обозначения е колата, и шофьора Laughing

Като взимаш ма мъжа ти чашата там където пишеш името на получател чие име написа?
Подписах се все едно е той и си написах само фамилията (нямаме брак не съм с неговата фамилия), но двете чаши по принцип са на различни адреси, моята е на работа, а неговата на домашния адрес. Според мен няма значение, кой ще я вземе, щом дадеш кода на куриера вече е твоя  Mr. Green
Ма ко честит рожден ден и много късмет  bouquet

# 832
Някой със спечелена награда от Zewa?
На сайта им са обявени само 68 човека с гарантирана награда от 100. Аз миналата седмица бях регистрирала бележка и нищо newsm78

# 833
  • при късмета
Благодаря ви!

За протокола, нищо от Престиж и брашното за днес. Не, че от брашното не съм доволна. Продължавам да играя, защото съм забелязала, че от всички игри или печеля и големите и малките награди или нищо. Случват се и изключения де, но в повечето случаи е така

На Зева и на скитълс също регистрирах бележки и чакам. Вчера и лакалут взех и регистрирах бележката, ама те пък са прекалили, теглене чак май месец  ooooh!
В туикс участието вече дори не го броя. Много се изложиха. Таков нещо до сега, да свършва играта и да не можеш да намериш промоционални опаковки никога не е било.

За днес приключвам с игрите, на вас печеливш ден

# 834
Zewa са  много бавни.Регистрирах се първата седмица, а чак днес получих от тях съобщението да очаквам картата до дни.А в списъка с гарантираните награди още не са ме отразили.

# 835
На Каменица пък трябва да минат 24 часа от както съм играла,а не от полунощ. Вчера съм играла 24 минути по-късно от днес. Трябва да чакам... ooooh!
Няма ме в Милка.

# 836
ма ко, честит рожден ден, да не се отървеш от късмет и щастие  bouquet

Аз вчера се регистрирах в Каменица и днес имам имейл, че печеля, даже беше в спам папката.  Simple Smile

А дано ми тръгне на награди, но то скоро не бях и играла, тъй че от къде да дойдат  Mr. Green

# 837
Здравейте, най накрая да се запиша и аз с награда от Каменица, счупих каръка да му се не види Simple Smile
Само ви четях, не мога да помогна с мнение от  никъде защото голям кърък ме беше налегнал... от никъде нищо - Троя, София мел, Милка и каквото още се сетите просто не е за вярване .......
Много се радвам, че темата става месечна, най-после браво !
Някъде четох че отново започва лотарията с касови бележки, само че сега наградите ще са мноооого, дано имаме късмет !

# 838
Имам пропуснато от 02 408 4067. Не може да бъде избран. На някой да му е познат този номер?
Този номер е на Бяла карта, ако ви се обадят не им вдигайте или ги блокирайте.

# 839
Мисля че на 287 също е бяла карта.

Общи условия

Активация на акаунт