Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 871
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 870
но не ща 6, особено след като са написали по 2 макс на имейл!

btw като фенка на чашите мога да ти кажа (на ЛС) коя е най-удобната ежедневна чаша за вода / бира / безалкохолно и коя за кафе (само дето не я намирам да си купя оше).

# 871
И какво от това, да не би даром да се получават тези чаши, дефакто ние си ги плащаме.

Днес ми разказаха за някаква жена, била регистрирала над 200 Туикса, представяте ли си? Shocked
Спечелила е кафемашина, но е платила като за 2. Била вманиачена и играела за всичко, едно към едно като лудите в Щатите с купоните. Stop Съжалявам, но това не го разбирам.
Откакто съм у нас и играя в някои игри едно име ми се е набило в главата, тая присъства навсякъде, просто си представям и тя какви пари и време отделя, за да се занимава с хобито си.

# 872
Аз си ползвам само една чаша. Иначе имам на капи 30-40 ама така си седят. За първи път си харесвам чаша и искам 6  Whistling

# 873
Играй, късмет.

Аз имам 2, но ще играя за още една.

# 874
Благодаря bouquet
Нямам повече имейли, ама имам още четири опаковки   Laughing

# 875
Благодаря bouquet
Направи си още 1 мейл  Joy Така ще ги събереш

# 876
ма ко честит рожден ден и от мен. Здраве и много късмет!

# 877
И какво от това, да не би даром да се получават тези чаши, дефакто ние си ги плащаме.

Днес ми разказаха за някаква жена, била регистрирала над 200 Туикса, представяте ли си? Shocked
Спечелила е кафемашина, но е платила като за 2. Била вманиачена и играела за всичко, едно към едно като лудите в Щатите с купоните. Stop Съжалявам, но това не го разбирам.
Откакто съм у нас и играя в някои игри едно име ми се е набило в главата, тая присъства навсякъде, просто си представям и тя какви пари и време отделя, за да се занимава с хобито си.
То това нейното май не е хоби , а болестно състояние newsm78 Интересно ми е коя е тя?!

# 878
Благодаря bouquet
Направи си още 1 мейл  Joy Така ще ги събереш
Joy

# 879
кутията на чашата е по-хубава от чашата.

# 880
кутията на чашата е по-хубава от чашата.
Ее,поне за мляко не стават ли?  Laughing
Малката много ще се изкефи на дънкъра,сигурна съм.Ама искам и чашата да е в тон  Mr. Green

# 881
Чашата е хубава, на мен ми харесва, в пъти даже от тази на Престиж.

valida6, жената за която ми разказа моя приятелка и аз не я познавам.
Относно другата жена, която ми е направила впечатление, че участва навсякъде и в темата мисля сме дискутирали.

# 882
голяма, тежка чаша, без украшения.широк отвор. г/д бива.

# 883
Ма Ко, честит рожден ден и от мен! Много късмет и хубави награди!  bouquet

Ивекс, аз пък щях да се пробвам с купоните, но не непрекъснато - колкото да си запълня един килер с трайни продукти Laughing Като гледам тези от предаването - и две-три такива пазарувания на година са достатъчно! За безплатни мостри бих се записала с удоволствие - в европейските страни също имат такива хубави нещица, но уви - не и у нас. Суийпърите (така ли се произнася това...) от другото предаване на Ти Ел Си, обаче са маняци - като тези наши познати, които все печелят големи награди. Но там плащат и много данъци, а за нашите се съмнявам...Все едно да работиш невероятно досадна работа, за която ти плащат в натура - вярно, ако са упорити и съобразителни, печелят много, но има и други неща в живота, а това е просто хоби...

Днес търсих Куинс, но не успях да намеря с промо етикет. В Сникерс ще участвам - миналогодишната игра определено ми хареса - всички печелеха на всяко теглене Mr. Green

# 884
Никога не съм пазарувала с купони, но ги събирам, приятелка пазари така, но в нормални количества, не като тези по телевизията, честно на мен не ми се занимава.
Веднъж пред мен имаше жена с 500 купона, представяте ли си за какво количество продукти става въпрос, бяха 6 колички, пълни догоре. В някои магазини има каса специално за хора пазаруващи с купони, но ми се е налагало да чакам касиерката да маркира продуктите и след това да въведе всички купони, някои хора се изнервиха, но нямаше коментари, което ме учуди.

Щом е била такава играта на Сникърс ще участвам и аз със сигурност, поне има кой да го яде. Joy

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 00:22 от Ивекс

Общи условия

Активация на акаунт