Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 868
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 885
  • Телиш/Плевен
Щом е била такава играта на Сникърс, ще участвам и аз със сигурност, поне има кой да го яде. Joy
Само че беше със снимки. Laughing Трябваше да се снимаш с въпросната промоционална опаковка.

# 886
Не може ли да снимам котката. Joy Joy

Сега сериозно, не играя в игри, в които трябва да се снимам.

# 887
ха-ха food stamps епидемия.

# 888
Заради вманиачени чак до такава степен се отказвам да играя в twix,шанса е никакъв. Загубих интерес !Пробвах и въведох код в движение в my sparx, така и не дойде известие да се включа за раницата.Някой ако е успял с молба да даде разяснение.'И тази е една игра-нямам думи...

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 21:15 от jozemoarinio

# 889
Има шанс, но за чашата, за кафемашина е доста трудно, наистина е огромен късмет.

# 890
Не може ли да снимам котката. Joy Joy

Сега сериозно, не играя в игри, в които трябва да се снимам.

Аз се наснимах, но много хора си бяха снимали децата - май не е по правилата да се снимат малки деца, но нямаше проблем. Ето това им бяха наградите (топката е някаква маркова - на един сайт за спортни стоки се предлагаше за около 30 лв):

# 891
тренировка с Пеле ли ще печелим?

# 892
Здравейте и аз да се оплача че не успях да спечеля чаша от орео ,предния път бискитката си влизаше директно в чашата ,а сега с два имейла пробвах и не става.  може би си оправиха сайта да не се печели толкова:-)

# 893
Ако е пак такава играта на сникерс  ще минат пак без мен. За такъв тип награди няма да се бутам Simple Smile

# 894
Здравейте и аз да се оплача че не успях да спечеля чаша от орео ,предния път бискитката си влизаше директно в чашата ,а сега с два имейла пробвах и не става.  може би си оправиха сайта да не се печели толкова:-)
С една опаковка се пуснах на 3 мейла без успех за чаша и на четвъртия ми изписа , че кода вече е регистриран

# 895
Домашните изхвърлили кода на ореото и сега няма чаша за мен, голям карък ме гони тези дни. Ще пробвам пак за чашка. А какви са тези купони, които коментирате? Simple Smile

# 896
food stamps в USA предполагам.

# 897
  • Сандански
Сникърс ги произвеждат и тези от туикс от тук следваа...
Кодове нямаа  Joy

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 22:59 от Ivaylo77

# 898
Попадна ми това във Фейсбук, официално се отказвам от играта. Mr. Green

Събирай стикерите промоционалните опаковки от Snickers и ги запази, защото на 27-ми март започва игра, която не искаш да пропуснеш!

# 899
  • София
Сигурно ще има и малки награди.

А голямата награда как ще се декларира?  Wink  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт