Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 869
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 900
Да, вярно.... Thinking Mr. Green

# 901
  • Телиш/Плевен
Да, звучи точно като миналогодишната игра със снимките. Laughing Но да видим.

# 902
  • София
Някой да знае кога ще теглят печелившите от Кауфланд?Днес чакам резултат от няколко игри...ще си купя и талонче от лотарията...Дано да имам късмет,днес съм рожденичка!Довечера да пийнете по 1 за мое здраве!  Joy  Party

# 903
Честит рожден ден! bouquet Много щастие и късмет.

Аз чакам Милка. Laughing

# 904
  • Пловдив
Честит Рожден Ден  Wink

Ако става дума за концерта на Графа, според мен отдавна са ги изтеглили и сега просто звънят на печелившите. Чакам и аз обаждане, макар да си мисля, че вече няма за кога Laughing

# 905
Някой да знае кога ще теглят печелившите от Кауфланд?...
Ако е за Skittles, то тегленето ще е на 27 март.

П.П. бях забравила за концерта на Графа  ooooh! - там участвам с две бележки. Ха дано от 900 билета, все някой да се похвали от темата  Praynig

# 906
  • Перник
ЧРД и от мен  Gift
Много здраве и късмет.

# 907
Честит рожден ден и от мен! Много успех в игрите! bouquet
Аз още не съм намерила сокове Куинс с промо етикети. Събираме сега етикети от Теди. Купих от водата с вкус на ягода и детето получи разтройство. Cry По - добре да му бях купила една раница вместо да се занимавам с глупости.

# 908
Честит рожден ден Веси  bouquet аз си чакам втората чаша орео, оказа се че аз съм сбъркала опаковката  Blush иначе детето много я хареса. Дано да спечеля поне още една да я подаря на сестра ми  Mr. Green играта е още 3 месеца и половина. Сега регистрирам само на имейла на мъжа че да участвам за камера. Иначе имам 2 опаковки с които не печеля на неговия имейл, мисля вече последната седмица да ги регистрирам и на другите имейли, ако спечелят, спечелят, ако не здраве да е

# 909
  • София
В играта на Лидъл днес наградата е кошницата, някой ако иска да участва Simple Smile

# 910
Мен туикс не могат да ме спрат да печеля още чаши. Joy Регистрирах опаковка на имейла на колежката и дадох нейните данни. Вече имам пет чаши, само дето не са ми доставили и една, а първата е от 08.03.
Сникърс много го харесвам, но Пеле - не, та не ме блазни наградата и играта.
За Лидл бях забравила, че имат игра.
Веси, ЧРД! Много здраве и награди! newsm59

# 911
  • при късмета
Веси, честит рожден ден! Много късмет и усмивки!

Да минава това последно теглене на туикс, че си скъсахме нервите с тази игра

Орео забравих да взема вчера, ама и имейли повече нямам, но пък детето иска. Ще играя значи за камера.
Направих още 1 регистрация в Престиж, да видим. Печеля обикновенно от техни игри, за сега нямам късмет с друго, освен миксер. Който определено е по-добър от предишните, не помня на коя игра беше.

# 912
Сникърс обичам и сигурно ще участвам, нищо, че съм сърдита на Туикс.
А Туикс никога повече няма да купя.
Имам СМС от Рапидо, чакам торбичката от Лейс, сигурно е тя.

# 913
Игра на паста за зъби Lacalut с покупка:
http://konkurs-bg.blogspot.com/2017/03/specheli-zlatni-zodii-lacalut.html

# 914
Сникърс обичам и сигурно ще участвам, нищо, че съм сърдита на Туикс.
А Туикс никога повече няма да купя.
Имам СМС от Рапидо, чакам торбичката от Лейс, сигурно е тя.
Да наградите от Лейс носят, аз получих току що торбичката.

Общи условия

Активация на акаунт