Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 813
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 975
Тип Топ ли носи наградите на Лейс? Имам да получавам една тениска, вчера бях доста заета и може да сме се разминали...
Аз пък обичам да пазарувам и предпочитам платнените торбички, пред найлоновите. И то точно такива - с дръжки като за рамо; мисля да кача още малко грозни снимки, докато не е свършила играта  Simple Smile

# 976
Тип Топ ли носи наградите на Лейс?
Не, Рапидо са.

И моята мирише, но мисля, че като се изпере ще се оправи.

# 977
Благодаря, значи не сме се разминали - Рапидо са цивилизовани, пращат смс, преди да дойдат. Simple Smile

# 978
Bandida, може ли линк за играта на Арива?

# 979
Във фейсбук видях снимки

https://www.facebook.com/arrivabg/?fref=ts

# 980
# 981
# 982
Няма информация в кои магазини ще се състои тази томбола, поне разбрах, че ще е с касови бележки, може и да участвам. Rolling Eyes

# 983
Под публикацията със снимките на наградите са питали в кои градове ще има томболи.
"Градовете в които ще има томболи са: Пловдив, Бургас, Карнобат /Супермаркет ГИГИ/, Казанлък, Димитровград, Панагюрище, Пазарджик, Кърджали, Костенец, Белово, Пирдоп, Калояново, Царацово, Карлово, с. Осетеново, с. Шейново." това са отговорили.

# 984
  • при късмета
Пак исках да закръгля още една регистрация за кафе в Престиж и пак спечелих миксер. Този път ги отброи правилно, ще ходя пак за вафли.

# 985
  • София
Обадиха ми се от ТипТоп, че носят от Орео награди. Не съм вкъщи, инструктирала съм МП, дано не се разминат с куриера. Имам 4 дънкъра и 2 чаши, дано дойдат заедно...
Даже надписах опаковките, че да знам коя какво печели Grinning

# 986
Аз се спрях на 3 регистрации на Престиж, нещо не ми се ядат вафли, или поне не такива.

# 987
Има ли определени часове, в които се печелят чаши от престиж, понеже само това искам, регистрирах в 9ч и нищо! newsm78

# 988
Не.
Чашата от Престиж не ми харесва, донесоха ми я вчера, а толкова зор давах за нея.

# 989
  • София
Лео Експрес Престиж ли носят? Имам смс от тях, пък чакам само това и Орео.  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт