Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 817
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 990
  • при късмета
Лео Експрес Престиж ли носят? Имам смс от тях, пък чакам само това и Орео.  Thinking Thinking
Да

# 991
Най-накрая си размених капачките за Кока Кола. В един от магазините от списъка, "нямали"! newsm78
Вече четвърто миксерче от Престиж, искам чаша!

# 992
Не.
Чашата от Престиж не ми харесва, донесоха ми я вчера, а толкова зор давах за нея.
Можеш ли да качиш снимка! Hug

# 993
Браво на теб!Аз съм с десет регистрации за кафе и нито една малка наградка...и кафе няма де,...искам миксерчеее

# 994
Можеш ли да качиш снимка! Hug
Не съм у дома в момента, другата седмица се прибираме и ще мога да я покажа, но назад имаше качена чаша, ако искате да я видите.

# 995
Браво на теб!Аз съм с десет регистрации за кафе и нито една малка наградка...и кафе няма де,...искам миксерчеее
Подарявам ти едно, ако искаш

# 996
И аз свикнах в престиж да не печеля нищо...

# 997
  • София
Токущо получих Фа - без смс, без обаждане, някакъв непознат ми звъни директно на вратата.  Simple Smile , явно някой му е отворил входната врата. По това време обикновено сме на разходка с малката, въобще голям късмет иначе не знам дали щях да ги получа изобщо.  Laughing

# 998
Токущо получих Фа - без смс, без обаждане, някакъв непознат ми звъни директно на вратата.  Simple Smile , явно някой му е отворил входната врата. По това време обикновено сме на разходка с малката, въобще голям късмет иначе не знам дали щях да ги получа изобщо.  Laughing
Да не би директно дистрибуторите да ги разнасят?

# 999
  • София
Каза, че е куриер, ама въобще не се сетих да питам коя фирма е да ти кажа... Иначе бяха в торбичка на schwarzkopf.

# 1 000
  • София
Ахаха...направо ме разби с това за Фа...значи да се ослушвам  Laughing

# 1 001
  • София
Ахаха...направо ме разби с това за Фа...значи да се ослушвам  Laughing

И на мен ми дойде като гръм от ясно небе.  Laughing

# 1 002
Донесоха ми чашата от Туикс. Нито код, нито подпис искаха. Дали няма да се върне да си търси опаковката newsm78

# 1 003
Писах фамилия и се подписах. За кода ми каза да го хвърля.

# 1 004
  • София
За Туикс куриерите не искат опаковки Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт