Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 96 023
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 840
Аз имам един на бяла карта GSM на 1817 завършва незнам как да го блокирам, мислех до теленор направо да отида писна ми от тях

# 841
Хора, обадиха ми се от Спийди за доставка на чаша, куриера не знаеше откъде е, не съм у дома и утре ще ходя до офис. Някой получил ли е днес нещо? Чакам само чашата от Туикс, трябва да е тя.

# 842
Да почерпя, че имам рожден ден
Скрит текст:

Смятам днес да участвам в София мел и Престиж, за тези имам кодове. И билет от лотарията имам. Ще докладвам после.
Ако намеря орео сигурно пак ще взема, че вчера детето разопакова джаджата за бисквитите и иска да я пробва. Пък и ги яде
Пу за мен третото бонбонче от горе на долу.
Честит рожден ден! Здраве и късмет /не само в игрите/!  bouquet

# 843
Аз днес получих чашата от Туикс със Спиди и два дънкера ми донесе куриерката на Тип топ.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 15:55 от EL8000

# 844
Донесоха ми ръкавицата от София Мел не ми искаха код..аз и нямам де  Sunglasses.

# 845
Има ме в Каменица с биричка.

# 846
Още като видях куриера му казах да се връща,че код за ръкавицата нямам,ама той каза,че код не са му искали,та имам ръкавица  Laughing
и 5 опаковки Орео купих,после и брашно ще търся.

# 847
И моята ръкавица пристигна.

Сега погледнах печелившите в Софиямел имаше 1спечелена хлебопекарна, зачудих се дали да регистрирам код....рефрешнах страницата и беше спечелена още една ooooh! ooooh! ooooh!

# 848
  • София
А аз вкарах два кода и нищо Sad
И след мен хоп хлебопекарната smile3511

# 849
  • при късмета
Както официално се отказах от туикс, намерих във Фантастико, в Люлин 6. На стелажите, където стоят обикновенно, при вафлите и на малките стелажи на касите са без кодове. Но на реда, на който са като асортимент (при вафлите) има временен картонен стелаж и там са промоционални. Стелажа обаче е от другата страна на пътеката, на този край откъм касите.

# 850
  • София
Отговорът от Фа :

Скрит текст:
Здравейте, Росица,
според общите условия наградите се изпращат в 60-дневен срок от спечелването им. Ние ще спазим този срок.

Поздрави,
Екипът на Fa

Всичко хубаво само където не се казвам Росица, копират наред, не са си направили труда дори името ми да прочетат.  #Cussing out

# 851
тъкмо и аз за това се оплаквах на колегите, вкарах един код и след мен я взеха хлебопечката Sad май късметът ме е напуснал

# 852
  • София
тъкмо и аз за това се оплаквах на колегите, вкарах един код и след мен я взеха хлебопечката Sad май късметът ме е напуснал

На мен за трети път ми се случва newsm78

Явно не ме харесват #2gunfire

# 853
И мойта ръкавица дойде,не поискаха код,нищо че ми беше в ръката...

# 854
На мен лидл ми объркаха името, после се извиниха имали много запитвания  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт