Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 823
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Сандански
През цялото време в CBA срещу моето училище е имало туикс.  Joy Joy Joy

# 1 006
Браво на теб!Аз съм с десет регистрации за кафе и нито една малка наградка...и кафе няма де,...искам миксерчеее
Подарявам ти едно, ако искаш
Много си мила,благодаря  bouquetИмам още няколко вафли...дано се падне нещо,ако случайно имам чаша -едната за теб,другата за Ивекс Hug

# 1 007
  • Русе
През цялото време в CBA срещу моето училище е имало туикс.  Joy Joy Joy
Виж, ако ходеше  по- често..на училище , щеше  да знаеш Joy Само се шегувам bouquet

# 1 008
denyil, благодаря мила, много мил жест. Hug
Но няма да приема предложението, чашата е ужасна и не ми харесва изобщо, забутах я и няма да я използвам, даже ще я подаря, язък за вафлите дето купих, не че не се изядоха, но.....

# 1 009
Ивекс,разбрах аз че си разочарована от чашата,но първо за теб си нарекох, ако я уцеля,ама ти ме изпревари...а питаш ли ме аз с толкоз вафли...всеки ден децата си хапват по две,нали бяха на промо до вчера във Фантастико,и аз при всяко пазаруване взимах по пет...Здраве да е! bouquet Hug

# 1 010
Направи кекс с вафли, уникално става, аз два пъти правих.
Ще ти пиша на ЛС.

Аз благодаря за жеста, много е мило от твоя страна, наистина.

# 1 011
  • София
Да ви имам търпението, а не мога така hahaha Като не спечеля от няколко опита се отказвам - така направих и с престиж и с брашното  Simple Smile

# 1 012
Направи кекс с вафли, уникално става, аз два пъти правих.
Ще ти пиша на ЛС.

Тази сутрин го доядоха поредния кекс,и под формата на торта правих,и като мъфини..не се оплакват домашните,и без това все питат какъв е десерта? bouquet

# 1 013
През цялото време в CBA срещу моето училище е имало туикс.  Joy Joy Joy
Побързай до тази вечер да регнеш няколко,утре е последното теглене.

# 1 014
Сега пак ми се изплъзна хлебопекарната  ooooh! въвеждах код, непечели, рефрашнах страница и някой я спечели Tired Tired

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 14:09 от Dani:)

# 1 015
Сега пак ми се изплъзна хлебопекарната  ooooh! въвеждах го, непечели, рефрашнах страница и някой я спечели Tired Tired
и аз така... При мен се получава за трети път, явно не е писано да имам хлебопекарна Sad

# 1 016
Сега пак ми се изплъзна хлебопекарната  ooooh! въвеждах го, непечели, рефрашнах страница и някой я спечели Tired Tired
Аз мисля че не публикуват веднага печелившия , след като името излиза 10 мин след номера newsm78 т.е.може да е била вече спечелена когато ти си вкарвала кода. На менмен ми се случва всеки път когато си пробвам късмета. Мисля че не ми е писано даже и ръкавица да имам Joy

# 1 017
Майка като спечели, веднага изписало, така ми каза. Rolling Eyes

# 1 018
  • Телиш/Плевен
Чашата от Престиж не ми харесва, донесоха ми я вчера, а толкова зор давах за нея.
Можеш ли да качиш снимка! Hug
В този пост има снимка. Hug

# 1 019
Аз мисля че не публикуват веднага печелившия , след като името излиза 10 мин след номера newsm78 т.е.може да е била вече спечелена когато ти си вкарвала кода. На менмен ми се случва всеки път когато си пробвам късмета. Мисля че не ми е писано даже и ръкавица да имам Joy
Когато бях спечелила ръкавицата на секундата ми се отрази името в списъка с печеливши.

Общи условия

Активация на акаунт