Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 797
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Сандански
Брат ми е спечелил от каменица. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 17:32 от Ivaylo77

# 1 036
Приготвяйки печелившите кодове за кафето,забелязах,че комбинацията от печеливши е м/у троя обик.,здрач и престиж.Моите 95% са на престиж!Може пък да е от значение,нека и др.да кажат от кои са спечелили Wink пожелавам ви успех
Моитеса само на Троя

# 1 037
  • Сандански
Защо не ми приема данните от орео? Нещо бавно и не зарежда.  newsm78

# 1 038
Добре дошъл в отбора!Много се оплакахме от този проблем с Орео.Ако имаш време и нерви ще успееш.

# 1 039
страница 70  #Crazy
Някой да пусне нова тема  Wink

# 1 040
  • София
страница 70  #Crazy

Темата вече е месечна...  Simple Smile

# 1 041
  • Сандански
70 страници за 10 дни лол Simple Smile

# 1 042
страница 70  #Crazy
Това много ме разсмя.  hahaha

# 1 043
  • Сандански
Отказах се от това да регистрирам кодове при положение, че ще трябва да се декларира ама то всъщност, ако не го направиш ще те гонят ли престъпник ли ставаш много ми е интересно на всичкото отгоре игрите вече си променят официалните правила като вмъкват новостта за ДДС, което не са направили в началото на кампанията.
Виртуална клавиатура – 300 бр. (първи награден фонд), цена на 1 брой: 117 лв. с ДДС
Мини видео проектор – 50 бр. (втори награден фонд), цена на 1 брой: 588 лв. с ДДС
iPhone 6S – 20 бр. (трети награден фонд), цена на 1 брой: 1190 лв. с ДДС

# 1 044
  • София
Отказах се от това да регистрирам кодове при положение, че ще трябва да се декларира ама то всъщност, ако не го направиш ще те гонят ли престъпник ли ставаш много ми е интересно на всичкото отгоре игрите вече си променят официалните правила като вмъкват новостта за ДДС, което не са направили в началото на кампанията.
Виртуална клавиатура – 300 бр. (първи награден фонд), цена на 1 брой: 117 лв. с ДДС
Мини видео проектор – 50 бр. (втори награден фонд), цена на 1 брой: 588 лв. с ДДС
iPhone 6S – 20 бр. (трети награден фонд), цена на 1 брой: 1190 лв. с ДДС

И ще трябва да се плаща данък.

Някой с награда от My sparx за колко време идват и кой куриер ползват. Спечелих проектор да знам кога да го чакам.

# 1 045
Не съм очарована от наградният фонд на Престиж,миксерче за 2 лв от Икея.Пътните струват повече.Нищо и никакви награди

# 1 046
  • Русе
Аз пък от чашата на Туикс, определено не ми харесва #2gunfire

# 1 047
А моята дойде счупена  #2gunfire
Взех още две опаковки орео но няма да ги пробвам скоро

# 1 048
Взех си три стека Куинс от Метро - хубаво, че са заредили, обикновено са бавни Simple Smile Изпихме няколко - единият печели бутилка.
Намерих и последното магнитче от колекцията на Траяна - време е да пуснат нещо ново Wink Интересно наблюдение за кутиите, които продават в Метро - слепени са по две (една метро единица се състои от две кутии - не може да се купи само една) - и винаги в едната има магнит. Странно как са ги групирали така - дали са по серийни номера (така и не погледнах) Thinking

# 1 049
Взех си три стека Куинс от Метро - хубаво, че са заредили, обикновено са бавни Simple Smile Изпихме няколко - единият печели бутилка.
Намерих и последното магнитче от колекцията на Траяна - време е да пуснат нещо ново Wink Интересно наблюдение за кутиите, които продават в Метро - слепени са по две (една метро единица се състои от две кутии - не може да се купи само една) - и винаги в едната има магнит. Странно как са ги групирали така - дали са по серийни номера (така и не погледнах) Thinking

Какво пише на печелившата капачка от Куинс?

Общи условия

Активация на акаунт