Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 782
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Сандански
Аз не откривам бутилки с играта, не знаем как ще стават нещата по колко сока трябва да се взима аз намерих по 90 ст. незнам дали е добре тази цена за ботилка?

# 1 051
На капачката пише "Безплатна бутилка!"
Скрит текст:

Етикетът не може да се обърка - има снимани наградите и пише с големи букви "29 000 Страхотни награди". В Метро са по около 62 стотинки, но може да се купи само стек за 7 и 50 - мисля, че това е промоционална цена.

# 1 052
Аз не откривам бутилки с играта, не знаем как ще стават нещата по колко сока трябва да се взима аз намерих по 90 ст. незнам дали е добре тази цена за ботилка?
мисля че цената е добра, понякога си купувам такива и са над левче, но утре ще проверя със сигурност да си знам  Mr. Green

# 1 053
  • София
Печеля малка награда от newme.lagarone.eu

# 1 054
  • Nesebar
каква е играта на Каменица

# 1 055
# 1 056
Има ли някой спечелил от играта на Калиакра и да си е получил наградата?

# 1 057
Току-що пробвах да регистрирам код на Орео, на вторият имейл ми изписа, че вече е използван, явно са си оправили сайта. Laughing

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 08:39 от Ивекс

# 1 058
  • Пловдив
Може да са чели в бг-мама Laughing

# 1 059
Точно това си помислих и аз. Mr. Green
Но ще се боря за още една чаша.

# 1 060
Ето какъв отговор са дали Кауфланд за играта за билети за Графа: Както вече споделихме, в момента сме в процес на проверка на данните и уведомяване на печелившите. Съжаляваме за забавянето, но за да публикуваме списъка с печеливши, трябва предварително да информираме всички. Simple Smile Благодарим Ви за търпението.

# 1 061
 Rolling EyesСпечелих 50 лв от Зева и са ми пратили мейл,че ще им трябва ЕГН-то им за служебната бележка за доходите..Развалиха ми удоволствието да участвам в тези игри..не стига,че се печели толкова рядко,но и
трябва да плаща човек данъци и да попълва документи.

# 1 062
мисля че цената е добра, понякога си купувам такива и са над левче, но утре ще проверя със сигурност да си знам  Mr. Green
Сега проверих, много съм излъгала  Mr. Green без промоция в магазина от който съм взимала са 72ст, но нямат все още с играта

# 1 063
  • при късмета
Пак си заслужава. Данъка на 50лв. е 3.75лв., а ако се плати до 5 февруари има още 5% отстъпка и става 3.56лв., не е кой знае какво. Вярно, че за някои е много досадно подаването на декларацията, но останалите все пак ти идват на готово.
Аз предпочитам да гледам от тази гледна точка. Нещо спечелено на по-висока стойност го получаваш за 7-8% от стойността му.

От Зева явно не печеля, защото имам регистрирана бележка още минала седмица и нямам нито имейл, нито обаждане.

# 1 064
Ако си купил продукти на стойност половината от наградата..и после платиш и данъка и загубиш няколко часа за попълване и подаване.. Mr. Green
Знам,че никой не ме кара насила,но обичам да мрънкам  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт