Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 60

• 95 775
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 065
И този фактор го има, мен няма да ме е яд, защото не участвам с много опаковки, изключение ми е Престиж, в техните игри винаги прекалявам. Mr. Green
С брашното вече сме 8:1.

# 1 066
  • при късмета
Повечето играем с продукти, които така или иначе се ползват. Ако в някоя игра наградата си заслужава, се пробваш дори с продукт, който не ти е в толкова честа употреба. Ако пък съвсем не го ползваш, все ще го дадеш на някого. Или пък ще се възползваш от покупка на друг, който не играе. Аз например се бях запасила с доста брашно точно преди да започне играта и убеждавах майка ми, че много ѝ трябва брашно  Joy Тя ми даде печелившия код.
На старото място познавах всички баби от блока, а имахме магазинче в нашия вход. Все им събирах опаковките от вафлите и касовите бележки. Даже момичетата в магазина си ме познаваха и ми пазеха бележки или продукти от игри, ако не си ги взимат хората.
Мисълта ми беше, че ако не използваш продукта, при желание винаги може да се намери коректен начин да участваш, а ако си заслужава наградата пак ще го вземеш, даже и да го подариш после.
А за игрите с продукти, които така или иначе се ползват, нали ги взимаш и без друго.
Това е моята логика де, друг може да е на друго мнение.
Отивам на пазар, че вчера не съм пазарувала защото нямахме асансьор, а нямам нищо за нито едно участие никъде.

Някой да е виждал брашно за козунак с код някъде? Искам да пробвам брашното, а в нашата била  нямаше

# 1 067
Не и аз търсих, както и пълнозърнесто с код не мога да намеря никъде, само типово.

# 1 068
В Май Маркет веригата, но тя е май само за Варна. Има Козуначено с код. Типово, Класик, Баница и Екстра. Поне в кварталния Май Маркет това намирам.

# 1 069
  • при късмета
Значи все пак има, ще търся. Май маркет нямаме тук. Ще се оглеждам и за пълнозърнесто Ивекс

# 1 070
Отказах се от това да регистрирам кодове при положение, че ще трябва да се декларира ама то всъщност, ако не го направиш ще те гонят ли престъпник ли ставаш много ми е интересно на всичкото отгоре игрите вече си променят официалните правила като вмъкват новостта за ДДС, което не са направили в началото на кампанията.
Виртуална клавиатура – 300 бр. (първи награден фонд), цена на 1 брой: 117 лв. с ДДС
Мини видео проектор – 50 бр. (втори награден фонд), цена на 1 брой: 588 лв. с ДДС
iPhone 6S – 20 бр. (трети награден фонд), цена на 1 брой: 1190 лв. с ДДС

И ще трябва да се плаща данък.

Някой с награда от My sparx за колко време идват и кой куриер ползват. Спечелих проектор да знам кога да го чакам.

Преди време спечелих слушалки и дойдоха много бързо, за около седмица.

# 1 071
Ивекс,Ма ко,в нашето Фантастико(Овча купел)има от всички видове брашна с код(вижте около вас),в момента екстрата е на промо(0.99).

# 1 072
Далече ми е, ще проверя в нашето, благодаря.
Харесвам го това брашно и го ползвам от доста време, но като не намирам с код купувам само от типовото, то също е хубаво, но предпочитам първото.

# 1 073
  • при късмета
Благодаря! Фантастико ми е наблизо

# 1 074
  • София
https://cleanandtravel.com/
Не знам дали е споделяна.Късмет!

# 1 075
С още един код на Орео се пробвах и нищо не спечелих.Ок,съгласна съм,не може да печеля с всеки код,обаче...Изписа ми,че участвам с 3 кода,а аз съм регистрирала на този имейл 3,като един печели чаша.Като дам този за чашата,от къде ще го взема пак,ако случайно спечеля камера(сигурна съм,че няма да я спечеля,ама...).Много глупаво е направено. Rolling Eyes Ама може и наградите им да са свършили.  Laughing

# 1 076
  • София
С още един код на Орео се пробвах и нищо не спечелих.Ок,съгласна съм,не може да печеля с всеки код,обаче...Изписа ми,че участвам с 3 кода,а аз съм регистрирала на този имейл 3,като един печели чаша.Като дам този за чашата,от къде ще го взема пак,ако случайно спечеля камера(сигурна съм,че няма да я спечеля,ама...).Много глупаво е направено. Rolling Eyes Ама може и наградите им да са свършили.  Laughing
Днес си взех чашата.Куриера ми откъсна предната част на бележката,където е написан кода и ми я даде

# 1 077
Ясно.Не ми трябва камера,ама като не печеля друго,поне за нея да се пробвам  Joy

# 1 078
  • при късмета
На орео брои и печеливши за малки награди кодове. Ако се спечели камера и си например само с 5 регистрирани опаковки, предполагам предаваш останалите. Иначе имаше печеливши с камера и на тях май не им бяха искали конкретни кодове за камера

# 1 079
Регистрирах и втората опаковка, която имах на Орео и уцелих чаша от първият път, аз съм дотук, доволна.

Общи условия

Активация на акаунт