Искам да кажа ... (113)

• 58 617
  • 884
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Според мен той лицемери. Уж се е оплакал, а всъщност се хвали. Щом продължава да го прави.

# 121
Белла, тия коли с акомулаторите, били големи боклуци, разучих. Освен това били тежки, неудобни за носене и транспортиране. По - добре му измислете друг подарък на Тото.

# 122
Честито Селесте! Бих си седяла у дома, но за съжаление нямам тази финансова възможност. Благодаря за темата!
 И аз. Почти съм го нагласила Simple Smile

Не знам дали е мода за пердетата, но в блока срещу нас редовно виждам гол мъж. Далече е, и не мога да го разпозная, нито да видя хубав или грозен, но няма зиме, няма лете-гол пуши на отворен прозорец и се разхожда напред назад Joy
Вие да не живеете до нас?  ooooh!

Та от както сложихме тези прозорци и те си отрязаха бора започнахме да забелязваме странностите на съседа. ... ooooh!

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:31 от Анонимен

# 123
  • Пловдив
Кажи му, че пишката му е малка, да не я показва толкоз гордо.  Joy Twisted Evil

# 124
  • София
Янтра пак ме е изпреварила. Не ме привличат красиви мъже, даже бих казала, че малко дискриминационно подхождам и като видя някой твърде убав, обикновено се съмнявам, че интелектуално би ми паснал. Което не е правилно, разбира се и си давам сметка, че не съм права, но първосигналната ми реакция е красив = плиткоумен Embarassed
Виж, някой умник да ми заговори, да го слушам, да го слушам... Heart Eyes Ако и ми замирише на хубаво, толкоз ми трябва hahaha

И аз си ходя гола из нас лятото, по гащи. Имаме си пердета, няма кой да ме гледа. Но да излезеш на терасата по карантия е меко казано простотия Naughty

# 125
М, комплексарско ми е мъж да се показва гол по балканите, много филми гледа май  Rolling Eyes

# 126
Кажи му, че пишката му е малка, да не я показва толкоз гордо.  Joy Twisted Evil
Нищо не желая да му казвам. Гнусняр..
Пък и не му гледам карантиите.

Мм ВСЕ СЕ ШЕГУВА, ЧЕ ЧОВЕКЪТ СИ ОТРЯЗА БОРА ЗА ДА ГО ВИЖДАТ, А АЗ СЕГА ТАКА ДА ТЪРСЯ НАЧИНИ да му секвам мераците.

[/size]
Я...
И аз си ходя гола из нас лятото, по гащи. Имаме си пердета, няма кой да ме гледа. Но да излезеш на терасата по карантия е меко казано простотия Naughty
И ние си ходим леко облечени, но на никого не натрапваме гледката.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 15:31 от Анонимен

# 127
  • Варна
АА , моля! Моят мъж го харесах първо визуално, типично  по тинейджърски. После го разбрах, че е и умен. И съвсем го омотах. Все пак съм жена.
Ха дано родим още деца от тази великолепна комбинация. Simple Smile Едно не ни стига, за нас, толкова се харесваме и обичаме. Simple Smile

# 128
  • Пловдив
Ок, не ти, мъжът ти да иде Simple Smile

# 129
АА , моля! Моят мъж го харесах първо визуално, типично  по тинейджърски. После го разбрах, че е и умен. И съвсем го омотах. Все пак съм жена.
Ха дано родим още деца от тази великолепна комбинация. Simple Smile Едно не ни стига, за нас, толкова се харесваме и обичаме. Simple Smile
И ние така. Simple Smile
Без майтап,  но класната на детето като се запознахме  и пита дали детето има брат или сестричка, ми каза някаква възмутена  "ама може ли хора като вас с едно дете да останат?" Simple Smile

# 130
И ние имаме един дядка, дето лъска бастуна, всяка сутрин в осем. Joy То навсякъде си има по един, за цвят Joy

# 131
  • София

Ха дано родим още деца от тази великолепна комбинация. Simple Smile
Ха дай Боже Praynig

# 132
Стейси, дано Hug

# 133
  • Варна
Обичам ви!
Шанти, вие защо се стискате за братче или сестриче?
Едно дете ли искате или като нас, не ви се получава втория шедьовър?

# 134
Преди да се роди детето си ходех гола из къщи. Къща моя, както искам ще си ходя, на който не му харесва- да не гледа. Излизам гола и в градината....пак по същата причина.
Всичките ни жилища са с панорамни прозорци, вкл и на спалните. Пердета имам, в някои от тях, само тензухени, и никъде не са пуснати.

Контеса, за да ти натрапят гледката трябва да дойдат пред твоите прозорци, хората си ходят в тях....ти ги гледаш...

Общи условия

Активация на акаунт