Искам да кажа ... (113)

• 58 613
  • 884
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
То и аз нямам пердета, но поне имам щори. Ама някои ей така си стоят само по прозорци и вечер са като телевизор. Явно не се смущават хората и не са свенливи като мен. Simple Smile
Голият мъж, за който и аз се похвалих, че видях, се оказа младеж. Simple Smile И гадже идва понякога. Ама като е много млад, загубих интерес!

Да допълня за цветята. У нас букетите се укриват, заради котките. Осмомартенските са на терасата, все още. Букетът за първия учебен ден обикновено го спасяваме за една нощ в душкабината. Споменахте фрезия-обичам го този аромат. Във вази не ми харесват толкова цветята, но си мечтая за бъдещата градина с цветя. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 20:03 от Стейси Грей

# 106
  • Враца
Обожавам цветята. При нас е вече пролетен килим от теменужки.
Имам много ароматен бял божур. Лалетата също са ми любими. От летните цветя розите, а от есенните - хризантеми.
Винаги съм живяла на високи етажи и отсреща не е имало блокове, но и достатъчно съм  вглъбена в себе си за да оглеждам  наоколо.

# 107
  • Пловдив
Аз не виждам никакви голи. И по-добре, че в нашите блокове наоколо не се блести с младост Simple Smile

# 108
Вие защо гледате на хората в прозорците, а  Twisted Evil

# 109
  • югозапад, под "Марков камък"
Селесте, честита да си , здрава и щастлива!

Имам страхотна пролетна градинка в двора, но цветя не късам.

Лили, благодаря за темата и за рецептата за фрикадели. Тази вечер за пореден път детето си облиза пръстите, а иначе кайма не яде Simple Smile

Карах дълго майчинство от близо три години и този период на стоене у дома ми стига за тоя живот  Wink.

# 110
  • Варна
Аз лично-докато пуша на терасата.

# 111
Вие защо гледате на хората в прозорците, а  Twisted Evil
Имах гадже, който воайорстваше с бинокъл Crazy. На години беше по-голям от моята възраст в момента.

# 112
Ние не сме в блок, няма хора срещу нас, но имам такъв хубав съсед, боксьор е, неприлично млад и хубав.
Ако бях на 20 точно такова гадже бих си хванала. Каквито и си хващах, всъщност. Simple Smile

# 113
  • Варна
Като бях на 20, ме искаха минимум двама манекена. Тогава по такива си падах. И се чудех защо- аз съм обикновена чаровница.
Да де, ама аз избрах трети -моя мъж-хем хубав беше, хем умен. Добре си оплетох паяжината.

# 114
  • Пловдив
Аз си падам по грозни и умни. Винаги.

# 115
Аз само спортисти. Имала съм гадже бодибилдер, ръгбист,  футболист, боксьор, абе все големи момчета. Включително и мъжа ми. По такива си падам, не мисля, че бих харесала мъж под 80 кг. Simple Smile

# 116
  • Варна
Тюх, моят мъж спи в момента. Щях да го питам къде е качил един скан от преди 20 години. Мисля, че за мамата го правих, като имахме скенер.Simple Smileмлади и красиви сме.
След още 20 години сигурно ще мисля, че сега съм готина.Simple Smile

# 117
Имаме и пердета,и завеси и щори-обичам да гледам,но мен да ме виждат не  Naughty .
А като се заприказвахте за голи мъже...Един колега ми обясняваше,че и зиме и лете се разкарва гол из тях,дори и по кожа само  Mr. Green излизал на терасата да пуши.Само престилка слагал като започне да готви,че да не стане гаф  с изгаряне  Crazy . Веднъж беше смутен,защото непозната съседка го срещнала в магазина,и му казала поне бельо да слага като излиза на терасата hahaha .

# 118
  • Пловдив
И к'во се смущава? Да се разхожда по патка може, като му го кажат се смущава. Противоречие.

# 119
Живеел на висок етаж и наблизо нямало съседи,и му беше странно,че някой от далеч го наблюдава  Rolling Eyes . Предположи че ще е с бинокъл,друг вариант нямало.Но явно не се е смутили достатъчно,защото продължавал гол да си излиза на терасата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт