Искам да кажа ... (113)

• 58 611
  • 884
  •   1
Отговори
# 90
Някой спомена, че си купувал само пролетни цветя- странно, и аз съм така.  Другите не ме привличат толкова, ароматът на пролетта обожавам  Crazy

# 91
  • София
Росита, афектирана си и реакцията ти е разбираема Peace Аз съм последният човек, който би разсъждавал в посока, че на каквато и да е провокация се реагира с насилие, така че примерът с домашното насилие ми идва малко излишен. И не мисля, че в темата има изобщо хора, които разсъждават по подобен начин. Просто с тийновете човек трябва да допуска всичко, това имах предвид. И определено смятам, че ако му е "казала нещо", последици трябва да има и за двамата, по-тежки за него, разбира се. Искайте съдействие от директорката, за да изясните случая. Нито вербалната, ни физическата агресия трябва да остават без последици, защото сега са малки, но после става страшно!

# 92
  • Варна
Селесте, честит рожден ден! Приеми пожелания за здраве, щастие, спокойствие!
Днес преглеждаме с моя мъж старите ни обувки. Тъкмо два чувала съм напълнила за изхвърляне. Много ми е приятно да хвърлям!
Аз сега съм си у дома. От няколко години пропускам зимния ни работен сезон и се включвам отново за летния ни такъв. Екстра ми е така.

# 93
  • някъде ... тук ...
Селесте,честит рожден ден! Да си здрава най-вече! bouquet

# 94
Belinda, изобщо не съм афектирана.
На момчето му се носи славата на палавник- меко казано. Случвало се е да пострадат и други деца. Приключвам по въпроса, благодаря за мненията.

# 95
  • Euskal Herria
Селесте, жива и здрава да си!
Стискам палци и на Катето!

# 96
Честита да си, Селесте!

# 97
Оф, писна ми от такива училищни неволи! За съжаление няма адекватни мерки или те са за минимално време. И ние сме потърпевши.
Селесте, да си жива, здрава и много обичана- от мъж, и деца! bouquet Пожелавам ти да не усетиш коликите и никненето на зъбки на бебето!
Някой питаше за пицарията за наемане на хора, за да сме по- свободни. Ми, нямаше как да стане, защото идеята беше ние да се обучим в движение(както и стана), после да обучим персонал, а ние по- старшите да се изнесем в съседен град, където щеше да се открие втори обект. Та скоро не се очертаваше почивка или поне по- сносно работно време. Както и да е. ММ доказа, че и без да разбира от пици направи печеливш обект. Един вид си се самодоказа.
Кате, после да се похвалиш!
Gena, дай няколко упражнения за стягане на вътрешната част на баджаците.

# 98
Селесте, честит празник!

Моля препоръчайте ролери или за какво трябва да гледам.
Дъщерята иска,л а досега не съм купувала. Имала е само ролкови кънки, но и омаляха.

# 99
Сесил, гледай ролерите да се разтягат. Т.е да отговарят на няколко номера(примерно 35-38 номер).
Да са със силиконови колелца, със стабилни закопчалки. Сега ще допълня и с марки- HI SKATE,Joey by HUDORA
Ролерите на синът ми са подарък от наш Сандо. Много му благодаря.

# 100
Честит празник на Селесте  bouquet .
Човек да не спи през деня,изписали сте много,едва го изчетох  Crazy .На вас лека вечер и наздраве,на мен лека работа  Whistling .Като виден НЕкариерист,бачкам и нощно време.Ама ако можеше да не работя изобщо,щеше да ми е добре.

# 101
Честито Селесте! Бих си седяла у дома, но за съжаление нямам тази финансова възможност. Благодаря за темата!

# 102
  • Варна
Има една съседка от блока отсреща, която преди малко отново видях да танцува, докато готви. Simple Smile Става ми приятно, като я видя. И на мен ми се дотанцува.
Абе каква е тази мода без пердета и без щори? Simple Smile

# 103
Не знам дали е мода за пердетата, но в блока срещу нас редовно виждам гол мъж. Далече е, и не мога да го разпозная, нито да видя хубав или грозен, но няма зиме, няма лете-гол пуши на отворен прозорец и се разхожда напред назад Joy

# 104
  • Пловдив
Аз съм без пердета. Имам само блек аут щори.

Общи условия

Активация на акаунт