Искам да кажа ... (113)

• 58 500
  • 884
  •   1
Отговори
# 330
 HighSpeed  , много са ти хубави и двамата!Ама като гледам, май няма шанс детето да стане мургаво, на снимката ми изглежда като нежна и бяла снежинка Simple Smile

# 331
  • Варна
Ох, аз ще се зарадвам и леко матова да е.

# 332
Хай, аз първо моторчето загледах. И нашето е същата марка, ама чопърче.
Иначе, освен морското слънце днк-то няма да помогне на щерката за матова кожа.

# 333
  • Варна
Един от бившите мотори на мъжа ми. Моят е червен Simple Smile

# 334
  • дядовата ръкавичка
Обожавам мотори и мотористи  Laughing. Тийн годините ми преминаха в рокерска компания. ММ, обаче, няма такива пристрастия.

Не бих живяла с мъж, който ползва повече козметика от мен. Имам един такъв колега, то са кремчета, маски, гелове  Rolling Eyes.

Контеса, много сте хубави  Simple Smile.

# 335
  • на Мелмак
Добро утро , още не мога да стана от леглото  Crossing Arms
Трудно ми е , а кучето чака за разходка и пералнята ме чака и прахосмукачката  Crazy

# 336
Добро утро!

Аз станах преди час, но още ми е сънливо и съм кисела. Което е необичайно, обикновено се събуждам бодра и в добро настроение. Освен ако не трябва да ставам в 6. Сега пия голямо кафе с много мляко, да ми оправи настроението. Grinning

# 337
Хай, много е симпатичен съпругът ти. Peace
Контеса са големи чаровници цялото семейство.

# 338
Добро утро!
Детето е болно от седмица. Нищо сериозно, обаче не спим. Вчера си бях вкъщи, че нямаше кой да го гледа. Поради системното недоспиване в последно време имах три избора - да избия в истерични крясъци, в тъпчене с храна, в готвене и чистене. Избрах най-добрият вариант - измих хладилника и го напълних с готвени ястия. Днес и утре няма да подуша котлон или фурна, имам ядене и за мъжът и детето, и за мен, даже и кутийките за днес и утре са подготвени. Всички са доволни.  chef

# 339
  • София
А пък моят хладилник е празен, та дрънчи. Тия дни не сме пазарували, караме на доизяждане, но днес вече наистина не знам какво да направя. Имам във фризера телешко и риба, обаче никакви зеленчуци Laughing Май за обяд ще направя на детето паста - това винаги го имам - и ще мина на връщане да взема зелена салта за вечеря с рибката и готово.
На мене напоследък всеки ден ми се прави нещо за дома - реорганизирам разни подредби, нещо позачистя, пазарувам за бебето разни неща, икеа стана вторият ми дом Laughing Опасявам се, че ме хваща синдромът на гнезденето, което по принцип е сигнал за скорошно раждане Rolling Eyes А имам още време...

# 340
Чудя се какво да сготвя. Омръзна ми адски много това готвене. Не че и мога много неща, често експериментирам с рецепти от нета. Не ми се яде нищо конкретно, питах мм какво иска а той "каквото направиш". Добър отговор. Laughing Имам време да реша, но преди това ще изпия едно 3 в 1.

# 341
Добро утро и аз.
Не знам какво правя,  но всеки ден оставям сума ти пари по хипермаркетите. Все нещо купувам и все нещо ми трябва на другия ден, а откривам, че го нямам. Шантава работа, присетя се за нещо и тръгвам да го търся.
Днес нямам работа и се чудя къде да обикалям.

# 342
  • Варна
И аз съм пред дилемата какво да готвя за вечеря, но преди това ме чака яко пазаруване, че и нашият хладилник има нужда от зареждане.

# 343
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро!
Ша същата съм  ooooh! Вчера пазарувах уж всичко и ей сега пак ходих до магазина  Crazy

# 344
Само на Хай-чето мъжа видях аз. И моя мъж е моторист. Ако го плякна тук, ще ме убие бавно и мъчително, затова малко Ша стайл, показвам любим фрагмен от него ( не, не най-любимия, спокойно  Mr. Green ) Има невероятни сини очи, и двамата сме светлооки, но моите са зелени, а неговите са като езера, сини и ясни  Heart Eyes
Тук не знам дали се вижда.
Скрит текст:

А това е на моя човек мотора, и моя милост на него ( смях в залата, аз съм такава бъзла):
Скрит текст:

Аз не готвя сега, опитам да намаля храната. Сутрин ям киви и банан, на обяд само в офиса ям храна и вечер салата. Решила съм като се върнем от Белгия да започвам режима, за който ви казах, ужасно рестриктивен е, та от сега се подготвям психически. Заминаваме в събота и луда съм станала да вадя информация за градове и забележителности. Някой ден ще издам книга. Навсякаде където ходя, змаинавам с един гид, собстеноръчно написан, с имена, адреси, работно време на всички обекти, карти, информация..  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт