Искам да кажа ... (113)

• 58 500
  • 884
  •   1
Отговори
# 360
Видях всички мъже, без този на Мари- ми всичките симпатяги  Wink
Моя съм го показвала вече  Peace

За готвенето- харесах си идея от фейса- във формата за кекс се подреждат зеленчуци, а на онова в средата, сложиха фолио и една цяло пиле. Нищо сложно, непременно ще пробвам, за жалост обичам пилешко  Confused

# 361
Бе какво подмладяване,  тя Захир си е млада. Rolling Eyes
Аз още само на кремове карам, процедури някакви по-сложни, не. Ми харесвам си се засега и така.

# 362
  • Пловдив
Показвам още една снимка, от най-най-любимите ми - http://media.snimka.bg/8630/023514404.jpg?r=1

Ето и една по-прясна, от този 15 септ - https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/12003328_ … 5&oe=596FCF4A

Повече няма да го показвам, че се сърди.

Снимката не ще и не ще да се обърне нагоре. Не знам защо.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 12:18 от Янтра

# 363
За пазаруване не искам да чувам.
В къщи пазаруваме постоянно, по 2пъти на ден понякога и на влизане в магазин в последно време под 20-25лв. не оставям. А като погледна чантата - един зеленчук, един вид плод, месо, евентуално яйца и някоя дреболия.

Винаги съм си мечтала за зелени очи, но уви - нямам този късмет.
Баща ми е със сиви, майка ми със зелено-пъстри. Моите са си кафеви, макар в последните години да изсветляха.

# 364
Янтре, прекрасно семейство сте!!  Heart Eyes Пу, пу!
Ша, удрям 30-ка другата сряда. Аз не изглеждам на толкова, в интерес на истината и нямам нужда, но тази процедура не е за подмладяване, а за цялостно избистряне на тена, възстановяване на кожата и бля бля, ей тука има информация ( ама аз не ходя в този център):

http://dermavita.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D … %B0%D0%BD%D0%B5-6

Мариат, ти спазваш ли още режима?

# 365
Мариат, ти спазваш ли още режима?
Ми, че как! Нали съм абитуриентка!

# 366
Янтра, първата снимка е много умилителна   Heart Eyes . Големия много прилича на баща си,едни сериозни и двамата  Laughing.

# 367
  • София
Да, ние с Янтра сме живото опровержение на мита, че първородните синове са копия на майките си. И моят, и нейният, са клонинги на бащите си Laughing Моят големият е унаследил от моя страна само една бенка на бузата, която имат всички мъже в бащиния ми род, и косата - слава Богу, че на мъжа ми е една перушинеста! Нищо друго, абсолютно нищо. Снимки няма да показвам, ще трябва да ми се доверите Laughing

# 368
Моят син по нищо не прилича на мен, ама по -нищо. Баща му казва, че само бил устат като мен, ама аз и в това не съм сигурна.

# 369
Много погрешен мит  Crossing Arms .Нашия първороден,и за сега единствен,прилича повече на баща си,от колкото на мен.

# 370
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моето момче прилича на баща си.Но аз така си исках.Той е по хубавата половина от семейството  Blush А детето разбира се е най хубавата  Mr. Green

# 371
Аз съм чувала, че синовете почти винаги приличат на майките си. Дъщерите на бащите. За визуална прилика става дума, характера е отделен. Laughing
Имам наблюдения върху приятелки с момчета, наистина приличат на тях. Но всяко правило си има изключения.

# 372
Моят първороден не знам на кого прилича, но вчера ми обра точките. Прибирам се вечерта и го сварих приготвен да излиза за театър - облякъл риза, напарфюмирал се, направил си прическа и си помислих, че ако сега бях седмикласничка, щях да съм хлътнала до уши по този младеж. Поисках да си го снимам, за да го покажа на леля му, а той каза, че безплатните фотосесии са приключили и отсега нататък ще позира само срещу заплащане.
Малкият до батко си е точно като грозното пате, добре че са момчета, при момичетата е много по-драматично, когато едната е много красива, а другата - обикновена.

# 373
И каква му е тарифата, Янечек? hahaha  Или още сте в процес на преговори.

# 374
Цвети, зависи - ако ще я пускам във фейсбук, тарифата щяла да е по-висока. Ако е само с телефон и за роднини - 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт