Искам да кажа ... (113)

• 58 542
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
То жълтото щяло да е за лятото  Wink
Скрит текст:
Нищо против нямам  милътери. Лиляна вероятно прави асоциация с Ямболските цигани,  не че я виня, то в Бг принципно сме предупредени към определен вид визия,  заради мангалите и чалгата.
С животинските принтове също имаме особен проблем, за който хората на Запад съм сигурна не подозират. Simple Smile

За пролет/лято 2017. Ей я пролетта - вече дойде. Simple Smile
През лятото с един хубав загар жълтото ще стои чудесно (поне на мен  Laughing).

# 751
  • До морето
Гена, моя приятелка маха бенки и брадавици в клиниката на Николай Георгиев. Преди това ходи на консултация и при Ильо Стоянов, но се спря на първия. Доволна е!

# 752
  • Sofia
Гена, моя приятелка маха бенки и брадавици в клиниката на Николай Георгиев. Преди това ходи на консултация и при Ильо Стоянов, но се спря на първия. Доволна е!
Разрових аз и намерих, а и предпочитам да го заведа при детски дерматолог и детска дерматологична клиника  Peace. Иначе, и Хил клиник, с д-р Валянова ми е вариант, че хем е наблизо, хем съм й клиентка...опс,пациентка  Mr. Green. При Ильо за друго ходих аз, ама пусти страх  Whistling.
Мерси,Марипосче  Hug

# 753
Разрових аз и намерих, а и предпочитам да го заведа при детски дерматолог и детска дерматологична клиника  Peace. Иначе, и Хил клиник, с д-р Валянова ми е вариант, че хем е наблизо, хем съм й клиентка...опс,пациентка  Mr. Green. При Ильо за друго ходих аз, ама пусти страх  Whistling.
Мерси,Марипосче  Hug

А баш за Валянова говорих Simple Smile. Тя ме нави да я махна.

# 754
GeNa,
заведи детето на дерматолог и там ще ви посъветват как да я махнете,щом е под окото и го дразни, няма какво да се чудиш. Миналата година водих сина ми за една бенка директно в ракова болница, защото беше рискова. Консултираха ни там, но го оперираха в клиниката на ул. Персенк, а после го водих на превръзки пак в онкологията, където и чаках хистологичното изследване.
Така или иначе в клиниката на Персенк специалистите са добри, на моя позната също там й оперираха детето, само че при другия лекар - д-р. Ботев, който преглежда там и във ВМА, а моя син го оперира доц. Киров, който преглеждасамо в онкологията, но оперира и в клиниката. Не беше скъпо - изрязването и изследването струваха 180 лв, а после за превръзките не сме плащали.

# 755
  • Sofia
Благодаря, Янечек за информацията  Peace. Така и предпочитам, да е дерматолог, практикуващ в болница, въпреки,че бая страшно ми звучи. Ама,да не драматизирам. Ще отидем,ще ни кажат.Очевидно няма да мине от само себе си  Thinking.
Смятам да започна да ползвам миялната си по-често,ааа-ма-ха. Съсипват ми се ръцете с миенето на ръка.Будала  Thinking.

# 756
И останалите я посъветвахме са се консултира с дерматолог  Simple Smile. Иначе си е опасно. Аз преди не мислих много по въпроса с бемките, но тук си е направо опасно и най-накрая отидох на диагностика.

Гена, защо миеш на ръка?

# 757
  • Sofia
Гена, защо миеш на ръка?
А,де...'щот съм шматка. Миялната ми е голямшка и докато събера посуда, минава време.Обаче ще я въртя полупълна и толкоз, че после трябва да се охарчвам за лазерно подмладяване на ръце  Crazy. Айде,спирам да пиша,че комай през пост съм аз  bowuu.Отиваме да ядем нещо наоколо  chef.

# 758
И моята е голяма и сме двама, но постоянно я пълня. Но аз слагам в нея дори купите, н които мия салати.

# 759
  • До морето
Всичко бухам вътре аз. Ако нещо не може да се мие в миялна, въобще не го ползвам  Naughty Моята пък е от средните и често пускам по 2 на ден.

# 760
Аз съм сама през седмица и пъхам всичко вътре. Филтри на абсорбатор, това в което се цедят съдовете, решетките от фурната и от котлоните.

Ако стои плътно затворена няма проблем и два дни да престоят.

# 761
  • някъде ... тук ...
Моята е от средните, та редовно през почивните дни се върти по няколко пъти. Иначе, случвало се е да е  наполовина пълна, тогава ползвам програмата за чаши (по-кратка е) и си ги мие добре. От както имам съдомиялна, почти нищо не мия на ръка.

Цял следобяд в Борисовата беше екстра. После кой ме би по главата да обикалям за обувки - заболя ме главата от хора, щум и гадното осветление. Отделно, че и нищо не си харесах. Хич не съм за Мол аз Tired

# 762
  • Пазете Гор
Отдадох се цял ден на аграрни дейности и придобих съответния тен. Много отива на неособено интелигентната ми физиономия. Забелязал съм, че през лятото по-често се обръщат към мен на "ти", вероятно защото още повече изглеждам като тракторист.

Жалко, аз никога не съм карал трактор, а толкова да искам! Само веднъж преди доста години се опитах да подкарам един, полукриминално. Намерих го в един лозов масив с работещ двигател и без тракторист. Седнах, раздвижих разни лостове и двигателят угасна. Дойде трактористът, сънен, със сламки в косата, псува ме някак абстрактно, после ме проводи с бирена бутилка да взема бензин от близкото селце. Прекарахме после незабравима лятна привечер: цикадите цвърчат, комарите хапят, оня ме ругае, а тракторът не пали. Запали де, когато цикадите млъкнаха и се обадиха кукумявките. После се прибирахме, оня пак ме ругаеше, а восъчно светлата луна правеше преживяването леко призрачно.

Та така де, изгоря ми суратя днеска.

# 763
  • Euskal Herria
Съдомиялната ми в България е Мидеа. Малка, вградена, много съм доволна.  Най-редовно я експлоатирам вече 10 години. Само свекър ми не успява да се спогоди с нея  Mr. Green. Заредила съм с всякакви препарати, обаче той се опъва - "Ми тя хич не мие, всичко си остава." Последният път го хванах и му казах "Добре де, покажи на коя програма я пускаш". Е, показа ми - само на плакнене  Joy.

# 764
Скрит текст:
Отдадох се цял ден на аграрни дейности и придобих съответния тен. Много отива на неособено интелигентната ми физиономия. Забелязал съм, че през лятото по-често се обръщат към мен на "ти", вероятно защото още повече изглеждам като тракторист.

Жалко, аз никога не съм карал трактор, а толкова да искам! Само веднъж преди доста години се опитах да подкарам един, полукриминално. Намерих го в един лозов масив с работещ двигател и без тракторист. Седнах, раздвижих разни лостове и двигателят угасна. Дойде трактористът, сънен, със сламки в косата, псува ме някак абстрактно, после ме проводи с бирена бутилка да взема бензин от близкото селце. Прекарахме после незабравима лятна привечер: цикадите цвърчат, комарите хапят, оня ме ругае, а тракторът не пали. Запали де, когато цикадите млъкнаха и се обадиха кукумявките. После се прибирахме, оня пак ме ругаеше, а восъчно светлата луна правеше преживяването леко призрачно.
Та така де, изгоря ми суратя днеска.

Щом само лицето ти е пострадало, Куркума, значи не си носил характерното облекло (потник) за придобиване на чудесен текезесарски тен. Нормално. Все още е студено.

На мен днес челото ми изгоря. Слънце и силен вятър. Много неподготвена излязох без капела.

Общи условия

Активация на акаунт