Искам да кажа ... (113)

• 58 588
  • 884
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Белинда,положението е в моя полза,но заради някой тъп закон,няма как да стане. Адвокатката ми казва кое бърка работата,но няма как да го оспорим.
Именно поради липса на закон или поне малка вратичка някъде 😉

# 586
  • Пловдив

А ортодонтката за втори пореден месец вади (или по-точно избутва с пръст) млечен кътник на Кати. Съответно няма кога да купим нещо, което да поднесе феята на зъбките и оставяме 10 лв в кутията на шините. Обаче снощи се оказа, че нямаме 10 лв, а по-едри пари. При което, нали съм креативна личност, хаха, взимам зъба и оставям в кутията 20-тачка с бележка от феята, че не е имала по-дребни пари и Кати трябва да върне ресто от 10 лв на следващата вечер.  Mr. Green Писах с печатни букви, че да не ме разкрие. Сутринта обаче Кати с ръце на кръста посреща татко си на излизане от банята, посочва го с пръст и с нетърпящ възражение тон му заявява: "Тате, ти си феята на зъбките!". Безценна физиономия от страна на мъжа ми! Трябваше да го снимам.  Joy Последва обяснение, че почеркът на феята приличал на този на мъжа ми. А той горкия и хабер си нямаше за какво иде реч. На излизане питах Кати ще връща ли ресто и тя каза: "Ще върна, но подозирам, че тати си е измислил и написал бележката с цел да ми вземе половината пари".  hahaha
Много дащна тая фея Money Money Money У нас оставя по лев или два, пакетче дъвки, шоколад, бисквити, мачбокс максимум.

# 587
  • Sofia
Сбъдваща,  Peace,одумай се, разбира се! Успех!
Покрай бременните снимки и раздумки от вчера се сънувах бременна  Shocked,добре,че родих  Praynig.Съновникът каза-"на хубаво е"  Peace Crazy
Много отрано си подхващате дейностите. Ние с котаната още се разсънваме  Whistling.
Чакаме едни неща да се одобрят и случат вече няколко месеца  Tired,много изморително и изнервящо  Confused

# 588
  • Пловдив
За сънища си говорите... да ви разправям аз какво сънувам. Сънувам, че карам колата и вали много сняг, на парцали. Качвам прохода Шипка. Вървят снегорини. И както върви снегорина и хвърля пясък ми прави боята на колата на точки. Събуждам се и сритвам половинката, той е виновен!

# 589
  • Sofia
... Събуждам се и сритвам половинката, той е виновен!
hahaha и аз нахоках моя,че е виновен.  Crazy

# 590
Изтървах Рая и Стейси, обаче.

Рая не си я изтървала, щото не беше на снимките  Wink

Аз съм си разпечатала рецепта за чийзкийк Орео и няма никакви изчанчени продукти  Hug

# 591
  • някъде ... тук ...
У нас феята оставяше по лев - монета Simple Smile

Аз бих отишла да си декларирам, че не е мой апартамента вече. Така направих и с колата в КАТ. Нищо, че новият собственик трябва да си отнесе договора.

Проблемът с кадастъра е малкото работещи там и нормално на хората-клиенти им се реве от чакане. Пробвали ли сте да видите в сайта, дали не може да се свърши съответната услуга онлайн. Има някои, които могат и получаваш резултата по мейла, а може поне едното разкарване - за подаване, да се спести Peace

....

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 11:45 от ЕлиТ

# 592
  • sofia
Сбъдваща, чак задължително ми звучи да направиш пазарлъка.

# 593
Елит, тениската на малкия ми е много на сърце. Blush

# 594
  • Пловдив
.......обща снимка от септември 2016...........
Тоя мъж до теб сина ли е? Леле!

# 595
  • някъде ... тук ...
Няма леле, и ти на там вървиш Crazy
През май ще навърши 17 и в момента косата му е под раменете вече Simple Smile

Лято, фенове сме всичките Simple Smile Simple Smile

# 596
В чийзкейка на Захир тая рикота с какво мога да я заменя?Някой да го е правил?

Не знам точно каква е рецептата на Захир, но можеш да го смениш с всяко друго меко сирене - например маскарпоне или даже нашето си сирене-крема. Лично аз, когато ми се свиди да купя по-скъпите продукти, правя дори тирамису с българско крема-сирене и смея да кажа, че става много вкусно също. Има, разбира се, разлика във вкуса, но не е фрапираща.
При моите деца фея на зъбите не идва, ако искат, могат да го хвърлят на враната. В моето детство имаше врана, не фея.

# 597
Елит, ама ти си като момиче, а колко големи деца имаш.

# 598
  • някъде ... тук ...
хаха, отдавна не съм момиче, родих големия на почти 24 Crazy

# 599
  • sofia
.......обща снимка от септември 2016...........
Тоя мъж до теб сина ли е? Леле!
Скоро и ти ще "малееш". Моят големият е на 14 и вече е над мен. Същият такъв рошаво-къдрав.
Това ме подсеща, че скоро не съм ги снимала.

Общи условия

Активация на акаунт