Искам да кажа ... (113)

• 58 542
  • 884
  •   1
Отговори
# 780
Добре, де  #Crazy. В супа топчета, или пилешка, ако няма картофи, морков и туй онуй, зарзават, какво ядете newsm78 Бистра чорбица с пет топки  newsm78. Ние даже не я застройваме, обичаме я гъста и бистра. От къде да купя ИСТИНСКИ Шанел на жената, че вече изтрещях с тия ментаци, имам седмица до РД. В бургаския и варненския фри шоп, не предлагат Шанел, нали newsm78

# 781
  • Бургас
Супа правя само с ориз, фиде хич не харесвам. Слагам и картофи. Беля, варя и после ги мачкам. Много добре ми се получава Simple Smile

# 782
С ориз и кайма, правим само попска яхния, с много лук и моркови. Оризът се омесва с каймата и малко чубрица, в соса ориз не слагаме. Като се сварят попските топки, че като набъбне ориза, па като станат рошави, ммм, покапах се. Утре тва ще готвя.

# 783
  • някъде ... тук ...
Такива кюфтета с ориз и сос у нас са известни и се готвят като "кюфтета с Бял сос". Мого е важно сосът да е бял и е любима манджа на дребния  Crazy
На супа топчета рядко слагам нещо повече от лук, топчета и фиде. Знам, че се прави с ориз, но у нас я предпочитаме с фиде. Варена застройка ползва свекървата,не сме и фенове вкъщи. Застройката е с яйце и кисело мляко.

# 784
Добре, де  #Crazy. В супа топчета, или пилешка, ако няма картофи, морков и туй онуй, зарзават, какво ядете newsm78 Бистра чорбица с пет топки  newsm78. Ние даже не я застройваме, обичаме я гъста и бистра. От къде да купя ИСТИНСКИ Шанел на жената, че вече изтрещях с тия ментаци, имам седмица до РД. В бургаския и варненския фри шоп, не предлагат Шанел, нали newsm78

Преди време-ТАИС, там бяха истинските парфюми.Имат магазин в центъра на Варна.За фрии шоп, - имаше отдавна " Мадмоазел",  но пак не е скорошна информацията.Обожавам Шанел, но винаги се сдобивам с леко главоболие и отдавна не ползвам.

# 785
Точно Мамзел Коко търся, моята нищо не я боли, фъска си на воля. Страшен си е парфюмът, думи нямам.

# 786
Аз супа топчета правя с фиде  Peace
И ние я правим с фиде и картофи. В каймата само малко чубрица омесваме.
Така я направих и аз, с варена застройка. Не я преправях, но не усетих друг хрупащ картоф newsm78. Одобри се, дори малкото Лято яде. Peace

# 787
Аз супа топчета правя с фиде  Peace
И ние я правим с фиде и картофи. В каймата само малко чубрица омесваме.
Така я направих и аз, с варена застройка. Не я преправях, но не усетих друг хрупащ картоф newsm78. Одобри се, дори малкото Лято яде. Peace
То си има последователност, в която се поставя всичко. Моята готви с часовник. Първо слага лук и морков. До като заври прави гюллетата. Като поври, слага картофите, 20-25 мин им стигат. После слага фидето и магданоза и изключва котлоня, без капак. Казвайте за Мамзельката инфо, че ножът е опрял кокала. Стари лисици сте, да не вадя снайпера, хаха newsm62

# 788
Лиляна, Камен ли се казваше човека?  И на мен много ми хвалиха, видях с очите си резултат, супер е, нищо не личи. И аз ще го посетя навръщане от морето. Марипоска, за теб винаги, но в понеделник  Heart Eyes  Цял ден бяхме на фестивал в Шумен, каталясах  Crazy Лягам си вече

# 789
  • Sofia
Рая, Каменови са сякаш-баща и син,знахари ли са,какви са,обаче и аз ги знам...сестра ми от години се кани да отиде.  Peace
Сандо,че какво им е на CHANELите в Дъглас и Бюти зоун? Предпочитам Шанс, пред Коко аз  Peace.

# 790
Да, явно са същите, точно баща и син  били Peace  Бре, голяма реклама им направихме, явно са добри, щом в цяла Б- я им се носи славата

# 791
Рая, Каменови са сякаш-баща и син,знахари ли са,какви са,обаче и аз ги знам...сестра ми от години се кани да отиде.  Peace
Сандо,че какво им е на CHANELите в Дъглас и Бюти зоун? Предпочитам Шанс, пред Коко аз  Peace.
Ми, изветрят след два часа, нисък ценови клас. Кой от Шансовете, много са ми бозави newsm78

# 792
И аз обожавам Шанс, Коко не ща да чуя дори  Naughty, не да подуша

# 793
Това е хубавото на домашното готвене, че една с една не си приличат рецептите Simple Smile.

Янечек, май верно са си градински кЮфтетата с ориз и сос. Майка ми никога не е готвила такива, но детето един ден каза, че иска кЮфтета по чирпански като в градината  Simple Smile.

Аз готвя разни нови неща, но традиционните ги правя както майка ми ги готвеше с леки изменения.

Днес е ден за пране на кучка. Голяма драма и е водата, по-зле и от котка е горкото.

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 04:53 от Down Under

# 794
  • Ямбол
Да, Рая, Камен е. И ние покрай едно море отскочихме. Вече няколко години след това - нищо не личи, няма белези, не са излезли нови. Но принципът е същият както с ацетокаустин.

Общи условия

Активация на акаунт