Искам да кажа ... (113)

• 58 518
  • 884
  •   1
Отговори
# 840
Честит рожден ден, Алечка! Много здраве и щастие ти желая.

Ние се прибрахме, взех една боя за коса и след малко отивам да се мия. За вечеря нищо няма да готвя, гледам майка ми е сложила някакви неща и смятам с тях да прекараме. Значи толкова бързо да минават събота и неделя, че чак е скандално дразнещо!

# 841
  • ту тук, ту там
Честит рожден ден, Али!
Желая ти щастие и сбъднати мечти!  Heart Eyes

Марипоса, много си красива!
Стейси, преди да я видя, и аз си я представях дребна и с дълга руса коса.  Simple Smile

# 842
Али, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! bouquet  Весело изкарване!

Мър, какъв цвят се направи? Simple Smile

# 843
А моят си е, аз затова толкова смело се клепам Simple Smile Сега ще излезе тъмно кафяво, после ще стане малко по-светло, но пак си е тъмна, не съм се решила да сменям цвета още и затова действам с безамонячна мус боя, че лесно се намазвам, а вчера най-накрая я подрязах тази коса, стигнах на магия при фризьорката, че имаше и свободен час, чаках съвсем малко. Отивам да се отмивам, че да не стана черна!

# 844
Благодаря за указанията за палачинките. Лаленцето вече ги е прехвърлила в темата  Hug
Ние след като ги изядохме и решихме да се разходим до Плевен. Страшен вятър обаче. Обиколихме мола, седнахме в една пицария и на обратно. Вече дремем по дивана  Laughing

# 845
ЧРД, слънчева и лъчезарна Али! Да си здрава, щастлива и много обичана!

# 846
Алечка, честит рожден ден! Много сбъднати мечти.

# 847
еvill, къде се затри?
Днес се сетих за нея, защото и тя беше пускала снимки от техни екскурзии.

# 848
Ми то много хора се затриха.
Маре, твоят кекс-омайния пека.Чакаме го всички Mr. Green

# 849
Алечка, честит рожден ден! Здрава и щастлива!

Вчера и днес имахме гости, добре че вчера не духаше толкова и ги водихме на Панорамата.

Палачинки правя само по една рецепта, винаги стават отлични.

# 850
Кате, авторките права на омайния кекс са на Венета!
В кулинарния често се щипат за рецепти, та......

# 851
Не знам коя е Венета, нищо де...
В кулинарния отдавна не съм ходила.Тук си чета.

# 852
  • Пловдив
Начи, аз като напиша, че нещо е моя рецепта е моя. Особено за сладка разработвам свои рецепти. Обаче има неща, които нямат авторство. Например как се правят кюфтета.

# 853
А зависи какво си измислил за тия кюфтета Joy Аз принципно си казвам, че имам рецепта за тирамису, черешов пай и чийзкейк - обикновен и с малиново кули (и за други неща, ама за тия на прима виста) - защото съм си направила и намерила сама пропорциите на съставките, както и съчетанието, иначе като състав сигурно повтаря разни рецепти, все пак са популярни десерти. Аз обикновено си адаптирам няколко рецепти и си добавям нещо мое и после, ако се получи, си го готвя така вече.

# 854
  • Пловдив
Ми... рецептата ми за кюфтета е всеизвестна, просто кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт