SUPERNATURAL: Home

• 24 620
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Легнах с мисълта за Уинчестър, сънувах мостри. Ш'се гръмна Close .
Днес обаче измислих как може да стане всичко.
Отиваме двете с теб при Лиса, показваме ѝ някоя снимка, тя припада и я отвличаме. Връзваме я, хакваме ловджийските сайтове и казваме, че сме нови в лова и сме хванали нещо, което не е ясно какво е: прилича на вампир, но не му действа нищо обичайно; само припада като види образа господен (тук премълчаваме, че не е икона, а снимката от по-горе Mr. Green ). Уинчестърите идват иии... става там каквото става.
Сега идва умната част, т.е. трудната за мен. На послецигара Wink питаме за опит със свръхестествени същества. Сам казва за върколачка и демоница, Дийн за амазонка. Предлагаме му да изравни резултата с вампирка. Лиса е хубавица, той веднага ще се съгласи. По някое време вампирското чене на Лиса неминуемо пада. Дийн решава, че е открил нов лек за вампири (следващият път го чака изненада, ама да се оправя, не е наш проблем Mr. Green ). Междувременно ние с теб правим още едно кръгче със Сам.
Изпращаме ги. Ние си правим по едно копие от филмчетата, за да си имаме за склерозеното време. Щото може да не помня как се казвам и дали съм яла днес, ама Уинчестър не бива да забравям Naughty . Връщаме Лиса вкъщи. Тя помни откъслечни неща, но е някак твърде доволна Flutter . Решава, че е имала летен грип.
Те тъй Joy Joy .

# 511
 rotfImbo rotfImbo

О, да! Съгласна, тя няма и да разбере откъде ѝ е дошло. Mr. Green

# 512
Ъхъ! Mr. Green
Да потърся ли снимки и да проверим кои ѝ действат или да я изненадаме на място?

# 513
По-добре на място, да не знае какво я очаква.

# 514
Разбрахме се

# 515
Дадено.

Mr. Green

# 516
# 517
# 518
А мен къде ме забравихте , м ? От мен ще излезе хубав демон  Twisted Evil

# 519
# 520
Ето снимката в довършващ размер. Внимавай Laughing !

# 521
Тюх, как ме е яд, че не мога да я видя от телефона. Crossing Arms

# 522
Ейй, жалко. Снимката е точно за гледане на монитор. Голям. Телевизор Flutter .

# 523
Като се прибера, усещам, че дълго ще се наслаждавам.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт