АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 453
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

#Shocked
Хич не съм доволна от този факт.Като почнат да се мотат студенти е кофти.Поне за моите виждания

# 181

#Shocked
Хич не съм доволна от този факт.Като почнат да се мотат студенти е кофти.Поне за моите виждания

И без да беше университетска болницата си се моткаха стажанти и студенти,просто бяха нелегални,такива с връзки..
Просто са го направили официално 😀

# 182
  • Пловдив
Елфи, напълно споделям. Само това пипсва.  Crazy

Сега там има специализанти с връзки, които е различно от студенти.  newsm78

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 06:56 от dazel

# 183
  • Пловдив
Да,съвсем различно е да е легална практика.Не ми е по вкуса 6 ма да ми надничат между краката.И не митът,че като раждаш ти е все едно,не е верен.Но ще поживеем и ще видим как ще са нещата точно

# 184
За ЖК при Матев и най-вече за ФМ на Апостолова - много внимавайте. Бях и при двамата. Отношението е супер, много са любезни, ноооо в моя случай бременността ми не приключи добре. Съветвам ви най-искрено двете фетални морфологии да си ги направите другаде. Аз отидох с всички изследвания, снимки и дискове при най-добрия фетален морфолог  в страната за консултация - проблемът го видя, къде е бил за по-малко от две минути. Потресена съм .....и за да не бъда нападана само ще кажа, че първото ми дете е раждано в Селена при д-р Минев, препоръчвала съм тази болница на всичките си познати. Но хубава сграда и усмивки просто не са достатъчни. И специално за Апостолова мога да кажа, че дипломата може да си я скъса.

# 185
  • Пловдив
Serpentarius_3,съжалявам за загубата ти Hug
Би ли казала името на най-добрия по ФМ? дори и в скрит текст...

# 186
Скрит текст:
Доктор Сигридов, работи в Света Петка в София. Това е невероятен специалист. Чакането при него е голямо, но си заслужава всяка секунда. Имах записан час при него за втората ФМ, но просто не я дочаках. Поне ми се изясниха доста неща и знам, какво да правя занапред. И независимо от пътя, просто занапред ще съм при него. За Доктор Сигридов може да намерите инфо и из форумите тук, има и страница във Фейсбук, направена от пациентките му.

# 187
Колебая се за ФМ между др.Стратиева и др.Чавеева, знам мнението на моите лекари, но исках да чуя и вашите впечатления на вече преминали през това.  bouquet С първата бременост нямаше часове за Стратиева и ходих при Кръшков, но това че прекалено мълчеше, сега ме отказва като че ли да е пак той....

# 188
Serpentarius_3, би ли споделила какво не са догледали при феталната в Селена? Съжалявам за загубата ти...

# 189
Проблем е имало с кръвотока в матката. Това е сигурно.От снимките на бебето докторът не можа да види нищо, което реално трябва да бъде направено при една ФМ. Общо взето имам една безсмислена фотосесия за 120лв.... Никой така и не изясни защо всеки месец съм с кървене. Никой не ми каза, че е добре да пия метилирана фолиева киселина, че е хубаво да ме изследват за витамини Б12 и Д3....излязоха наяве сериозни дефицити....бих могла още да изброявам и още. Пускат се изследвания само по пакет и това е. Няма индивудиален подход към пациента. Отбелязвам дамо, че не съм спирала да пия витамини за бременни. Не знаех дори, че имат различни форми и е възможно някои изобщо да не ги усвоявам.За съжаление късно е. Поне за следващия път ще знам, как да подходя.

# 190
Serpentarius_3  Hug Относно витамините не са им фенове лекарите в Селена, да. А може и не само там де, но аз съм питала и Кръшков, и Петрова, и Ставрев младши за Б12. Та Сигридов си е известен с това... Стискам палци следващият път всичко да е наред!
За студентите и аз не съм във възторг..дано не ги хвана  Mr. Green

# 191
Витаминния дефицит ми го установи ендокринолог, просто при Сигридов исках да отида подготвена...Но за лошия кръвоток в матката високия риск от прееклампсия си го пише в изследванията от Селена. Защо никой не каза нищо, аз не мога да отговоря. Но лош кръвоток означава бебе със сериозен проблем. Нямам претенции за друго, това поне да бяха видели... На никой не пожелавам този ужас. Ясно ми е, че не са богове, но между аборт във 2 и 5 месец има огромна разлика.

# 192
Момичета, предстои ми да изследвам TSH, TAT, MAT, NK- клетки, Антифосфолипиден  и токсоплазмоза в Селена. Разбрах, че някои може с направление по ЗК да се пуснат. Знаете ли дали в Селена минават по ЗК и кои от изброените?  И може ли да ми го издаде личния лекар? Мисля да звънна в Селена, но да се допитам и до вас, че не съм сигурна колко са информирани на информация  Simple Smile  Благодаря ви

# 193
  • София
Момичета, предстои ми да изследвам TSH, TAT, MAT, NK- клетки, Антифосфолипиден  и токсоплазмоза в Селена. Разбрах, че някои може с направление по ЗК да се пуснат. Знаете ли дали в Селена минават по ЗК и кои от изброените?  И може ли да ми го издаде личния лекар? Мисля да звънна в Селена, но да се допитам и до вас, че не съм сигурна колко са информирани на информация  Simple Smile  Благодаря ви

Най-добре попитай на регистратурата. Аз лично в Селена не съм правила никакви изследвания по каса и с направление. Но това не означава, че няма такава възможност. Затова по-добре попитай.

# 194
Лаболаторията им работи със здравна каса,но не съм сигурна кои от изброените изследвания минавят по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт