АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 448
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,за БХС препоръчвам д-р Апостолова,доволна съм от нея много е внимателна,правих го края на декември и беше 120лв с прегледа и изследването на кръвта.За ФМ ми я прави д-р Топалова,тя по принцип си ми води прегледите,струваше 90лв и ми даде диск.Щом Топалова прави ФМ,предполагам че и другите доктори Ставрев и Минев правят,не знам не съм сигурна

# 166
  • Пловдив
Жана, ако имаш възможност и време, разбира се , иди до клиника Марковс в София. Ще разбереш , че има защо. Hug

# 167
Тони, Армира, благодаря  Hug
Ще го мисля още ден-два и ще решавам, за да запазя час по-отраничко.

# 168
Жана, аз също препоръчвам за ранния скрининг и ФМ да се разходиш до Сф. Има доста добри специалисти там.
Скрит текст:
Въпреки че много си уважам лекаря и се води един от добрите за града, видях със собствените си очи разликата при прегледите, да не говорим какви разлики имаше в измерванията.

# 169
Някой питаше за епидуралната. Първото си дете раждах без упойка и затова питах д-р Петрова и д-р Кръшков какво им е мнението за епидуралната и дали да ползвам с второто. И двамата казаха, че тяхното мнение като лекари е да се слага епидурална. За себе си още не знам дали ще слагам, мечтая да ида с такова разкритие, че да няма време и да е бързо и леко  Joy

# 170
Блингче, аз ранния скрининг го минах при д-р Минев и всичко беше наред.
Сега за ФМ умувам м/у 20 и 22 г.с. къде да отида.  Grinning

# 171
Здравейте, малко в страни от темата, да ви попитам. Посещавам Селена от 5 години, при др. Ненев и вече др.Ставрев-младши. Дъщеря ми се роди там, смятам и второто си бебче живот и здраве ноември да се роди там. Не знам, аз ли все имам такъв късмет, но последната година, ми се струва че персонала на регистратурата доста смениха отношението като търпение и даване на информация, отделно няколко пъти, не ми се изпращат обещани документи, аз живея в София, при направена уговорка. Това не е нещо, което ще ме откаже от болницата и специалистите в нея, но някоя друга от вас, дали е забелязала нещо подобно? Хубав ден на всички! bouquet

# 172
  • София
Здравейте, малко в страни от темата, да ви попитам. Посещавам Селена от 5 години, при др. Ненев и вече др.Ставрев-младши. Дъщеря ми се роди там, смятам и второто си бебче живот и здраве ноември да се роди там. Не знам, аз ли все имам такъв късмет, но последната година, ми се струва че персонала на регистратурата доста смениха отношението като търпение и даване на информация, отделно няколко пъти, не ми се изпращат обещани документи, аз живея в София, при направена уговорка. Това не е нещо, което ще ме откаже от болницата и специалистите в нея, но някоя друга от вас, дали е забелязала нещо подобно? Хубав ден на всички! bouquet

Аз я посещавам само от две, но има нещо такова. Също пътувам от София и единственият път, когато поисках болничен ми се случи следното: В деня на трансфера уточнихме, че ще искам болничен и ми казаха, че мога да го взема следващия ден. Тъй като на следващия ден ми беше вливката имуновенин и така или иначе щях да оставам в Пловдив в случая не беше проблем. След вливката на следващия ден си потърсих болничния на регистратурата и се оказа, че такъв дори още не е издаден. Казаха ми да го потърся на другия ден. Малко ми кипна, но преглътнах и сравнително меко обясних, че съм след трансфер, уточнили сме с инвитрото, че ще вземам болничен още предния ден и пътувам, така че не е удачно всеки ден да се разхождам София - Пловдив и обратно, за да си получа болничния лист. Чаках да ме вземат най-късно до час и им казах, че до час трябва да си го взема. До час вече имах болничен лист с подписите на ЛКК. Тоест, когато искаме - можем. Иначе основното оправдание за забавянето на болничните е точно, че трябва да са подписани от комисия. В последствие обаче, не зная кой точно от администрацията се занимава с това, се оказа, че болничния ми толкова бързо издаден са забравили да пратят в НОИ. И след месец чакане да си получа парите и предвид бързината, с която НОИ уведомяват се разбра какъв е проблема. По тел. с малко по-висок тон въпроса се реши. При две от последните ми посещения изрично моля като ми излязат резултатите от изследванията да ми ги пуснат на мейл. Попълвам съответната бележчица с искани данни и след два дни чакане и телефонен разговор, най-накрая ги получавам. Като не се разминавам с въпроса "Ама как, не сме ли ви ги пратили?"

# 173
  • Пловдив
Не бих работила на регистратурата каквато и заплата да ми плащат. Добре че изобщо не ми се налага да работя.  Laughing Как изобщо намират хора, които да работят това.   Thinking В редките случаи на престой докато платя ме заболява главата и хич не знам как това се издържа 8 часа. Тези момичета там за мен са или садистки или много отчаяни.

За сведение, в банката, обслужването е в пъти по-зле. Там като трябва да ходя пия силни успокоителни.  Mr. Green

# 174
На мен ми се вижда че добре си работят Simple Smile Веднъж помолих да ми изпратят по емейл изследванията и нямаше проблеми - получих ги на следващия ден, без да се налага да звъня/питам и т.н.. По телефона винаги са любезни...

# 175
  • София
Така е, винаги са любезни, и по тел. и на място. И често отнасят недеволството на пациентите заради нещо, което друг е трябвало да свърши. Не ги упреквам, тук Дазел е съвсем права - не случайно има приказка, че най-трудно се работи с хора (клиенти). Понякога дори ми е да кажем жал - по телефона някой търси нещо, друг на самата регистратура, трети нервничи, че чакал много и т.н. Всеки с настроението и проблема си. Миналата година във фейсбук прочетох историята на едно от момичетата точно на регистратурата. Публикацията беше по повод раждането на второто и детенце. Накратко освен служител, се оказа, че е и пациентка на клиниката от доста време. Тогава си дадох сметка, че може би и ние ги приемаме за даденост, т.е. те са там за да се грижат за нас, ние сме с правото си да изискваме адекватно отношение, бързина и т.н., чувствителни и раними сме и те трябва да се съобразяват с това. Но в същност ние не знаем техните истории, а те са хора и имат такива. Пак се отплеснах. Най-общо исках да кажа, че по отношение на организацията в някои случаи има какво да се желае. Те са малко, а пациентките сме много и различни. Струпана им е доста работа и това е вярно. И се явяват един вид буфер между нас и всички останали.

# 176
Не съм искала, поста ми да прозвучи като обида към девойките. Самата аз, за тези пет години много пъти съм им влизала в положение и дори съм спестявала случаи на загубена цитонамазка от тях пред лекуващия ме, за да не им се чете конско след това. Споменах го, тъй като последния път, при отправена молба от мен, направиха от мухата слон и звъняха на доктора ми по време на взетата от него отпуска, при изричната ми молба да не го безпокоят и че ще отложа молбата си, всичките излишно ми дръжаха тон. Да не говорим, че на опашката пред мен още четири жени се скараха с тях, не казвам тези неща, заа ги нападам и обвинявам, знам че не е лесно да се работи с хора, но от части реномето на Селена са и тези девойки и ако работата им е в повече, може ми ръководството трябва да се замисли да увеличи броя им. Пак казвам не съм искала да ги обиждам или от сорта. Хубав ден за всички!

# 177
  • София
Аз лично не съм приела писаното от теб като обида към девойките. Самата аз споделих сучки и в двете крайности. Всичко писано от теб най-общо, защото подробностите са известни само на теб е вярно. И подкрепям изразените от всички мнения. Трудно е да се работи с хора, работата им е много, но както писах по-горе организационен проблем има и той пречи и на едните и на другите. След като са направили такава организация, през регистратура да минават толкова много документи и дейности, трябва да направят възможно и това да е качествено. Всички се опитваме да сме любезни независимо от много неща, но има моменти, в които няма как да не изразиш възмущение. Това, че може да се окажеш изключение от правилото, не прави нещата пренебрежими. Аз съм малко каквото ми е на душа, това и на устата, така че си казвам. И за въпросния болничен казах и на акушерката и на доктора. Защото при всички средства, които това ни коства болничен от 15 дни си е половин заплата. И забавено изпращане с един месец си е месец и половина без тази половин заплата. Така, че подкрепям желанието ти да споделиш това, с което си се сблъскала. То помага на мен и останалите (поне според мен) да сме малко по-бдителни и внимателни.

# 178
  • Пловдив
Имам база за сравнение с две други частни болници. Дано не ви се налага там да търсите документи...Епикризи и болничен по-рано от 10 дни след изписването. Забрави. Пращане по пощата.....Това изобщо не знаят какво е.  Crazy

# 179

Общи условия

Активация на акаунт