АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 444
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Иначе термина ми е за 16 Май и си умирам от страх от неизвестното Shocked Shocked Shocked Надявам се накрая при всички ни нещата да се развият добре и да гушкаме скоро бебенца.

# 151
Прецени си плюсовете и минусите и на двата варианта. Най-важното е ти да се чувстваш добре и да си спокойна.
Секцио при мен се наложи заради проблеми с очите.
Започнах да ставам още на следващия ден, но болките си продължават доста дълго време.

# 152
Здравейте и от мен момичета,бременна съм в 31гс и вече започвам все по сериозно да се замислям за предстоящото раждане,пък и моя др.Борислав Иванов изражда в Селена,та да питам в цената за нормално раждане от 1100 лв. включена ли е епидуралната упойка или тя се плаща отделно?

# 153
Упойките са включени в цената. Мисля, че само ако изследванията са ти изтекли и ти ги направят на место, ще трябва да ги платиш. Нека се включат и мами, които са раждали скоро - прегледа от ортопед на бебчето се заплащаше допълнително нали?

# 154
  • Пловдив
Упойките са включени в цената. Мисля, че само ако изследванията са ти изтекли и ти ги направят на место, ще трябва да ги платиш. Нека се включат и мами, които са раждали скоро - прегледа от ортопед на бебчето се заплащаше допълнително нали?
Да. Ортопедичният преглед мисля, че беше 40лв, не е задължителен.
В цената от 1100 лв влиза и упойката

# 155
Супер🙂 относно багажа знам че не е необходимо много,но все пак да питам вие какво носихте за вас и какво за бебето?

# 156
Моля те, прочети първия пост в темата. Елфита е описала всичко подробно.

# 157
  • Пловдив
За бебето - нищо.
За мен - неща за лична хигиена (четка, паста, ластик за коса). Превръзки, нощници, хавлия ще ти дадат от болницата.
В деня на изписване мм донесе дрехи за изписването за мен и за беб.

# 158
Момичета, може ли да ми припомните как се казваше докторката, която идва от София за ФМ в клиниката и каква е актуалната цена ?

# 159
Стратиева. Незнам дали ми е актуална информацията, но помня, че платих 120лв - преди 1год. И 6 мес.

# 160
Благодаря, pi_pi  Grinning bouquet

# 161
И аз бях при Стратиева преди около година, 120лв. беше прегледа.Имаше стажантка тогава да се обучава и мноооого ме натискаше по корема, цял час ме преглеждаха и после едва вървях от болки.

# 162
Момичета за или против епидуралната упойка сте?

# 163
Краси, благодаря за споделеното  Hug bouquet
Обмислям при нея ли да се запиша или при Троянчев, понеже много ми го похвалиха, но не е по темата и няма да спамя  Blush

# 164
Жана, пропусни Троянчев. Търси друга алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт