АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 120
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Mimito5 , честито ти бебче, да расте здраво и щастливо! Аз искам да попитам, докторът как е настроен към нормалното раждане, насърчава ли го или по-скоро насочва към секцио? Нямам предвид случаите, когато има ясни и непренебрежими медицински показания, а по-скоро какво му е отношението по този въпрос. И също лесен ли е за откриване, вдига ли си телефона, защото все пак е важно ако има въпроси или проблеми.  bouquet

# 406
Здравейте, аз искам да попитам, ако се наложи бебето да е в неонатологията например за 10дена, колко се заплаща. Благодаря

# 407
Mimito5 , честито ти бебче, да расте здраво и щастливо! Аз искам да попитам, докторът как е настроен към нормалното раждане, насърчава ли го или по-скоро насочва към секцио? Нямам предвид случаите, когато има ясни и непренебрежими медицински показания, а по-скоро какво му е отношението по този въпрос. И също лесен ли е за откриване, вдига ли си телефона, защото все пак е важно ако има въпроси или проблеми.  bouquet
Твърдо за нормалното е,аз до последно щях да съм нормално но бебето взе да спада на килограми а изгледи за раждане нямаше никакви и аз сама реших да го вадим.За откриването вдигал ми е телефона винаги когато го потърся😍

# 408
beauty_, да ви е жива и здрава Лора! Попаднали сте на най-добрия екип! Аз родих при тях и ако ще раждам отново пак ще съм при тях.
За Иванов мога да кажа, че винаги вдига и е страшно услужлив. Приемал ме е в кабинета си в Медлайн в 7ч сутринта защото трябва да ме прегледа пък аз съм все на работа. Вадеше акъла на санитарката дето трябва да отключи отделението 😀

# 409
здравейте, искам да попитам от коя седмица започва следенето на тонове и заплаща ли се за него и ако да колко е?

# 410
  • Пловдив
beauty_, да ви е жива и здрава Лора! Попаднали сте на най-добрия екип! Аз родих при тях и ако ще раждам отново пак ще съм при тях.

Имах щастието да родя със същия екип. Бих им се доверила отново и ги препоръчвам горещо! Честита радост! Нека е здрава и щастлива!

# 411
Благодаря, девойки  Hug

# 412
  • Пловдив
Здравейте.
Искам да попитам ако се наложи да се лежи в болницата за високо кръвно и съм с направление заплаща ли се нещо или направлението го поема?

# 413
Мисля, че ще трябва да заплатиш престоя около 60лв. на ден.

# 414
Заплаща се - 60 лв на вечер

# 415
С направление или без, включително и когато ти пуснат пътека 60лв. за нощувка се заплаща винаги. Ако си без направление или няма как да ти пуснат пътека, освен тези 60лв. се плаща и всичко, което ти пуснат като изследвания и лекарства.

# 416
В момента участвам в безплатните уроци на АГ Селена които предлагат. Доволна съм. Вчера в темата се говореше за ваксинациите които се слагат на бебчето. Върпоса ми към тези които вече са минали през тази част е Каква е цената която трябва да приготвя за тези ваксинации?  Нещо поема ли се или като цяло колко излязоха ако въобюе струваха нещо. Питам не с идеята да подхващам тема за и против ваксинациите , а за да съм подготвена със сума. Благодаря.

# 417
Ваксините се поемат от здравната каса.

# 418
# 419
Здравейте момичета, нова съм във форума и в бебешките вълнения. Аз съм в началото (10г.с.) и съвсем скоро ми предстои да избера АГ за жк. Доста изчетох по форумите и съм запозната с имената на светилата в областта, както и състоянието на аг отделенията в Пловдив.
Бих искала да попитам мами, които са били при Борислав Иванов на жк как е протекла. т.е. само полагащите се ехографски по здравна каса ли прави и доплащат ли се извънредни прегледи? И има ли нормално раждали в Селена при него?
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт