АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 232
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Топалова тогава ?
Все хубави неща съм чувала и чела за нея.

# 391
Аз съм доволна от Петрова - да заета е, но винаги ако имаш въпроси и нужда от повече внимание никога няма да ти откаже. Вдига си телефона почти винаги и е много любезна.

# 392
  • ПЛОВДИВ
Аз съм доволна от Петрова - да заета е, но винаги ако имаш въпроси и нужда от повече внимание никога няма да ти откаже. Вдига си телефона почти винаги и е много любезна.
По 10 пъти съм звъняла на Петрова по спешност- никога не ми е вдигала...А когато й задам въпрос в я усещам как бърза и гледа да влезе следващия п.  Това са личните ми наблюдения.

# 393
Здравейте,
за раждане секцио горещо препоръчвам д-р Минев. Един прекрасен лекар. Всичко написано тук за него е вярно. И мночасовото чакане пред кабинета, и работа без здравна каса, но всичко си струва. Перфекционист, въпреки натoварването оглежда всички детайли предварително, перфектна операция и раждане на едно малко ангелче. Шев, който заздравя за дни, без следа, без усложнение. Вече над 40 дни, всичко се случва по график.  
Благодарим и на екипа на болница Селена, в АГ отделение, лекарите, акушерките и сестрите там.
За времето, в което бяха майка и бебе там, бяха обгрижвани невероятно, без сърдити физиономии на санитарки и сестри по всяко време на денонощието, вежливи и усмнихнати с компетентни отговори. Бяха организирани и различни обучения по къпане, кърмене и други.

# 394
Здравейте, мами. Най-после и аз мога да говоря от личен опит - на 27.06 се роди моята дъщеря Лора  Heart Eyes С благодарности на д-р Кръшков и акушерка Катя Павлова  bouquet Доволна съм от целия си престой, обслужване и внимание (първото си дете раждах във ВМИ и разликата ми се видя естествено космическа). Благодаря на всички, които ми отговаряха на въпросите през тези месеци на чакане  bouquet

# 395
Хайде да е честита Лора ! Да е много здрава и много радост да носи на семейството ! Hug
На 27.06. е родена моята сестра  Crazy

# 396
здравейте, посъветваха ме тук да попитам за доктор Борислав Иванов, ако някой има наблюдения или е раждал при него, знам че изражда в Селена, а аз точно там съм решила. Благодаря ви предварително

# 397
здравейте, посъветваха ме тук да попитам за доктор Борислав Иванов, ако някой има наблюдения или е раждал при него, знам че изражда в Селена, а аз точно там съм решила. Благодаря ви предварително
Преглежда в Медлайн, изражда в Селена. Чувала съм добри отзиви и знам че е специалист по ФМ.

# 398
Момичета,когато раждаш секцио и имаш уговорка с даден лекар,втория лекар как го определят? В смисъл,който е на смяна или всеки си работи с някой в екип?

# 399
  • Пловдив
Момичета,когато раждаш секцио и имаш уговорка с даден лекар,втория лекар как го определят? В смисъл,който е на смяна или всеки си работи с някой в екип?

Някои лекари си работят в екип, като например д-р Минев с д-р Матев, но като цяло вторият оператор е на случаен принцип, който е свободен в момента.

# 400
  • Пловдив
Минев и Матев вече рядко работят секцио в екип. И двамата имат доста операции и няма как да са свободни по едно и също време. Асистират си при сложни лапароскопии. Ако се случи да са заедно на секцио ще е по-скоро случайност.

# 401
  • Пловдив
Минев и Матев вече рядко работят секцио в екип. И двамата имат доста операции и няма как да са свободни по едно и също време. Асистират си при сложни лапароскопии. Ако се случи да са заедно на секцио ще е по-скоро случайност.

Възможно е по настоящем вече да е така. До миналата година всичките ми познати, които раждаха при Минев секцио бяха с втори оператор Матев. Когато аз раждах преди две години пак беше така, за това си позволих да обобщя по този начин информацията. Благодаря за уточнението на dazel! Значи май на случаен принцип се пада вторият оператор или поне аз не съм чувала за възможност за избор на втори оператор.

# 402
Аз раждах септември при д-р Минев, но другия доктор не беше Матев.

# 403
Благодаря момичета за бързите отговори! Simple Smile

# 404
Родих преди 2 седмици при доктор Борислав Иванов и съм много доволна както от него така и от болницата.Родих секцио и вече почти няма и следа от белега нито пък някаква болка❤

Общи условия

Активация на акаунт