АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 059
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, в Селена има ли вариант бащата да подпише декларация за признаване на бебето, на място, след раждането или това трябва да се случи предварително?

# 451
  • Пловдив
Момичета, в Селена има ли вариант бащата да подпише декларация за признаване на бебето, на място, след раждането или това трябва да се случи предварително?

През 2015, когато раждах, тази декларация се подписваше на място, след раждането. Работното време на длъжностното лице е до 16.00 ч. и понеже аз родих по-късно следобед, извикаха мъжа ми на другия ден да я попълни и подпише, така че предварително нищо не са ни изисквали като документи по този повод.

# 452

През 2015, когато раждах, тази декларация се подписваше на място, след раждането. Работното време на длъжностното лице е до 16.00 ч. и понеже аз родих по-късно следобед, извикаха мъжа ми на другия ден да я попълни и подпише, така че предварително нищо не са ни изисквали като документи по този повод.
Супер, много ти благодаря Hug

# 453
Да, след раждането мъжа попълва декларация за припознаване.

# 454
Момичета,
разкажете как протича едно раждане секцио в болницата 😊 Предстои ми утре и малко съм с опънати нерви, ще ми се да прочета малко разкази. Ако желаете може и на лично, да не спамим темата. Благодаря 😊

# 455
Момичета, знаете ли дали все още има йога за бременни Селена? и някоя от вас посещава ли?

# 456
Има, да. Но втората част от август е в отпуска инструктурката Flowers Hibiscus

# 457
Здравейте на всички! Досега не съм писала, но имам няколко въпроса и ще съм много благодарна някой да ми отговори. Все още не съм избрала специалист гинеколог, който да следи бремеността ми. Засега имам само положителен тест за бременост. Искам да попитам за отзиви и мнения относно д-р Петрова от Селена, която проследява бремените по здравна каса. Когато се наложи издаването на болнични по време на бременост, той плаща ли се от бремената или е безплатно издаването му. А също искам да попитам за рутинните изследвания за бременни, издават ли направление за тях или трябва да си ги плащаш на частно. Интересуваме специално за "Селена". И тъй като не съм се спряла на определен гинеколог, може ли да следи бремеността ми гинеколог, който не работи в "Селена", а по-нататък да отида на платен преглед при някой от гинеколозите, които работят там и те да ме плануват евентуално за раждането. Благодаря предварително!

# 458
  • Пловдив
Здравейте на всички! Досега не съм писала, но имам няколко въпроса и ще съм много благодарна някой да ми отговори. Все още не съм избрала специалист гинеколог, който да следи бремеността ми. Засега имам само положителен тест за бременост. Искам да попитам за отзиви и мнения относно д-р Петрова от Селена, която проследява бремените по здравна каса. Когато се наложи издаването на болнични по време на бременост, той плаща ли се от бремената или е безплатно издаването му. А също искам да попитам за рутинните изследвания за бременни, издават ли направление за тях или трябва да си ги плащаш на частно. Интересуваме специално за "Селена". И тъй като не съм се спряла на определен гинеколог, може ли да следи бремеността ми гинеколог, който не работи в "Селена", а по-нататък да отида на платен преглед при някой от гинеколозите, които работят там и те да ме плануват евентуално за раждането. Благодаря предварително!

Здравейте!
 Мнения за д-р Петрова има доста в темата, в по-предни страници. Има както доволни, така и не дотам доволни от нея. Аз лично съм нейна пациентка, тя ми следеше бременността и при нея родих, секцио, по медицински причини и мога да кажа, че съм доволна от нея и като лекар, и като човек. Все пак прочетете и други мнения за нея, за да добиете по-пълна представа. Болничните в Селена се заплащат по 100 лв, мисля че беше сумата, но имате опция да си взимате болничните от друго място, като например 5-то ДКЦ в Тракия - там се плаща около 20 лв. Аз се следих по ЗК при д-р Петрова и не съм плащала за изследванията, които се полагат по каса. Иначе може да си следите бременността и при друг лекар, а като наближите 7-ми месец да си запишете час при избрания от вас лекар от Селена, при който мислите да раждате. Доста лекари вече  се прехвърлиха към Селена, като някои от тях само израждат там, а си приемат пациентките в частните кабинети извън клиниката.

# 459
Благодаря много за мнението Tsveti ! Ако взема болнични от 5-то ДКЦ в Тракия, там пак ли от гинеколога трябва да бъдат издадени? Тъй като живея в ж.к. Тракия и ми е по-удобно да се запиша тук при някой гинеколог, който да следи бремеността ми. А както писа ти да отида към 7-мия месец при гинеколог от "Селена" , който съм си избрала.

# 460
И аз се следя при Петрова по ЗК, а иначе при Минев. Харесвам я докторката, много е усмихната и приветлива, а на мен това ми стига, понеже абсолютно разчитам на прегледите при д-р Минев. Мерене на кръвно, на коремни обиколки и килограми не ми е правила нито веднъж, но аз не искам и да си знам кг-те Mr. Green. Пуска ми изследвания по ЗК всеки месец към момента. Болничния в Селена е 80 лв., първия си го пуснах там, а след това започнах да взимам от ДКЦ-то в Тракия за 20 лв. Отидох там само с личната амбулаторна карта и нямах никакъв проблем за издаването, независимо че не съм пациент на някой от лекарите там.

# 461
Здравейте,бих искала да попитам дали вече някой е бил на 4D ,защото утре ми предстои при д-р Б. Иванов , какво представлява прегледа и евентуално какво мога да питам доктора понеже въобще не се сещам на момента. мерси предварително Simple Smile

# 462
Прегледа продължава около 30- 40 минути, докторът много подробно обяснява всичко. Обръща внимание на кръвоносната система много. Всичко се измерва и накрая казва, ако има нещо, което не е наред. После пита дали имате въпроси. За мен това беше доста подробен преглед и внимателен и не се наложи, нито аз или съпругът ми да зададем въпрос.Техниката е много добра, дори синът ми на 10 години, разбираше, когато докторът му зададе въпрос. Надявам се всичко да е наред и при вас. Успех.

# 463
Прегледа продължава около 30- 40 минути, докторът много подробно обяснява всичко. Обръща внимание на кръвоносната система много. Всичко се измерва и накрая казва, ако има нещо, което не е наред. После пита дали имате въпроси. За мен това беше доста подробен преглед и внимателен и не се наложи, нито аз или съпругът ми да зададем въпрос.Техниката е много добра, дори синът ми на 10 години, разбираше, когато докторът му зададе въпрос. Надявам се всичко да е наред и при вас. Успех.
благодаря ви много

# 464
Моля! Надявам се да съм била полезна с информацията.

Общи условия

Активация на акаунт