АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 017
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
А има ли консултанти по кърмене там, насърчават ли, помагат ли, показват ли?

Да, да, да и да Simple Smile
Има и кабинет, който е отворен по няколко часа на ден, но през другото време акушерките помагат. На мен ми беше първо раждане и както се казва дори не знаех как да си хвана детето, а сега се кърмим уж успешно Simple Smile

# 496

Има и кабинет, който е отворен по няколко часа на ден, но през другото време акушерките помагат. На мен ми беше първо раждане и както се казва дори не знаех как да си хвана детето, а сега се кърмим уж успешно Simple Smile
[/quote
А в Селена ли се обаждат на доктора ви като отидете или вие трябва да сте му се обадили и трябва ли да носите някакъв документ Simple Smile

# 497
Аз се обаждах на Минев лично, бях по спешност и нищо не носех освен лична карта.

# 498

[/quote
А в Селена ли се обаждат на доктора ви като отидете или вие трябва да сте му се обадили и трябва ли да носите някакъв документ Simple Smile

Зависи от уговорката с доктора предполагам...
за документи - трябват много, на първата страница са описани, но ако е по спешност и лична карта е достатъчна за приемане, а после останалото

# 499
Здравейте, предстои ми секцио в Селена и още не съм си избрала лекар. Някоя от вас раждала ли е при д-р Бабаков? Моля споделете впечатления. В 8ми месец съм и не ми остава много време.

# 500
Здравейте, какво си носихте вие за раждането в Селена за вас и за бебето

# 501
Виж 1 стр. на темата, всичко е описано Wink
Леко раждане !

# 502
Виж 1 стр. на темата, всичко е описано Wink
Леко раждане !
мерси Simple Smile

# 503
Здравейте момичета,тези дни се сетих и искам да питам дали някой знае освен сумата която се плаща в Селена, дали се плаща и нещо отделно на доктора понеже моя не е от там само изражда в Селена

# 504
  • Пловдив
Здравейте момичета,тези дни се сетих и искам да питам дали някой знае освен сумата която се плаща в Селена, дали се плаща и нещо отделно на доктора понеже моя не е от там само изражда в Селена
Не се плаща на доктора отделно!

# 505
Привет, момичета Simple Smile . Живот и здраве ми предстои секцио в Селена и вчера направих консултация с анестезиолог. Препоръчва ми спинална или епидурална упойка. Пропуснах да питам обаче дали правят тестове за алергии към упойки. Някоя от вас да е запозната?

# 506
  • Пловдив
Привет, момичета Simple Smile . Живот и здраве ми предстои секцио в Селена и вчера направих консултация с анестезиолог. Препоръчва ми спинална или епидурална упойка. Пропуснах да питам обаче дали правят тестове за алергии към упойки. Някоя от вас да е запозната?

Принципно не правят! Честно казано бях учудена, но явно липсата на данни за доказани алергии за тях е достатъчно условие в случая. Единствено преди операцията правят тест за алергия към антибиотика, който се влива три дни след секциото. Аз реших да им се доверя, но ви съветвам ако се притеснявате да отидете и да си направите тестуване в кожния диспансер.

# 507
Много благодаря Simple Smile
Притеснявам се честно казано. А като отида в кожния диспансер за всички видове ли ще ме тестват, понеже не знам каква точно упойка използват в Селена?

# 508
  • Пловдив
Много благодаря Simple Smile
Притеснявам се честно казано. А като отида в кожния диспансер за всички видове ли ще ме тестват, понеже не знам каква точно упойка използват в Селена?

Най-додбре да попитате в клиниката дали има различни видове спинални анестезии, които използват, защото при секцио такава упойка слагат. Аз съм ходила един път да ме тестуват, преди една операция на сливиците, с пълна упойка. В Кожния не са ме питали нищо, спомням си само, че ме тестуваха за доста неща, вкл. и за болкоуспокояващи медикаменти. За да сте сигурна, най-добре поразпитайте в Селена за упойката.  Иначе отивате в Кожния диспансер, казвате, че ви пердстои секцио със спинална упойка и те сигурно си знаят оттам нанатък за какво да ви тестуват. Имайте предвид, че понякога се налага и да се използва пълна анестезия. На една приятелка, в Селена не успяха да и сложат спинална упойка и я приспаха, но това са редки случаи.

# 509
Момичета, следя се в друг град но обмислям раждане в Селена. Интересува ме след раждането допускат ли се свиждания в стаята на родилката?

Общи условия

Активация на акаунт