АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 029
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета някой знае ли цена на секцио в Селена казаха ми че е 2000лв от 01.08.2017

# 571
  • Пловдив
1500лв беше последно. Не ми се вярва да го вдигнат с 500лв..

# 572
Здравейте момичета някой знае ли цена на секцио в Селена казаха ми че е 2000лв от 01.08.2017
Сега това остава да са вдигнали цените точно преди нас. Най-добре да се пита на място,ако не разберем до другата седмица като ида на лекцията във вторник ще питам на регистратура

# 573
  • Пловдив
Няма такова нещо поне не от 1.8.2017.Аз родих на 8.8.2017 в Селена цената на секциото ми  беше 1500 лв.

# 574
Защото една приятелка ражда преди 6г и взеха 1650лв вчера ми казаха 2000лв незнам къде да проверя званях но ми отказаха на в Селена да ми кажат цена.и това 1500лв какво включва в него

# 575
  • Пловдив
Защото една приятелка ражда преди 6г и взеха 1650лв вчера ми казаха 2000лв незнам къде да проверя званях но ми отказаха на в Селена да ми кажат цена.и това 1500лв какво включва в него
Всичко без допълнителни изследвания ако се налага да се правят там, а не си ги занесете преди раждането. Говоря за задължителните изследвания които се искат във всяка болница преди раждане.

# 576
До сега бях записана на ЖК в София, където направиха инвитро процедурата, но реших че ще раждам в Селена живи и здрави и съм се насочила да ме следи и изражда д-р Минев. Все още нямам записан час, та искам да попитам колко предварително трябва да звънна за да запазя час, той следи и ЖК нали, не само да изражда и при него на преглед ли се плаща или е на пакети както в другите частни болници?

# 577
  • Пловдив
Да чакаш с часове и да плащаш толкова много пари за Минев......Намери си друг вариант и отиди към края на бременността. В последния месец ще ходиш всяка седмица. За ин витро и за операции, да. Но да чакам толкова за нещо, което и друг може да свърши. Сега всички правят ФМ, БХС, така че един да пропусне нещо, друг ще го хване .....Аз съм ходила само при него, но тогава нямаше такива моди и специалисни и разчитах само на него.  Към днешна дата, за бременност, не бих си го причинила. Няма пакети. Плаща се всеки преглед.

И какви са тези 2000 лева......То вярно, че нямат конкуренция, но не злоупотребяват ли малко. Ей къде е Стара Загора. 35 минути по магистралата.

# 578
Тия 2000 лева са мисля за здравно неосигурени. Не ме се вярва просто ей така да надуят цените. Когато секциото беше 1200, неосигурените плащаха 1650. По спомени. Мина доста време от тогава.

# 579
Незнам просто така чух и се учудих,но най вероятно зависи дали си осигурен или не,цената е различна.последно разбрах че е 1500лв но неразбрах дали е за осигурените или няма значение.

# 580
Да, 1500 за осигурените съм съгласна. Но 2000 да е станало чак не ми се вярва. Нека някой пита на регистратурата и да пише.

# 581
Dazel, в момента също даваме много пари и много чакаме. В София съм пак в частна болница( първите 2 прегледа при ЖК са 180лв) и едва ли в Пловдив е по- скъпо и чакането пак е доста и като добавим колко време се пътува....бременността я постигнахме много трудно и затова не искам да жаля пари точно от прегледи. Така или иначе БХС и втората ФМ съм ги минала вече в София и за третата имам час, така че остава само ЖК.
Мислех да продължа да се следя в София и към 8я месец да се запиша в Селената, но цялото това пътуване много ми пречи и реших че няма смисъл да чакам до 8я месец като мога да си спестя пътуването до София и по- рано.

# 582
  • Пловдив
При тези обстоятелства, става. Защото мен парите не ме притеснават, а чакането. Ти половината си го минала. Имай предвид, че той много отсъства заради конгреси и разни обучения. Това е другият подводен камък, да го нама точно когато трябва да раждаш. Ако е секцио, някак ще го натъкмиш. Интересувай се за тези неща по отрано.

# 583
dream16, като минала по този път те съветвам да обмислиш и варианта да си останеш в Сф особено от болницата, от която идваш. Разбира се при условие, че не те притеснява много пътуването и престоя там. При една по-безпроблемна бременност е по-скоро въпрос на нагласа. Да, тежко е накрая, но се издържа и забравя. Важното е да направиш най-доброто за себе си. И аз си почаках доста. Особено при един от най-"чаканите" лекари. Тежичко ми беше накрая, но изтърпях. Обмислях да раждам в Сф, но при мен беше по-сложно положението. Ти имаш предимство.
Потърси си лекар тук, но наистина нека е някой, на който да може да разчиташ по всяко време. Обмисли си няколко варианта, за да ти е по-спокойно. Добре е човек като има избор.

# 584
  • Пловдив
До сега бях записана на ЖК в София, където направиха инвитро процедурата, но реших че ще раждам в Селена живи и здрави и съм се насочила да ме следи и изражда д-р Минев. Все още нямам записан час, та искам да попитам колко предварително трябва да звънна за да запазя час, той следи и ЖК нали, не само да изражда и при него на преглед ли се плаща или е на пакети както в другите частни болници?
Здравей, dream и аз съм в същата ситуация като теб. На 10ти съм записала час за д-р Минев, за да обсъдим подробно въпроса. И на мен сега ми предстои третата ФМ и след това моето АГ каза, че трябва да решавам.

Общи условия

Активация на акаунт