АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 052
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали гинеколога д-р Борислав Иванов работи в Селена и дали води раждане? Знам само, че работи със здравна каса в Медлайн.

Изражда в Селена само.

# 556
Здравейте и от мен момичета,бременна съм в 31гс и вече започвам все по сериозно да се замислям за предстоящото раждане,пък и моя др.Борислав Иванов изражда в Селена,та да питам в цената за нормално раждане от 1100 лв. включена ли е епидуралната упойка или тя се плаща отделно?
Актуална ли е информацията, че д-р Борислав Иванов изражда в Селена?

# 557
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали гинеколога д-р Борислав Иванов работи в Селена и дали води раждане? Знам само, че работи със здравна каса в Медлайн.

Изражда в Селена само.
Благодаря за информацията!

# 558
Здравейте и от мен момичета,бременна съм в 31гс и вече започвам все по сериозно да се замислям за предстоящото раждане,пък и моя др.Борислав Иванов изражда в Селена,та да питам в цената за нормално раждане от 1100 лв. включена ли е епидуралната упойка или тя се плаща отделно?
Актуална ли е информацията, че д-р Борислав Иванов изражда в Селена?
Здравейте, и аз съм при доктор Иванов  упойката влиза в цената Simple Smile

# 559

Изражда в Селена само.
Благодаря за информацията!
Преглежда в Медлайн, изражда в Селена Simple Smile

# 560
Може ли да ми кажете кои лекари поемат ангажимент за нормално раждане?

# 561
Здравейте,момичета.Бихте ли ми препоръчали анестезиолог.
И дали знаете цената на секцио за близнаци?
Благодаря ви предварително.

# 562
Не зависимо дали е за едно дете, близнаци или тризнаци - цената на секциото е една и съща.
Колкото до анестезиолог - д-р Георгиев беше на моята операция, но той се падна дежурен на повикване, тъй като при мен беше по спешност - през малките часове на нощта.

# 563
  • Пловдив
Здравейте,момичета.Бихте ли ми препоръчали анестезиолог.
И дали знаете цената на секцио за близнаци?
Благодаря ви предварително.

Аз лично си избрах д-р Георгиев и останах много доволна от обезболяването по време на секциото. След операцията също не съм имала никакви проблеми, вследствие на упойката. Сравнително безболезнено ми постави упойката. По време на секциото също пускаше много майтапи и спомогна да не се шашкам излишно.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 18:51 от Tsveti 1310

# 564
Здравейте Simple Smile
Имам запазен час за бхс при д-р Апостолова,как протича самото изследване?Казаха ми,че няма значение дали на гладно и да не са приемани течности,има ли нещо допълнително,което трябва да знам?
Благодаря Grinning

# 565
Няма специални изисквания за БХС.Тя ще измери необходимите данни на ехографа и ще идеш да ти вземат кръв.До няколко дни са готови резултатите.

# 566
Благодаря, Краси Simple Smile

# 567
Момичета,  ще раждам секцио , та ме интересува,  след като извадят бебето и то го покажат, кога след това ти казват дали всичко е наред. Кога ти го носят?

# 568
Обикновено го носят следобед за 10-15 мин, когато близките ти дойдат на свиждане в стаята. На сутринта трябва да мине и педиатър на визитация и да ти обясни за състоянието на бебето /при мен пропуснаха/ и да ти го донесат по обяд или следобеда, ако си в състояние да се грижиш за него.

# 569
  • Пловдив
Момичета,  ще раждам секцио , та ме интересува,  след като извадят бебето и то го покажат, кога след това ти казват дали всичко е наред. Кога ти го носят?

Аз родих в 14.35. Към 17.30 ми донесоха бебето за 10-тина минутки в стаята и на другия ден по обяд, след като ме раздвижиха, ми я оставиха при мен да си я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт