АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 489
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
С направление можеш да минеш през всики очен.  Rolling Eyes Там вече съвсем го обърнаха на бащи, синове, съпруги и разни други.  Laughing

# 241
Знам че може на всякъде, но искам да я пробвам, доста я хвалят ...пък и за второ мнение ако се наложи ще си отида при мойта очна при която мога да отида и без направление Simple Smile Ще кажа какви са ми впечатленията от нея и за другите мами с очила Wink

# 242
  • Пловдив
Аз съм доволна от д-р Минева. Но аз нямам проблеми, изключвам късогледството, свързано с възрастта. Ходила съм в Луксор където преглеждаше и оперираше. За мен Селена е огромна крачка назад в професионалната и кариера. Колкото и да е добра, Луксор все пак е най-добрата очна клиника. Това леко ме смущава. Иначе е приятна жена.  Peace

# 243
  • Пловдив
С направление можеш да минеш през всики очен.  Rolling Eyes Там вече съвсем го обърнаха на бащи, синове, съпруги и разни други.  Laughing
Аз я помислих за АГ Crazy

# 244
Е, до скоро при нея не можеше - може при всеки, който има договор с касата:) Имам лични наблюдения върху работата ѝ и мога да кажа, че в "Луксор" тя беше един от (да не кажа най) добрите специалисти. Може напускането ѝ на този етап да е крачка назад, но пък да е начало на нещо друго. А моето мнение е, че добри са клиниките, в които работят добри лекари, не обратното Peace

# 245
  • Пловдив
Ако д-р Минев отиде да преглежда в Луксор, тогава сериозно ще се облещя.   Mr. Green Всякакви други специалисти в Селена да правят каквото си поискат там.  Laughing

# 246
Ако д-р Минев отиде да преглежда в Луксор, тогава сериозно ще се облещя.   Mr. Green
Е то това ще си бъде за сериозно блещене вече  Laughing

# 247
# 248
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2017-05-26/riskovete-na-sek … sioto-po-zhelanie.                              Който не е гледал днес интервюто с д-р Минев

# 249
Ако д-р Минев отиде да преглежда в Луксор, тогава сериозно ще се облещя.   Mr. Green Всякакви други специалисти в Селена да правят каквото си поискат там.  Laughing
Joy Все пак, много по-логична е връзката между очния лекар и бременните, отколкото между очилатите и гинекологът Laughing

# 250
Аз да се оплача от д-р Петрова. Като влязох в 8-ми месец ми пусна кръв, урина и микробиология и ми каза, че това са последните изследвания. Странно ми стана, викам може да не съм разбрала, защото МБ все пак е хубаво в 9-ти да се вземе, не да раждаш с МБ отпреди 2 месеца. Като я попитах на следващия преглед кога ще са изследванията каза, че това е от тях, няма повече.. не че няма да ида сама да си пусна, ама тъпо като цяло.. Иначе не знам другите как им води ЖК, но досега кръвно, килограми, таз, нищо не ми е мерено, антитела понеже съм - фактор само аз като кажа и сега пак сама ще си ги пускам.. а не беше изключено и нея да избера за раждане, ама с тази несериозност надали  Crossing Arms
Аз искам да попитам с какви нощници се ражда? В смисъл с тези, които те дават за после, с някакви наши или пък една мама ми спомена за друга болница, че с някакви медицински такива дето на пълните жени им се вижда дупето отзад  Mr. Green  Blush

# 251
Аз да се оплача от д-р Петрова. Като влязох в 8-ми месец ми пусна кръв, урина и микробиология и ми каза, че това са последните изследвания. Странно ми стана, викам може да не съм разбрала, защото МБ все пак е хубаво в 9-ти да се вземе, не да раждаш с МБ отпреди 2 месеца. Като я попитах на следващия преглед кога ще са изследванията каза, че това е от тях, няма повече.. не че няма да ида сама да си пусна, ама тъпо като цяло.. Иначе не знам другите как им води ЖК, но досега кръвно, килограми, таз, нищо не ми е мерено, антитела понеже съм - фактор само аз като кажа и сега пак сама ще си ги пускам.. а не беше изключено и нея да избера за раждане, ама с тази несериозност надали  Crossing Arms
Аз искам да попитам с какви нощници се ражда? В смисъл с тези, които те дават за после, с някакви наши или пък една мама ми спомена за друга болница, че с някакви медицински такива дето на пълните жени им се вижда дупето отзад  Mr. Green  Blush

Simple Smile метни една нощница в сака за всеки случай Simple Smile ,че то това дупе да не е за всеки да го гледа . Да ви питам , снощи от 12до 6 сутринта имах адските болки в кръста ( това са ми менструслните болки ) пих  но-шпа 2пъти по 1 тбл - нищо . Пих магнезий - нищо . Накрая в 6 сутринта си взех врял душ и ме отпусна . Ставах да пишкам през 10 Мин . Човечето силно се буташе ту в ляво , ту в дясно . Сега пак е активна . Нормално ли е това ? Рано ми е още в 33 седмица съм .

# 252
Чу ли се с док? По принцип аз вече имам болки, ама нося много ниско и притиска всичко. Първото дете като раждах чаках да видя какво са това контракции, защото само кръст ме болеше. Оказа се, че някои жени там ги удря, та чуй се за твое успокоение. И внимавай с много врелите душове, не са ок  Hug

# 253
Чу ли се с док? По принцип аз вече имам болки, ама нося много ниско и притиска всичко. Първото дете като раждах чаках да видя какво са това контракции, защото само кръст ме болеше. Оказа се, че някои жени там ги удря, та чуй се за твое успокоение. И внимавай с много врелите душове, не са ок  Hug

Сега съм добре ,няма и спомен от вечерта ,освен умората . Ще изчакам още малко ,че не ми се ще напразно да го притеснявам в събота . А ако вечерта Пак е същото ,направо бягам към болницата . 

# 254
Момичета, каква е процедурата в Селена за припознаване на бебето, когато родителите нямат брак?

Общи условия

Активация на акаунт