АГ клиника Селена Пловдив-16

• 141 517
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • ПЛОВДИВ
Благодаря ви много за мненията. Явно ще се спра на Кръшков за ФМ. Simple Smile

# 271
Мамчета да ви кажа днеска бях при д-р Минева на преглед и съм много доволна. Супер мила и добричка беше, прегледа ме обстойно, обясни ми всичко което прави и накрая и кайсийка ми даде Simple Smile Мисля че май намерих новият си очен доктор Simple Smile Обстановката е много приятна, има вода, тоалетна, късметчета - а бе готина работа Simple Smile Иначе след прегледа - нямам изменения за сега, т.е нямам противопоказания за нормално раждане Simple Smile Ще се видим с нея пак живот и здраве към средата на 8-ми месец.  

# 272
  • Пловдив
В Луксор, луксът е на почит. Тя има много пациенти и те са свикнали с това, и не може да си позволи друга обстановка.  Laughing Същото се отнася и за апаратурата: нова и скъпа. Може да си го позволи. Относно компетентност, учила се е от един от най-добрите офталмолози в България. В Луксор тя беше много търсен и добър специалист.  Peace

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 18:39 от dazel

# 273
Момичета имам пак питане,ако се наложи преди раждане да се лежи в болницата заплаща ли се нещо или минава с направление по ЗК за хоспатилизация и не се плаща нищо.

# 274
  • Пловдив
Момичета имам пак питане,ако се наложи преди раждане да се лежи в болницата заплаща ли се нещо или минава с направление по ЗК за хоспатилизация и не се плаща нищо.

На два пъти се наложи да лежа преди раждането в клиниката, по различни причини, но и двата пъти си плащах по 60 лв на вечер, нищо, че ЖК ми я водеше д-р Петрова по ЗК. Така че, да, плаща се!

# 275
  • Пловдив
Ако е спешно състояние или носиш направление, пак ли се плаща.  Thinking

# 276
  • Пловдив
Ако е спешно състояние или носиш направление, пак ли се плаща.  Thinking

За направление изобщо не е ставало въпрос, т.е. не са ми предлагали такова, защото като се следя там, би следвало самият АГ да ми издаде такова, та и двата пъти влизах по спешност- - първия път заради обилно повръщане и обезводняване в ранните месеци, а втория път, в 6-ти месец, заради високо кръвно, което вдигнах внезапно и не искаше да спада. Та и в двете ситуации минах по спешност през дежурния лекар в клиниката, като първия път се случи точно моята лекарка, и въпреки всичко си плащах по 60 лв на вечер.

# 277
  • Пловдив
Зълва ми и тя плащаше, но тя отиде без много да има нужда, просто ей така за по-сигурно да си полежи и да я ноблюдават. Мислех, че ако носиш направление, от ЛЛ или гинеколог по каса, не се плаща. Иначе ако постъпиш по-рано за раждане или останеш повече дни, по твое желание, също май се плаща......

# 278
Аз също мога да потвърдя, че се плаща всичко, без значение дали си с направление или не.Даже и за сина ми когато беше в интензивния сектор в кувиоз плащахме, въпреки, че бях чувала че за бебета е безплатно.

# 279
  • Пловдив
Зълва ми и тя плащаше, но тя отиде без много да има нужда, просто ей така за по-сигурно да си полежи и да я ноблюдават. Мислех, че ако носиш направление, от ЛЛ или гинеколог по каса, не се плаща. Иначе ако постъпиш по-рано за раждане или останеш повече дни, по твое желание, също май се плаща......

Да, аз знам, че ако постъпиш по-рано за раждане или останеш повече дни след раждане по твое желание също се плаща.

# 280
Когато ви приемат в болницата и сте здравноосигурени винаги го правят по някоя клиничка пътека. Плаща се всичко извън нея, което ви е правено и нощувките, които са 60 лв. Във всички болници има такава такса просто е различна сума.
Ако ви се наложи такъв болничен престой опитайте се да разберете колко дни е пътека, за да може в случай, че се чудят накрая дали да ви оставят още някой ден, да прецените има ли смисъл само да си плащате нощувка /тъй като нищо няма да ви правят като терапия и прегледи, ако не настоявате и не е наложително и съответно ще си го платите допълнително/.

# 281
  • Пловдив
Когато ви приемат в болницата и сте здравноосигурени винаги го правят по някоя клиничка пътека. Плаща се всичко извън нея, което ви е правено и нощувките, които са 60 лв. Във всички болници има такава такса просто е различна сума.
Ако ви се наложи такъв болничен престой опитайте се да разберете колко дни е пътека, за да може в случай, че се чудят накрая дали да ви оставят още някой ден, да прецените има ли смисъл само да си плащате нощувка /тъй като нищо няма да ви правят като терапия и прегледи, ако не настоявате и не е наложително и съответно ще си го платите допълнително/.

Да, така е, само че тук говорим за доста значителна разлика в сумата. Така че наистина в случая си плащаме за  "хотела", ако мога така да се изразя. В държавните отделения мисля, че се плаща около 5 лв на ден или нещо такова, но пък и в Медлайн и Централ Хоспитал, които пак се водят частни звена, които работят и със ЗК, се плаща еднократно 50 лв при приемането и оттама нататък нищо друго, ако си с направление. Така че тези 60 лв на ден в Селена си идват доста значителна сума, която не знам на каква база е определена и какво покрива, говоря когато си с направление.

# 282
Да буквално си плащаме за хотела. Но е факт, че навсякъде се плаща за нощувките просто в частните болници съответно сумата е като за "повече звезди". В Медлайн пък имаха някаква изчанчена такса. Не знам за нощувките или храната се отнасяше. Покрай лежането на роднина я помня. Но нали знаете като не ни изнася какво ще ни кажат .... "прав ти път".

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 14:30 от 💎Bling-a-ling💎

# 283
Благодаря ви момичета за инфото! Относно неонатологията наистина ли ако се наложи за бебо и там всичко се плаща?

# 284
Тоест тези 1100 респективно 1500 лв. ги плащаме съответно за 3 и 5 дни и ако се наложи повече време се плаща всеки ден по 60 лв. така ли или аз не разбрах? А това за неонтологията сега го разбирам.. малко тъпо ми се вижда честно казано

Общи условия

Активация на акаунт