АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 985
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Секцио и водене на раждане са две различни неща. Нормални раждания при Даскалов, няма. Ин витро за пръв път чувам да прави. Там е още по-далеч от истината. Последно се рекламираше като фетален морфологист.

# 616
Dazel, изостанала си значи:-) (в кръга на майтапа). Даскалов прави ин витро, има и забременели. Всеки иска да бръкне в кацата с меда Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 09:21 от Ema_P

# 617
Ин витро за пръв път чувам да прави. Там е още по-далеч от истината.
Прави, прави.
Ама и за мен е изключително далече от истината, лично мнение.

# 618
Родих секцио в Селена при Даскалов преди броени дни. Никога целенасочено не ме е насочвал към секцио ( при мен се наложи по 3 причини). На раждането се постара да съм спокойна, да ме разсейва и мина много леко и бързо. Идваше да ме види по 2 пъти на ден. Обезболяващите , които ми изписа бяха различни от тези , които стандартно изписват в Селена. Като резултат се раздвижих 5 часа след операцията, на 3-я ден вече нищо не ме болеше. Момичето, с което бяхме в една стая, беше възхитено от отношението му, само го чакаше да дойде и го заливаше с въпроси. Лекарят, при който тя роди работи в Селена и за 5 дни дойде да я види 2 пъти.
Относно престоя в Селена- нощници ми носеха всеки ден, чаршафите ми ги сменяха редовно, акушерките са мили момичета. Единствено си остава проблема с местата - в родилно нямаше места и родилки има по всички етажи. Аз и 5-те дни изкарах в реанимация. Достъпът на външни хора също не е ограничен. През целия ден влизат посетители. Лично за мен не е много удачно предвид , че и бебетата са при нас.

# 619
Родих секцио в Селена при Даскалов преди броени дни. Никога целенасочено не ме е насочвал към секцио ( при мен се наложи по 3 причини). На раждането се постара да съм спокойна, да ме разсейва и мина много леко и бързо. Идваше да ме види по 2 пъти на ден. Обезболяващите , които ми изписа бяха различни от тези , които стандартно изписват в Селена. Като резултат се раздвижих 5 часа след операцията, на 3-я ден вече нищо не ме болеше. Момичето, с което бяхме в една стая, беше възхитено от отношението му, само го чакаше да дойде и го заливаше с въпроси. Лекарят, при който тя роди работи в Селена и за 5 дни дойде да я види 2 пъти.
Относно престоя в Селена- нощници ми носеха всеки ден, чаршафите ми ги сменяха редовно, акушерките са мили момичета. Единствено си остава проблема с местата - в родилно нямаше места и родилки има по всички етажи. Аз и 5-те дни изкарах в реанимация. Достъпът на външни хора също не е ограничен. През целия ден влизат посетители. Лично за мен не е много удачно предвид , че и бебетата са при нас.

Честито бебче!Радвам се,че всичко е минало добре.Аз живот и здраве ще съм секцио при него след около месец ,рано е още за дата.Малко бях се разколебала,че на последния преглед се държа ужастно,но явно е било единичен случай.
Секциото 1500 лв. ли е и когато е планувано предварително ли се заплаща или при изписването?

# 620
ivanaivanova, цената е една и съща и за планувано и спешно. Единствено уикенда е по-скъпа, ако не се лъжа /тогава няма планирани само спешни/. Всичко се плаща при изписването като обикновено ти казват, ако имаш допълнителни суми /изследвания извън клиничката пътека; анти д, ако се наложи; прегледа при ортопед и т.н./

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 13:13 от 💎Bling-a-ling💎

# 621
Незнам може да е било единичен случай, защото закъсняваше с графика и само това повтаряше. Претупа ме набързо, а и постоянно си говореше с това момиче, което обучава, как е минал изпита й, че ще ходях да се черпят и т.н. и изобщо не обърна внимание на въпросите, които му задавах. Аз не съм виновна, че са го задържали и закъснява с графика все пак ние разчитаме на него, по-добре човек да чака половин-един час, но да получи стойностен преглед, а не за 15 минути да плати 100 лв и да не му отговорят на никой въпрос.
Иначе друг път е бил по-обяснителен/особено като я няма жена му Simple Smile/

# 622
Секциото е 1500 лв, доплащаш за задължителните изследвания,  които искат. Мен не ми признаха микробиологията,понеже нямаше печат( разпечатах си резултатите сама)  и ми взеха нова проба,  която заплатих. Плаща се също и прегледа при ортопед ( за бебето) , но той не е задължителен.
Лежала съм 3 пъти за задържане, Даскалов е идвал винаги, понякога дори вечер в 10.00 часа. Като родих, дори Ина( акушерката му)  дойде.  По спешност в кабинета са ме приемали винаги, дори в събота и неделя. Аз разчитах много на тях, вярвах им и се чувствах спокойна. За мен това е важно. Ако не усещаш, че това е твоят лекар, имаш време да го смениш.Важното е ти да се чувстваш в сигурни ръце!
Колкото до Йоана, момичето, което обучава- винаги след като той ме прегледа, ме питаше имам ли нещо против да ме прегледа и тя. Дори тя ми махна конците.

# 623
Благодаря Ви,явно просто денят му не е минал добре.

# 624
Здравейте, отново! Искам да питам, какво се случва, ако нещо, не дай Боже, се обърка по време на раждането с майката или бебето. Имат ли в Селена ресурс, апаратура и специалисти да се справят с всяка ситуация или следва прехвърляне в държавна болница?

# 625
Ех, dazel, dazel, актуализирай си малко информацията и стига си плюла по д-р Даскалов!

# 626
Ех, dazel, dazel, актуализирай си малко информацията и стига си плюла по д-р Даскалов!
Аз съм абсолютно на мнението на Дазел за Даскалов, освен това никъде не съм прочела да го оплюва, а да изразява мнение. Не може ли ?!

# 627
  • Пловдив
Ин витро процедурата е много скъпо, в емоционален и финансов план, мероприятие. Повярвай ми, много е болезнено. Нищо против Даскалов, но той, при условие, че е поне 10 години назад с материала като знания, опит, техника и рутина, поне за мен го прави крайно неподходящ. Това е обективната реалност.

# 628
Много добре знам какво представлява ин-витро процедурата. Имам син, от първи опит ин-витро при Даскалов. И само около моя опит има още две момичета (за които знам) с успешни първи опити.

# 629
  • Пловдив
Да ти е жив и здрав сина. Това означава, че Даскалов прави ин витро поне от една година и всичките му три пациетки са бременни. Забележителен успех. Наистина съм много изостанала с информацията.

Липсват ми старите емотикони.......

Общи условия

Активация на акаунт