АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 988
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
С две ръце съм за д-р Ангел Карагьозов! Много добър специалист, преди да почнем да ходим в София бях при него, много е готин! Между другото си мислех, че изражда в Торакс. Така се случи, че след София започнах да посещавам д-р Минев от който също съм много доволна, но чакането при него дори последния път надмина това в София! Чаках пред кабинета със записан час - 5 часа Sad направо е страшно изнервящо. Ако случаят ни не беше по-специфичен, за да се обърна към д-р Минев, може би бих ходила отново при д-р Карагьозов.

Сега наистина съм сериозно заинтересована. Благодаря!  Simple Smile 

# 601

Здравейте, искам да попитам понеже ми предстои раждане в Селена ноември, трябва ли предварително да отида да проведа някакви разговори с някой за това лично в болницата, като например какво да си нося ,ако те имат някакви изисквания или може и като настъпи момента направо с документите и направлението. Аз съм при доктор Борислав Иванов, той изражда в Селена, но преглежда в Медлайн и затова досега съм нямала никаква връзка със Селена. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 602
Когато наближи времето, д-р Иванов ще ти каже как да постъпиш. Прави се консултация с анестезиолог, независимо дали ще раждащ нормално или секцио.

# 603
  • Пловдив

Здравейте, искам да попитам понеже ми предстои раждане в Селена ноември, трябва ли предварително да отида да проведа някакви разговори с някой за това лично в болницата, като например какво да си нося ,ако те имат някакви изисквания или може и като настъпи момента направо с документите и направлението. Аз съм при доктор Борислав Иванов, той изражда в Селена, но преглежда в Медлайн и затова досега съм нямала никаква връзка със Селена. Благодаря ви предварително Simple Smile

На първа страница от темата е описано подробно всичко Simple Smile

# 604
vili071326, здравей! Може ли да ми кажеш доволна ли си от проследяването на бремеността ти при д-р Борислав Иванов?

# 605
Когато си избирате лекар е важно да сте наясно естесвено или секцио искате. Аз бях при Карагьозов и не съм доволна че ме засили за секцио и го смених седмица преди раждането с Топалова и родих нормално. За който иска секцио му препоръчвам Карагьозов но за ест раждане не.

# 606
А има ли момичета раждали скоро в Селена при д-р Васил Даскалов?  Имам едно питане Simple Smile
Ако вече не е късно- аз раждах при него миналата година обаче.

# 607
За естествено раждане бих препоръчала и д-р Бачуров.

# 608
vili071326, здравей! Може ли да ми кажеш доволна ли си от проследяването на бремеността ти при д-р Борислав Иванов?

[/quote
Здравей, да доволна съм .Много добър професионалист, обеснява всичко, може да го питаш каквото те интересува, не съм чула лоши отзиви, пък и е най-добрия за ФМ и 4Д . Сега ще видим и раждането живот и здраве ноември

# 609
  • Пловдив

[/quote
Здравей, да доволна съм .Много добър професионалист, обеснява всичко, може да го питаш каквото те интересува, не съм чула лоши отзиви, пък и е най-добрия за ФМ и 4Д . Сега ще видим и раждането живот и здраве ноември

Аз също го препоръчвам. Подкрепям напълно мнението на vili071326.

# 610
А има ли момичета раждали скоро в Селена при д-р Васил Даскалов?  Имам едно питане Simple Smile
Ако вече не е късно- аз раждах при него миналата година обаче.
д-р Даскалов вече не работи в Селена.

# 611
Как Даскалов не работи в Селена? Той нали работи там, в кабинета си и в Ню Лайф? Т.е. ако се наложи да изражда или да прави лапаро ползва базата на Селена?

# 612
Даскалов от доста години не изражда, а се ангажираше само със секцио в Селена. Както и с други операции. Ако сега е решил да спре, то това е ново.

# 613
Как Даскалов не работи в Селена? Той нали работи там, в кабинета си и в Ню Лайф? Т.е. ако се наложи да изражда или да прави лапаро ползва базата на Селена?
така чух от моя позната,която ходеше при него.

# 614
Др. Даскалов води раждания и операции в Селена, отделно прегледи в частния си кабинет.
Инвитро процедури прави в Ню Лайф Пловдив.
Така е било  и няма промяна от доста време!

Общи условия

Активация на акаунт