АГ клиника Селена Пловдив-16

• 140 013
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Varki, ще се радвам да споделиш какво е станало и какво ти е обяснил Минев при посещението ( може и на лични за да не пълним темата)

# 586
До сега бях записана на ЖК в София, където направиха инвитро процедурата, но реших че ще раждам в Селена живи и здрави и съм се насочила да ме следи и изражда д-р Минев. Все още нямам записан час, та искам да попитам колко предварително трябва да звънна за да запазя час, той следи и ЖК нали, не само да изражда и при него на преглед ли се плаща или е на пакети както в другите частни болници?

Всеки преглед се плаща отделно, спрямо в какво се е състоял прегледа. Не работи със здравна каса. Запази си час възможно най-рано ( дори 2 седмици предварително да е), защото има много хора, а и той често пътува и го няма. И най-важното... ако решиш, че това е твоят доктор се приготви за много чакане... мнооооого чакане и нерви пред кабинета Simple Smile

# 587
Здравейте момичета,аз раждах юли месец в Селена и секциото беше 1500лв с направление за хоспитализация от личния лекар или от лекаря който ти води ЖК ,без това направление струваше по скъпо

# 588
Здравейте момичета, надявам се да ми помогнете относно избиране на правилният генеколог.
Ще споделя проблема си с вас. Около две години вече преди цикъл имам едно ръждиво зацапване, ходих при няколко генеколога откриха калцирала миома и нищо повече. Хормонални изследвания не са ми пускали защото не било необходимо, но това вече ме притеснява. Насочиха ме към Селена, но незнам към кой лекар да се насоча там. Ще съм ви страшно благодарна ако споделите с мен към кого да се обърна.
Благодаря Ви

# 589
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми раждане през м. октомври. ЖК ми води д-р Петрова в Селената и не ходя при друг лекар на частни прегледи. Решила съм, че ще раждам в Селената. Плащаме не малко пари за раждането, без значение че сме осигурени и без значение кой ще води раждането. По тази причина ми се ще да родя при някой от т.нар. "светила" там. Притеснява ме факта, че вече е късно да го обсъдя с някой, а и предполагам, че няма как да не разбере д-р Петрова за решението ми. Знам, че доста от мамите тук ходят при Петрова или Ставрев-младши за полагаемите им се прегледи и изследвания по здравна каса, но пък и отделно ходят при "светилата" на частни прегледи. Предполагам, че има и такива като мен, които ходят само при Петрова или Ставрев по здравна каса. Моля за съвет как да постъпя, за да реша този казус, защото времето ми напредва, а до решение не стигам!?

# 590
Аз ходя само при Ставрев по здравна каса и съм била само за фетални морфолигии при други. Аз лилчно считам че след като работят там и след като имат толкова стаж и пациенти зад гърба си няма значение дали доктора който ще изражда е по здравна каса или не. Той е доктор. Светилата ще правят това , което и другите доктори правят. Отделно все си мисля че е добре да се ражда при доктора който е следил бремеността , защото той е наясно със случая ти.

# 591
Сладурка, а защо не искаш да си родиш при Петрова, а търсиш друг специалист ? Петрова е достатъчно добра, за да ти води раждането и ти да се чувстваш добре, обгрижвана и спокойна. Още повече, че наистина си знае случаят ти и те следи от самото начало.

# 592
  • Пловдив
Сладурка, а защо не искаш да си родиш при Петрова, а търсиш друг специалист ? Петрова е достатъчно добра, за да ти води раждането и ти да се чувстваш добре, обгрижвана и спокойна. Още повече, че наистина си знае случаят ти и те следи от самото начало.

Ами имам чувството, че е твърде млада още за раждания и трябва да съм при някой от по-старото поколение. Колкото до това дали познава случаят ми..нещата така се гледат на конвеиер, че въобще не съм сигурна дали има спомени кой какви проблеми е имал. Знам, че е претоварена, но въпреки всичко не се почувствах в сигурни ръце по време на бременността.

# 593
  • Пловдив
Аз ходя само при Ставрев по здравна каса и съм била само за фетални морфолигии при други. Аз лилчно считам че след като работят там и след като имат толкова стаж и пациенти зад гърба си няма значение дали доктора който ще изражда е по здравна каса или не. Той е доктор. Светилата ще правят това , което и другите доктори правят. Отделно все си мисля че е добре да се ражда при доктора който е следил бремеността , защото той е наясно със случая ти.

Не споря, всеки има своето мнение от следенето на бременността си. Колкото до Ставрав-младши,  имам една среща с него. Наложи се да вляза в болницата за задържане седмица след като разбрах, че съм бременна. Бях си направила 3ри теста + кръвен, а той на спешния преглед ми каза "не виждам плоден сак". Така, че не съм на мнение, че щом са в тази болница значи разбират. Вярно, че на другия ден се поправи, защото ме гледа на по-висококачествен апарат, но все пак като те приемат по спешност и ти кажат, че не виждат бременност, нещата стават още по-спешни. Пропуснах да пиша, че и аз за феталните съм ползвала други доктори.

# 594
Тя е млада, но има доста раждания зад гърба си и богат опит.
Аз също бях при нея на ЖК и наистина се претупват нещата, но пък това не значи, че ще е така и с раждането. А при "старшите" специалисти претупването не е по-различно при прегледите, да ти кажа.
Избери си някой, срещни се с него, поговорете, виж как ще го усетиш и прецени дали да му се довериш за раждането.
Аз лично съм при д-р Минев, за мен той е най-добрият специалист в болницата, да не кажа и в града.
Чела съм и съм чувала много хубави неща също за д-р Топалова.
Каквото и да решиш - успех и леко раждане Hug

# 595
Сладурка, аз мога да ти препоръчам доктора, който ми вдъхна страшно доверие още от първия преглед. Д-р Ангел Карагьозов се казва. Изражда в Селена, но има кабинет на бул. Копривщица. Отидох при него след първата ми лапароскопия за ендометриозна киста, тогава дори нямах намерение за деца още. Той ме насочи към всичко, което трябва да предприема за бъдещо успешно забременяване. ММ имаше проблем със спермограмата, той я видя, препоръча ни какво да правим, няколко пъти упорито, но дискретно ме увещаваше да си пусна междувременно документите към Фонда, защото се чака много. Именно той ми препоръча и сегашния ми доктор в Селена-д-р Ненев. От него също вече съм много доволна, но първите няколко прегледа при него се колебаех, струваше ми се много дръпнат и незаинтересован. Сега вече, след направена цветна снимка, втора лапароскопия  за ендометриозна киста при него, след която забременях естествено и следене на бременност, мога да кажа, че съм много доволна. Дано и до края е така  Praynig

# 596
  • Пловдив
С две ръце съм за д-р Ангел Карагьозов! Много добър специалист, преди да почнем да ходим в София бях при него, много е готин! Между другото си мислех, че изражда в Торакс. Така се случи, че след София започнах да посещавам д-р Минев от който също съм много доволна, но чакането при него дори последния път надмина това в София! Чаках пред кабинета със записан час - 5 часа Sad направо е страшно изнервящо. Ако случаят ни не беше по-специфичен, за да се обърна към д-р Минев, може би бих ходила отново при д-р Карагьозов.

# 597
  • Пловдив
Аз също бях при нея на ЖК и наистина се претупват нещата, но пък това не значи, че ще е така и с раждането. А при "старшите" специалисти претупването не е по-различно при прегледите, да ти кажа.
Избери си някой, срещни се с него, поговорете, виж как ще го усетиш и прецени дали да му се довериш за раждането.
Аз лично съм при д-р Минев, за мен той е най-добрият специалист в болницата, да не кажа и в града.

Благодаря Flowers Hibiscus  За Минев съм чувала само хубави неща, но тази лудница пред кабинета му ме е отказала завинаги от мисълта да съм при него. Все още обмислям кой да си харесам, то трябва да успея и да се срещна с него. За Топалова бях чела нещо, но не се сещам дали беше положително или отрицателно. Благодаря за съветите.

# 598
  • Пловдив
Сладурка, аз мога да ти препоръчам доктора, който ми вдъхна страшно доверие още от първия преглед. Д-р Ангел Карагьозов се казва. Изражда в Селена, но има кабинет на бул. Копривщица. Отидох при него след първата ми лапароскопия за ендометриозна киста, тогава дори нямах намерение за деца още. Той ме насочи към всичко, което трябва да предприема за бъдещо успешно забременяване. ММ имаше проблем със спермограмата, той я видя, препоръча ни какво да правим, няколко пъти упорито, но дискретно ме увещаваше да си пусна междувременно документите към Фонда, защото се чака много. Именно той ми препоръча и сегашния ми доктор в Селена-д-р Ненев. От него също вече съм много доволна, но първите няколко прегледа при него се колебаех, струваше ми се много дръпнат и незаинтересован. Сега вече, след направена цветна снимка, втора лапароскопия  за ендометриозна киста при него, след която забременях естествено и следене на бременност, мога да кажа, че съм много доволна. Дано и до края е така  Praynig

Благодаря, ще ги проуча..ако ми е възможно Flowers Rose

# 599

Благодаря Flowers Hibiscus  За Минев съм чувала само хубави неща, но тази лудница пред кабинета му ме е отказала завинаги от мисълта да съм при него. Все още обмислям кой да си харесам, то трябва да успея и да се срещна с него. За Топалова бях чела нещо, но не се сещам дали беше положително или отрицателно. Благодаря за съветите.

Реално раждане го води акушерката, та по-добре се моли да ти се падне добра такава отколкото че докторката била млада...

Общи условия

Активация на акаунт