АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 998
  • 767
  •   2
Отговори
# 510
Момичета, следя се в друг град но обмислям раждане в Селена. Интересува ме след раждането допускат ли се свиждания в стаята на родилката?
И аз ще раждам там живот и здраве и доколкото съм запозната пускат до 2 души

# 511
Честно казано в момента няма почти никакъв контрол и се "допускат" безкрайно много хора по-стаите. Болницата е препълнена, родилките са пръснати по всички етажи. За мен лично е изключително неправилно това безконтролно щъкане на хора по коридорите и стаите при условие, че непрекъснато се разнасят новородени. Въпросната стая за свиждане я видях къде е чак на изписване.
До голяма степен зависите от съобразителността на жените, с които лежите. Въпреки че бебетата на моите "съквартирантки" не бяха в стаята, ми беше изключително неудобно, когато имах посещение и то само от макс два човека. За съжаление обаче има страшно несъобразителни хора, които се интересуват само от себе си.

# 512
Да, допускат се, поне при нас пускаха роднините.

# 513
Сега навлизам в в 27 седмица . Следи ме Даниел Ставрев. Въпроса ми е - кога започна обсъждането за вид раждане и упойки при вас?И на края ( 8-9 месец) по- често ли ви викаха на прегледи от веднъж месечно?

# 514
А има ли момичета раждали скоро в Селена при д-р Васил Даскалов?  Имам едно питане Simple Smile

# 515
В Селена бият ли фраксипарин след секцио?

# 516
На мен и на другото момиче в стаята ни слагаха Зибор.

# 517
Здравейте,с гинеколога ли се обсъжда упойката или с анестезиолог и кога се прави това преди постъпване за раждане или може и като се отиде на място.Тя плаща ли се отделно в Селена

# 518
Краси, а бяхте ли на терапия по време на бременността? Питам, за да знам дали е практика да слагат на всички или само на тези с терапия?

# 519
Здравейте,с гинеколога ли се обсъжда упойката или с анестезиолог и кога се прави това преди постъпване за раждане или може и като се отиде на място.Тя плаща ли се отделно в Селена
С анестезиолог се обсъжда упойката, около две-три седмици преди раждането е хубаво да се направи въпросната консултация.

# 520
  • Пловдив
На всички се поставя след секцио, независимо дали са на терапия или не. Но дали фраксипарин или дицор, представа нямам. Действието е едно и също.

# 521
Цитат на: krassi14
link=topic=970064.msg35438749#msg35438749 date=1503242273
Краси, а бяхте ли на терапия по време на бременността? Питам, за да знам дали е практика да слагат на всички или само на тези с терапия?
Шефче, аз бях до към 20г.с. на Фраксипарин, а другото момиче беше без никаква терапия (не беше инвитро като мен).

# 522
Дазел, Краси, благодаря  bouquet

# 523
Както dazel вече е писала на всички след секцио се поставя НМХ инжекции без значение дали са били на терапия по време на бременност. За съжаление поставят зибор, който е доста болезнен спрямо фракси и клексан. И не го й поставят много добре Confused

# 524
А само по време на престоя ли се слага, т.е казват ли ти да продължиш известно време с инжекциите? Чела съм, че се слагат 6 седмици след секцио.

Общи условия

Активация на акаунт