АГ клиника Селена Пловдив-16

• 139 829
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Но той няма ли да изражда заедно с др.Крумов...цена знаеш ли?

# 706
Не незнам с кой и как изражда. А за цена знам просто че в Селена нормалното е 1100 секцио 1500. Той да има друга цена ли

# 707
Д-р Иванов е страхотен специалист и човек.Много съм доволна! Преди няколко дни бях при него за секцио и  той ми водеше ж.к

# 708
  • Пловдив
Не незнам с кой и как изражда. А за цена знам просто че в Селена нормалното е 1100 секцио 1500. Той да има друга цена ли
Не,просто питам ...не съм запозната и затова потах секциото дали ще го води сам по принцип са 2 лекари

# 709
С който е на смяна обикновено.

# 710
  • Пловдив
А как стои въпроса със самостоятелните стаи...колко дни преди постъпването се казва на регистратурата или на лекаря

# 711
Здравейте, на моята братовчедка и предстои БХС в Селена. Та въпросът ми е някой ходил ли е на БХС при д-р Петрова. Доволни ли сте? И бихте ли препоръчали някой добър в Селена. Казаха ми за д-р Апостолова. Ако може и за нея мнение. Коя от двете да избере. Петрова й следи бремеността. Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 16:47 от make41

# 712
Здравейте мами искам да попитам в Селена какво си носехте за бебето,само крем за подсичане ли както пише на първа страница ли, помпа носихте ли си. А за вас превръзки носихте ли и нещо хавлия,кърпи, някаква горна дреха за обличане, понеже пише че осигуряват хавлия, но приятелка раждала март месец каза да си нося кърпи и нещо горно за обличане. Благодаря предварително, стягам багажа и гледам да не пропусна нещо Grinning

# 713
  • Пловдив
За самостоятелна стая - заявяваш, когато се регистрираш. Аз го направих 2 седмици преди датата за секцио.
Какво да носиш - нищо, освен бельо, чорапки и лични принадлежности -- душ гел, шампоан, сапун! Там ти осигуряват необходимите за след раждане неща - и превръзки, и хавлии и нощници. Освен това, можеш да си поискаш допълнително, ако не ти стигнат Simple Smile За обличане, ако желаеш, си носи свои дрехи, в случай, че е студено. Аз си носех пижама и я сложих на третия ден, когато вече можех да нося бельо (тъй като след секцио първи-втори ден не носиш бельо) Крем за подсичане аз не носех - те имат, а и ми подариха тестер на Судокрем наред с други малки неща, но ако се притесняваш, носи си. За помпата не съм наясно.

# 714
vili071326, носи си вещи, за които ти би било по-комфортно да са лични, а не болнични. Осигуряват превръзки всякакви големини. Аз си носих мои, но колкото и да е странно за мен, първите дни ползвах техните големи, защото са много удобни и от моите чак накрая можех да сложа. За кърпи не знам. Не съм искала, нито съквартирантките ми. Винаги нося мои навсякъде. Има тънки халати. Родих лятото, но ми се наложи и престой през зимата. Иронията е, че климатикът беше по-слаб от отоплението. Топло е и през цялото време си карах по нощница без ръкав, колкото и да е странно. Ако ти е хладно винаги може близки да ти донесат дрехи. За бебето осигуряват всичко. Крем за подсичане чак едва ли ще ти потрябва първите дни. Достатъчно често се сменят пелените.
Скрит текст:
Един съвет - изчаквай достатъчно да изсъхне при бърсане, защото аз от бързане да повия и облека бебето накрая го подсекох. Човек си ги знае тези работи, но в началото покрай еуфорията често се случва да не съобразява елементарни неща.
Евентуално може да вземеш свое шише, ако се наложих хранене с АМ, защото техните са доста употребявани. Не се мият по цял ден, плакнеш си ги сам в банята с течаща вода. Или поне си вземи гъбичка и препарат за шишета, за да може една идея по-добре да се дезинфекцират. Ако искаш си вземи и залъгалка. Макар в комплекта подаръци от болница да има, както и мострички на различни кремчета, за дупе и т.н. От тази гледна точка, ако нямаш претенции към конкретна марка козметика може да ползваш нещо в случай, че ти се наложи.
Вземи си джапанки за банята. Иначе дават чехли. Едни топли чорапи също не са излишни. Шише тип спортно ще ти е полезно, защото в началото е трудно ходенето до диспенсъра с вода. Или поне сламка.

# 715
На мен за престоя ми бяха необходими-помпа,чехли за баня и топли,хавлия за баня и лице,жилетка,еднократни гащи,имах си и моя нощница (въпреки че дават колкото искаш но понякога са мн.парцаливи), шише спортно с вода,сутиен за кърмачки + подплънки за кърмачки,шише за бебо,залъгалка.това се сещам за момента

# 716
Здравейте, на моята братовчедка и предстои БХС в Селена. Та въпросът ми е някой ходил ли е на БХС при д-р Петрова. Доволни ли сте? И бихте ли препоръчали някой добър в Селена. Казаха ми за д-р Апостолова. Ако може и за нея мнение. Коя от двете да избере. Петрова й следи бремеността. Благодаря предварително.
Замерванията за БХС може да ги направи всеки лекар. Важното е в деня в който се направят да се вземе и кръвта за анализ. Преди я пращаха в София, сега не знам как е. А д-р Апостолова е специалист по ФМ. Феталната морфология аз я правих при д-р Кръшков.

# 717
Здравейте! С бащата на бебчето се спряхме на Селена и ми предстои първия преглед там при д-р Петрова. Исках да ви попитам знаете ли дали тя или ако не тя, то кои доктори в болницата говорят добре английски? Приятеля ми все още не знае добре български и за нас е много важно да имаме лекар който да се разбира добе и с двама ни. Благодаря предварително за информацията!

# 718
Здравейте! С бащата на бебчето се спряхме на Селена и ми предстои първия преглед там при д-р Петрова. Исках да ви попитам знаете ли дали тя или ако не тя, то кои доктори в болницата говорят добре английски? Приятеля ми все още не знае добре български и за нас е много важно да имаме лекар който да се разбира добе и с двама ни. Благодаря предварително за информацията!
д-р Минев при които аз ходя,знам че знае добре английски,ходи на доста медицински конференции в Европа и САЩ.  Peace

# 719
Д-р Минев знае английски, а  д-р Матев често ходи с него по конференции и обучения, тъй че мисля, че и той говори.

Общи условия

Активация на акаунт