Зимата си заминава, ОКТОМВРийче за дълги разходки да се стяга!- тема 10

• 26 260
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
Bubchence честита месечинка Simple Smile Днес дадох банан ,че ви четох че плодовете се въвеждат 1 седмица след зелечука ? А моя доктор искаше 1 месец само картоф .Зъба ме болял на нервна почва ,ама и аз съм виновна нервира се за глупости .Днес ще много хубаво времето. Тея дни сготвих картофи с хималайска сол ,пържоли и гъбен сос

# 256
  Циреаел, аз научих моята бебка на шише като първо си слагах силиконов накрайник на гърдите. Може да пробваш  Simple Smile
  Момичета, чета, но нямам време да пиша, че съм в движение, даже и сега. И аз започнах захранване и за моя изненада пъщарака е любим, засега  newsm78 , но съм въвела само още тиква и картоф. Бавно и славно  Laughing.Ще изчакам за плодовете, а и ще правим ваксина, та сега точно не въвеждам
  Hug за всички

# 257
Чъби, тя се превъзбужда от много хора, особено ако са непознати. Но ние бяхме у съседите, и редовно си ходим на гости, та ги познава. По - скоро беше нещо от обстановката...
Егати чувствителното бебе, значи. За всичко реве, все недоволна! В живота избягвам такива хора, а сега баш щерката такава. Представям си я по - нататък вечно крива и нещастна. Пфууу...
Иначе да, парфюма е на Чико. То нали и козметиката ни е Чиковска, а парфюмчето е много сладко. Мома е все пак. Белким се усмихне...

# 258
  • София
Вечерните задачки, които описва Поли, повече ми харесват.  Crazy

Шошии Мисля, че им почва такъв период - разпознават добре хора и места и са чувствителни. Например като бяхме при майка ми, ако го оставя 2 часа и ме няма в стаята, почваше да плаче. И това след като уж беше свикнал с майка ми.

Малкият падна днес от леглото Sad Не го видях обаче как точно пада и какво удря. Беше по корем, подозирам, че се е изхлузил.  Cry Плака, гушка се в мен, беше един отпуснат и за пръв път от много време не се дърпаше. Видимо му няма нищо - няма цицини, сини или зачервени места, реагира добре, не плака твърде много, после се смя, играхме си, сега заспа. Баси гадното чувство  Cry

# 259
Всъщност пълнозърнестите каши са изключително полезни, въпреки че са калорични - и за малки, и за големи хора. Пълнозърнестият ориз, елдата и просото, например, съдържат немалък набор от лесно усвоими витамини (особено от група B) и микроелементи (желязо, калций, йод, цинк и др.).
Good posting!, не ми се търси емотикона. За вечеря на дъщеря ми и правех елда, грис, ориз, жито, просо, най-често с козе мляко - обожаваше каши. И синът ще ги тачи, надявам се.
Роузи, наблюдавай го. Ако продължава да е отпуснат и/или повръща, например, бих го завела на лекар.

# 260
Честити месечинки на Бубченце и  Zireael!  Heart Eyes
Мисис, много гадна ситуация.  Hug Наблюдавай го и ако забележиш нещо странно идете на лекар. Щом е заплакал веднага е добър знак, също и това, че няма синини и подуто. Дано се разминете само с уплахата.
Ние два месеца подред качваме по 400 грама и сме 6745 кг. Има ли други под 7000 кг.?  newsm78

# 261
  • Варна
Лид ние сме под 7кг.. 6 и нещо е ще кажа със точност в петък миналия месец качи само 200гр..😀😘😘

# 262
  • Шоплука
За кашите няма какво да споря, достатъчно инфо има, че се препоръчва да се дават на бебета, които не наддават. Всичките им съставки могат да се въвеждат без да се дава купешка каша, ориза да се вари до пюре, от елада, ръж, пшеница да се правят бисквити и т.н. Който иска да си храни детето с купешки каши и пюретата си е негова работа, не ми се четат глупости, колко били полезни купешки каши.
Мисля при захранването да започна с оюре, а после с парченца зеленчуци и да видя, кое как ще се приеме. ЗВБ не ми излиза от акъла, но и не виждам как ще заместя хранене с него. newsm78
Мисис Роузи хубаво е да го види педито все пак, знам че ако падне от височината на собствена височина не е толкова опасно, но трябва да се наблюдава. Сънливост, повръщане и вялост са признаци на сътресение.
Шошши скорпионите рядко стават нещастни, обикновено са доста силни личности, но като деца са супер трудни за отглеждане и искат много любов. Всичките ми познати мамчета със скорпиончета опищяха света от тях. Завиждат ми за моята кротушка везничка, но тя е хитрушанче на друга равнина Wink

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 17:12 от Chuby

# 263
Нори, но ти кърмиш и е напълно нормално, а аз давам АМ. За кърмачета изискванията за наддаване са по-ниски и всичко е в норма. Но аз се чудя за нашите 400 грама на АМ.  Confused

# 264
Лид, моят беше качил 500, но и казаха, че нормата е 300.

Аз отчитам за днес някакъв сладък картоф (мъка, мъкаааа), 30 гр круша следобед (не толкова мъка, но пак с голо дупе и пишкане Mr. Green) и банан от на мама.

# 265
  • Шоплука
Ние сме качили 700 и ми каза педи, че е ок. Тя е лакомия и никога не отказва ядене, даже като беше болна ядеше, повръщаше и пак ядеше. Затова и ЗВБ е най-удачно за нас, бебета на АМ, ако са лакоми после имат проблеми с теглото, зя това е добре да се внимава със захранването, че после ще борим кг. Хубавото е, че е хипер подвижна и не спира, та има компенсация.

# 266
Нашият малчуган също не отказва АМ, но ето, че с пюретата за сега не е така. Въпреки че е над нормата в кг., по никакъв начин не се притеснявам, той расте и много на см., а и е шило, не се спира. Та, индивидуално е. За мен например ЗВБ не е опция, аз целя заместване на хранене.

Лид, мисля, че няма повод за притеснение. Важното е, че наддавате. От тук нататък ще качват все по-малко на месец и това е нормално.

Аз сега си размишлявам как да направим летния режим. До сега го къпехме към 19ч, после хранене и в 20ч заспива. Сега обаче като сменим времето уикенда, а и при тези температури ще искаме да излизаме на разходка таткото като се прибере от работа вечер, та даже може и да хапваме навън. Чудя се къпането къде да го вместя? След разходката или преди нея. Споделете вие как бихте го направили.

# 267
Благодаря, момичета. И аз гледам да не го мисля, но знаете как е...
Ели, и мен ме вълнува въпроса с къпането лятно време. По-опитните мами да дадат акъл.  Hug

# 268
Аз от месец насам къпя в 22 и до 22.30 да се е матирала.
Крис,няма се плашиш чадо,ако имате черни нишки в акото,от банана е.
Ние днес се запознахме с глутена,утре и натам по обстойно  Peace

# 269
Аз сега къпя в 8.30, яде в 9 и заспива след това, ако сме късметлии. Ако не, откарва до полунощ  Crazy Та и аз не знам какво да правя. Поли, благодаря за подсказката за банана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт